"kõike võib..aga teatud vanuses enam ei sobi"...

vana hea klassika
Mittekeegi
Kontakt:

"kõike võib..aga teatud vanuses enam ei sobi"...

Postitus Postitas Mittekeegi »

Tänapäeva liberaalne maailm, kus kõik võivad teha kõike, siis mis on vanud, kus enam ei sobi. Nt. inimene, kes on nooruses olnud "alternatiivne" kandnud räbaldunud teksaseid ja rohelisi juukseid ning olnud muidu erinev. Siis mis vanusest enam ei sobi? No võtkem tavalise asotsiaali outfiti ja asetagem selle 20-aastase noore selga- igati kannab välja ju, aga vanem inimene jääb siiski asotsiaaliks, isegi kui ta on 100% kaine, puhas ja kõrgharidusega. Mis on see vanus Teie meelest, mil peab mutistuma või eelnevalt äärmusest olles...siis pigem normaliseeruma? 50+ on mustaks värvitud küüned, rebitud teksased ja nahktagi kindlasti naeruväärne...ilmselt varemgi...aga millal siis. Jah tean, et mõned ülikõrge enesehinnangu ja modelli näojoonte-ning figuuriga isendid võivad seda outfiti kanda surmani, kuid tavainimesed, kuidas nendega?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

42,7
Külaline

Mittekeegi kirjutas: 26 Apr 2026 20:36 Mis on see vanus Teie meelest, mil peab mutistuma või eelnevalt äärmusest olles...siis pigem normaliseeruma? 50+ on mustaks värvitud küüned, rebitud teksased ja nahktagi kindlasti naeruväärne...ilmselt varemgi...aga millal siis.
Ei pea mutistuma. See mutistumise-retoorika tuleb neilt alati-nooruslik 60ndates "tibidelt", kes kõike klassikalist ja elegantset ajatut riietust maha teevad. Mind on see alati häirinud. Adekvaatne riietus ei tähenda mutistumist. Pigem seda, et inimesel on enesehinnang paigas ning ta valib mugavuse. Ma juba 30ndates valisin tikk-kontsade asemel pisut madalama ja laiema joonega kingad, kuna pidev kõrgetel kontsadel ringi kolistamine pani mu seljale põntsu. Loomulikult olin ka siis kohe mutt valmis, aga mind ausalt teiste arvamus ei huvita.
Külaline

Mittekeegi kirjutas: 26 Apr 2026 20:36 50+ on mustaks värvitud küüned, rebitud teksased ja nahktagi kindlasti naeruväärne...ilmselt varemgi...aga millal siis.
Lõhkised teksad, kui meeldivad, siis ka mustad küüned on 50+ väga tavaline. Ma ei teadnudki, et tavaliste riiete jaoks peaks mingi sobiv iga olema.
Külaline

Marju Kuut oli üks selline naine, keda ei huvitanud, mis tema välimusest arvati. Oli nagu tahtis. Aga sai muttidelt sarjata ka, et vana inimene ja nagu kaltsakas.
https://lh5.googleusercontent.com/proxy ... FZEE03HFCS
Külaline

Sellised teemad on nii Ida-Euroopa.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 21:40Marju Kuut oli üks selline naine, keda ei huvitanud, mis tema välimusest arvati. Oli nagu tahtis. Aga sai muttidelt sarjata ka, et vana inimene ja nagu kaltsakas.
https://lh5.googleusercontent.com/proxy ... FZEE03HFCS
Marju Kuut (hiljem Marju Marynel Kuut) oli tuntud oma eklektilise ja lääneliku stiili poolest, mis eristus oluliselt tollasest Nõukogude Eesti tavapärasest lavakuvandist. Tema omapärane välimus ja riietus ei olnud lihtsalt moe küsimus, vaid peegeldus tema elufilosoofiast ja taustast.
Siin on mõned põhjused, miks tema riietus ja stiil olid just sellised:
Läänelik maailmavaade: Kuudi tädi elas pikka aega USA-s, mistõttu puutus lauljatar juba varakult kokku lääneliku elustiili, muusika ja moega. See andis talle julguse kanda asju, mis kohalikele tundusid võõrad või liiga julged.
Vabadus ja mässumeelsus: Teda kirjeldati kui rahutut hinge, kelle sisemine vabaduseiha väljendus nii tema jazzilikus laulmismaneeris kui ka välimuses. Ta ei soovinud mahtuda raamidesse ega kohanduda halli massiga.
Isetegemine ja leidlikkus: Kuut on ise maininud, et tal polnud kunagi ihujuuksureid ega õmblejaid – ta "mukkis end nii, kuidas sai". See tähendas sageli loomingulist lähenemist olemasolevatele vahenditele, mis lõi kordumatu ja isikupärase stiili.
Lavaline karakter: Artistina töötas ta varieteedes (Astoria, Tallinn, Viru), kus lavakujundus ja kostüümid pididki olema pilkupüüdvad ja ekstravagantsed. Tema stiili iseloomustasid sageli suured prillid, parukad, kübarad ja boheemlaslikud aksessuaarid.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 21:24Lõhkised teksad, kui meeldivad, siis ka mustad küüned on 50+ väga tavaline. Ma ei teadnudki, et tavaliste riiete jaoks peaks mingi sobiv iga olema.
Edu, sellise ägeda kaltsakana leiad jah vägivaldseid mehi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 12:04
Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 21:24Lõhkised teksad, kui meeldivad, siis ka mustad küüned on 50+ väga tavaline. Ma ei teadnudki, et tavaliste riiete jaoks peaks mingi sobiv iga olema.
Mõtteviis, et üha uute ja uute meeste leidmine on kogu elu liikumapanev jõud, eesmärk, mida ihaleb iga naine, ka vanuses 50+ ... on veider ja ajab mind naerda turtsuma, kuigi tegelikult peaks nutma.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 12:04
Kas sa lõid oma pea ära? Lõhkised teksad on täiesti tavaline riietus, tule maa peale. Tule nüüd räägi ka seda, et juuksed peavad olema lühikesed ja rullisoengusse sätitud. Miks peaks keegi üldse mehi otsima ja kas vägivaldsed mehed armastavad lõhkiste teksadega naisi? Keegi on sinu pead ikka kõvasti peksnud, kas pole?
Külaline

Ma olen üle 50. Aga ma ei tunne end üldse nii vanana, nagu mu vanus on. Samas ma saan aru, teistele paistan ma ikka 50+.
Seega on mul küsimus, kas 50+ peaks riietuma e vananema väärikalt? Mis on need kõige ebaeakohased apsud, mida peab vältima? Et mustad küüned ja lõhkised teksad on ühed neist?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 12:18Lõhkised teksad on täiesti tavaline riietus,
kuskil karupees või?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 12:22 Ma olen üle 50. Aga ma ei tunne end üldse nii vanana, nagu mu vanus on. Samas ma saan aru, teistele paistan ma ikka 50+.
Seega on mul küsimus, kas 50+ peaks riietuma e vananema väärikalt? Mis on need kõige ebaeakohased apsud, mida peab vältima? Et mustad küüned ja lõhkised teksad on ühed neist?
Kanna seda, mis sulle sobib ja milles end hästi tunned. Mingi totaka peenutsevad kommentaarid jäta tähelepanuta, paistab, et tal pole peas kõik korras.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 12:22
Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 12:18Lõhkised teksad on täiesti tavaline riietus,
kuskil karupees või?
Tallinnas.
Külaline

50+ inimesel võiks olla juba (millal siis veel) haridus ja edukas karjäär, sellele vastav riietus ja katkised kaltsud seda kindlasti ei ole. Imelik, et mõned pubekaikka nii kinni jäävad.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 12:18 Postitus on kustutatud
Sest inimene ei tunne end vanana? Minu arust äärmiselt lihtne selgitus.
Kui 50+ vanuses end lõhkistes teksades hästi tunneb, siis jumala eest, las kannab. Jah, mõni vaatab ja itsitab, aga mis siis. Alati leidub keegi, kes vaatab ja rahul ei ole.
Ja see jutt, et lõhkised teksad mehi ligi tõmbavad, on veel eriti veider. Vastupidi, kui meest jahiks, siis paneks ju miniseeliku ja kontsad.
Külaline

Lõhkised teksad ju varjavad rohkem jalgu kui lühikesed teksad. Kui aga käia lühikeste pükstega ei imesta keegi. See on nagunii nii inetu, seepärast?
Aga miks lõhkised teksad ei sobi, need ju varjavad jalgu.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 12:22 Ma olen üle 50. Aga ma ei tunne end üldse nii vanana, nagu mu vanus on. Samas ma saan aru, teistele paistan ma ikka 50+.
Terve internet on nõuandeid täis, mida 50+ vanuses riietuses vältida, aga keegi tuleb ikka jutuga, et "aga mina ju ei tea, mis sobib ja mis ei sobi..."!
Külaline

Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 13:18
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 12:22 Ma olen üle 50. Aga ma ei tunne end üldse nii vanana, nagu mu vanus on. Samas ma saan aru, teistele paistan ma ikka 50+.
Terve internet on nõuandeid täis, mida 50+ vanuses riietuses vältida, aga keegi tuleb ikka jutuga, et "aga mina ju ei tea, mis sobib ja mis ei sobi..."!
Ta ju lihtsalt provotseerib teraval teemal, kus on lootust, et löömaks läheb. Mõnel lihtsalt on sellised imelikud rõõmud. Täna ju näha siin foorumis, et mingil kiuslikul inimesel on vaba hetk, millega ta midagi peale ei oska hakata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Nõiamoor, Triibu ja 7 külalist