Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 07:30 Tuleb välja, et sa ei saa isegi pealkirjadest aru, kuidas muidu sa neist üle libised ja ikka midagi ei tea? :lol:
Mul ei ole kombeks rämpsu meelde jätta, minu ajumahul on muud ja paremat teha.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 07:30
Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 21:52
Guest kirjutas: 26 Apr 2026 21:32

Nagu sellel teiselgi õigestielajal, kes väidetavalt kollast ajakirjandust ei tarbi :lol: Pole tal sellest Delfistki mingit kasu.
Delfis on kõike, kollast ja mittekollast. Sinu valik on kollane Delfi, järelikult loed sa väga suure tõenäosusega ka Kroonika artikleid, lihtsalt teed seda läbi Delfi. Mina, kes ma tõesti kollast ajakirjandust ei tarbi, lähtun pealkirjast ning seega loen Delfist muid teemasid, mida on väga palju.
Mitte iial ei ava ma artikleid pealkirjadega "Ohhoo, X-l on uus silmarõõm" või "Oleme ehmunud, Y, kuidas nii?" Isegi mõeldes sellistele soperdistele tuleb judin peale.
Aitab nüüd ehk sellest teemast, kui intelligentne ja hariv on sinu arust "olla kursis" kuulsuste seksuaaleluga.

Ma kontrolliks sinu asemel obsessiiv-kompulsiivse häire olemasolu, sest see kisub juba maniakaalseks, millise järjekindlusega sa teleri, delfi, kroonika ja teiste kõrvalsuhetest teadlik olemise vajadust siin rõhutad.

Ja kontrolli mõttes, palun Kroonika lugejatel siin nüüd kirjutada, kas nimetatud paari kõrvalsuhte kohta on üldse delfis või Kroonikas lugu olnud? Ma siiralt kahtlen selles, sest ka otsing ei andnud midagi.
Sa vist ei soovinud mitte mulle vastata, vaid sellele, kellele minagi vastan.
Ma ka kahtlen, et mingit infot isegi kollases meedias olnud on.
Külaline

Teema lõpus saavad alati loll ja lollim kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], kaegu, Tigger ja 19 külalist