Loogiline ju, et saadetakse. Need on tavalised lood tavaliste inimestega. Miks peaks keegi midagi tavalist välja mõtlema?Külaline kirjutas: ↑28 Apr 2026 17:38 Kunagi oli selliste lugude ajakirigi, Saladused vms.
Ega te usu, et mallukale tõsilugusid saadetakse?
Elu lood
-
Külaline
-
Külaline
Mina seevastu olen kindel, et saadetakse ja päris palju välja mõeldud lugusi. Ja kodanik siis avaldab neid oma truualamlikele jälgijatele. Aga noh, kui kõik on rõõmsad, sius pole vahet.
-
Külaline
Ikka sa jääd enda juurde: kõigil on need uudisvoos, ilmselgelt on kõik näinud, kõik FB kasutajad näevad. See ei ole tõsi. Mul pole ühtki mingit sellist "elu lugu" uudisvoos, olgu AI või mitte AI.See, kes kasutab on ilmselgelt selliseid postitusi näinud. Iseasi, kas süvenenud või lahti klõpsanud. Kui väidab, et tema uudisvoos ei ole selliseid postitusi, siis võib olla ka see variant, et ta on üks neist, kes ei tunnegi ära, et tegemist on AI jutukesega.
-
Külaline
Mina arvan sama, et on igasuguseid lugusid, nii väljamõeldud, tõsilugusid, tõsielust inspireeritud lugusid, millel on vinti juurde keeratud, igasugu lugusid on.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2026 09:31Mina seevastu olen kindel, et saadetakse ja päris palju välja mõeldud lugusi. Ja kodanik siis avaldab neid oma truualamlikele jälgijatele. Aga noh, kui kõik on rõõmsad, sius pole vahet.![]()
-
Külaline
Sa ikka ei saagi aru, et ei, ei tule kõigile sama sisu voogu? Igaühele tuleb sisu vastavalt tema klikkidele, tema sõprade klikkidele, tema huvitundmistele. Kuna ma pole iial avanud ühtegi sellist veidrat postitust, pole neid isegi vaatama jäänud, kuna mu sõbrad ilmselt ka on mõistlikud inimesed, kes ei tunne sellise jama vastu huvi, siis on ka minu voog neist puhas. Ei, see pole mitte nii, et ma lihtsalt ei märka neid, vaid kuna ma neile ei reageeri, siis neid ka reaalselt mulle ei tule, tulevad teistsugused teated, millele olen reageerinud. See on FB põhiloogika - saad seda, mille vastu ise või sõbrad või sinuga sarnaste muude huvidega inimesed huvi tunnevad.Guest kirjutas: ↑28 Apr 2026 23:05Ei olnud ülbe tooniga küsitud see, et kas sa ei kasuta fb-i. See oli ilma igasuguse ülbuseta küsitud, sest kes ei kasuta, see ilmselt tõesti ei saagi aru, millest jutt. See, kes kasutab on ilmselgelt selliseid postitusi näinud. Iseasi, kas süvenenud või lahti klõpsanud. Kui väidab, et tema uudisvoos ei ole selliseid postitusi, siis võib olla ka see variant, et ta on üks neist, kes ei tunnegi ära, et tegemist on AI jutukesega.Guest kirjutas: ↑28 Apr 2026 09:55Milles sinu küsimus oli, saan aru, aga mina reageerisin sellele, et sa olid ääretult hämmingus, kui keegi väitis, et tema küll selliseid postitusi ei saa ega näe - sinu reaktsioon (natuke ülbe) oli, et "kas sa ei kasuta facebooki?". Ei, selleks ei pea facebooki mitte kasutama, et seda jama vältida, piisab väikesest skrollimishügieenist.Guest kirjutas: ↑28 Apr 2026 07:42 Küsimus ei ole selles, miks ma neid postitusi näen ja kuidas ma saan neid oma uudsivoos vältida - seda ma tean isegi. Küsimus oli selles, miks nii paljud Eesti inimesed ei tunne ära AI-ga tehtud soperdusi ning usinalt kaasa hakkavad arutlema ja asjaosalistele soovitusi jagama?
Aga jah, loomulikult ei tunne kõik inimesed AI postitusi ära. See ju eeldab kogemust AI-ga ja ilmselgelt rohkem kui pooltel meist sellist kogemust veel ei ole, eriti vanematel inimestel.
Mida tähendab skrollimishügieen? Et sa blokid sellised postitused? Jään arvamuse juurde, et lihtsam on sellised "uudisekesed" lihtsalt edasi kerida, selle asemel, et neid tuhandeid postitusi blokkima hakata.
-
Külaline
Mulle tundub, et su elu on väga igav, kui selliseid suvalisi lugusid peaks sinu arust välja mõtlema. Olen ära kuulanud peaaegu kõik lood ja mitte midagi erilist seal pole.Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2026 09:31Mina seevastu olen kindel, et saadetakse ja päris palju välja mõeldud lugusi. Ja kodanik siis avaldab neid oma truualamlikele jälgijatele. Aga noh, kui kõik on rõõmsad, sius pole vahet.![]()
-
Külaline
Mitte midagi erilist pole, aga kõik lood oled ära kuulanud. Väga imelik. Ma ühte podcasti vaatasin, oli jama ja rohkem ei tunne huvi. Aga näe, mõne arust pole midagi erilist, aga ikka kuulab, maksab, jälgib.Olen ära kuulanud peaaegu kõik lood ja mitte midagi erilist seal pole.
-
Külaline
Muidugi kuulan, igal neljapäeval, kui teen paarikümne km sõidu, autos. Ma ei vaata podcasti, ma kuulan. Mille baasilt sa üldse sõna siis võtad, kui sa ei teagi, millest seal räägitakse ja kirjutatakse? See on naljakas kuulamine, hea easy, ei pea kaasa mõtlema. Minu küsimus on maksmise kohta, mis maksmisest sa räägid? See on puhta tasuta ja sa loll, maksid? Ai-ai-ai.Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2026 14:49Mitte midagi erilist pole, aga kõik lood oled ära kuulanud. Väga imelik. Ma ühte podcasti vaatasin, oli jama ja rohkem ei tunne huvi. Aga näe, mõne arust pole midagi erilist, aga ikka kuulab, maksab, jälgib.Olen ära kuulanud peaaegu kõik lood ja mitte midagi erilist seal pole.
-
Külaline
Mitte midagi ERILIST, mis poleks tavaliste inimene elu ja mida oleks vaja välja mõelda. Katsu ikka loetust aru saada, mida sa lahmid.Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2026 14:49Mitte midagi erilist pole, aga kõik lood oled ära kuulanud. Väga imelik. Ma ühte podcasti vaatasin, oli jama ja rohkem ei tunne huvi. Aga näe, mõne arust pole midagi erilist, aga ikka kuulab, maksab, jälgib.Olen ära kuulanud peaaegu kõik lood ja mitte midagi erilist seal pole.
-
Külaline
Kus ta ära on blokitud? Delfi naistekast?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2026 14:58 Minule tundub, et mujalt blokeeritud Allekõrs on siin "arendamas"
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist