Kuidas saab näojoogaga buldogipõski vältida? Minu arust on buldogipõsed siis, kui põsenahad ripuvad. Lõualihastega ei ole siin midagi pistmist.Guest kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:52Näolihaste treenimine on samasugune trenn nagu iga muugi trenn. Naha kortsumise vastu see ilmselt jah ei aita, aga lihaste lõtvumisest tingitud nähtuste nagu nasolabiaalsed kurrud või buldogipõsed võib aidata küll. Kui umbes paar aastat regulaarselt tegeled. Kellelegi selle eest maksmine ei ole kohustuslik. Trenni võib ise kodus ka teha.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2025 21:36 Näojooga on lihtsalt kellegi äri. Ei tea, mida head peaks näole tegema naha sikutamine või näolihaste liigutamine. Pigem tekitab igasugune miimikalihaste kasutamine kortse juurde.
Märgatavalt noorem
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei saa hästi aru, kas see on propeller või misasi see on? Sel juhul pole ju porgandist abi.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 18:04 Vaatan seda viimast pilti ja küsin, kas selle plastmassist vidina asemel võib suus hoida ka näiteks jämedat porgandit? Tuleks mulle odavam. Porgand oleks keldrist kohe võtta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Mammut ja 7 külalist