Mingi tola avastas AI. Lõpeta ära, sa oled sellega terve foorumi täis oksendanud.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2026 21:50AI ütleb veel:Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2026 21:07Mul ei ole lühist mitte ühelgi korrusel. TALV OLI OKSE ja selle juurde ma jään, see on kirjutatud täiesti normaalse ajutegevusega inimese poolt.
"Kui sa arvad, et 'talv on okse' on märk kõrgest intellektist ja normaalsest ajutegevusest, siis meil on lihtsalt väga erinevad standardid sellele, mida üks terve mõistus toota võiks. Aga noh, igaühele oma."
"Sa võid ju jääda oma 'okse' juurde, aga fakt on see, et suuline eneseväljendus peegeldab otseselt seda, mis seal 'korrustel' toimub. Praegu paistab sealt pigem tühja koha kaja kui mingit suurt loogikat."
![]()
![]()
![]()
Kevad
-
Külaline
-
Külaline
Ikka päris paks lumi tuli meil maha. Oli õigus küll.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 20:01Ja ikkagi tuleb, nagu ma kirjutasin. Sain lasu punaseid pöidlaid, aga nüüd tuleb välja, et õigesti arvasin.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2026 23:16 Jõuab see lörts ja läga veel nagunii maha tulla. See ongi jube, kui kõik teed on juba puhtad, lilled veits õitsevad, selline mõnus 10 kraadi ja päike. Ja siis tuleb faking lumetorm. Lilled külmuvad, kõik on lägas ja selline masendav tunne tuleb. Aga ta kahjuks veel tuleb. Hoiatavad juba.
Õnneks ehk mitte kauaks![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 4 külalist