Rääkige mulle ometi inimeste keeles lahti
-
Külaline
Zevakin mängis kunagi ühel aktusel klaverit taustaks, kus mina käisin. Väga hästi mängis. Ju ta siis võiks klaverimängija ka olla, kahjuks sellega ei teeni midagi. Mu poeg mängib ka hästi klaverit, aga mina rõõmustasin endamisi, kui teda MUBA-sse ei võetud, sai hoopis ühte reaalkallakuga eliitkooli sisse. Tema on siiani kurb, kuigi koolis läheb väga hästi.
-
Külaline
Kas see ei ole sinu arvates töö?Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 00:05 Mis tööd? No mis tööd need teised Lufti-Kustid teevad, kes ennast influ... misiganes nimetavad? Panevad ööseks telefoni laadima, et hommikul kohe, kui silmad lahti löövad, "contenti" tootma hakata.
-
Külaline
Mallukas ei peagi. Korter, maja ja nüüd ostis ilma laenuta ka krundi. Sisulooja töö tasub ära.
-
Külaline
Minu arvates see tõesti ei ole töö.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:06Kas see ei ole sinu arvates töö?Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 00:05 Mis tööd? No mis tööd need teised Lufti-Kustid teevad, kes ennast influ... misiganes nimetavad? Panevad ööseks telefoni laadima, et hommikul kohe, kui silmad lahti löövad, "contenti" tootma hakata.
-
Külaline
Samas on mingi jama mahamüümine ikka väga tõsine töö, seega ma ei ütleks, et töö ei ole. Leida inimesed, kes on su kräpi eest nõus maksma, pole sugugi lihtne asi.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:10Minu arvates see tõesti ei ole töö.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:06Kas see ei ole sinu arvates töö?Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 00:05 Mis tööd? No mis tööd need teised Lufti-Kustid teevad, kes ennast influ... misiganes nimetavad? Panevad ööseks telefoni laadima, et hommikul kohe, kui silmad lahti löövad, "contenti" tootma hakata.
-
Külaline
Lepingute sõlmimine, kaupade ja teenuste ettevalmistamine, presenteerimine, arvete kirjutamine, maksude maksmine-täiesti tavaline eraettevõtlus ja puhas müügitöö. Selline töö võtab päevast rahulikult 5-8 tundi.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:10Minu arvates see tõesti ei ole töö.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:06Kas see ei ole sinu arvates töö?Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 00:05 Mis tööd? No mis tööd need teised Lufti-Kustid teevad, kes ennast influ... misiganes nimetavad? Panevad ööseks telefoni laadima, et hommikul kohe, kui silmad lahti löövad, "contenti" tootma hakata.
-
Külaline
Ma mäletan üheksakümnendatel ühte juuksurisalongi, kuhu mõned korrad sattusin. Seal pereema ja peretütar tegid juuksuritööd ja isa oli siis salongi mänedžer, kes ajas asju. Kaks korda käisin seal salongis, kus peretütar oli üks igavene kobakäpp. Esimene kord lasin blondi juuksevärviga värvida ja ütlesin, et ei soovi kollast. Tulemus oli täiesti kollane. Ja kui seda ütlesin, siis tulid isa ja ema kiitma, et nii ilus, see pole sugugi kollane, see on pigem liivakarva. Sama juhtus teiste klientidega. Tehti täiesti mööda ja siis ema ja isa jooksid kohale, et ei ole, väga ilus on. Ühel väiksel poisil oli tukk jumala viltu lõigata, jälle pere kogunes, et ei ole, nii ongi moodne. Tiia Tamme ilukirurgia vastuvõtus oli samasugune perekond kohal, sellepärast tuligi meelde. Mees on naise küljes mingi tilbendis, kes ajab asja.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:20Lepingute sõlmimine, kaupade ja teenuste ettevalmistamine, presenteerimine, arvete kirjutamine, maksude maksmine-täiesti tavaline eraettevõtlus ja puhas müügitöö. Selline töö võtab päevast rahulikult 5-8 tundi.
-
Külaline
See on enda aja sisustamine, mitte töö.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:20Lepingute sõlmimine, kaupade ja teenuste ettevalmistamine, presenteerimine, arvete kirjutamine, maksude maksmine-täiesti tavaline eraettevõtlus ja puhas müügitöö. Selline töö võtab päevast rahulikult 5-8 tundi.
-
Külaline
Üheksakümnendatel jäigi blondeerides kollane toon. Tuli sinist värvi palsamiga üle teha. Aga juuksurites ei tehtud. Ise kodus tegin mingi putkast ostetud palsamiga. Paras tegemine oli, et õiget tooni saada ja mitte liiga lillaks minna.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:25Ma mäletan üheksakümnendatel ühte juuksurisalongi, kuhu mõned korrad sattusin. Seal pereema ja peretütar tegid juuksuritööd ja isa oli siis salongi mänedžer, kes ajas asju. Kaks korda käisin seal salongis, kus peretütar oli üks igavene kobakäpp. Esimene kord lasin blondi juuksevärviga värvida ja ütlesin, et ei soovi kollast. Tulemus oli täiesti kollane. Ja kui seda ütlesin, siis tulid isa ja ema kiitma, et nii ilus, see pole sugugi kollane, see on pigem liivakarva. Sama juhtus teiste klientidega. Tehti täiesti mööda ja siis ema ja isa jooksid kohale, et ei ole, väga ilus on.
-
Külaline
Tänapäeval on sama. Kes tahab olla lumivalge blond, see peab samamoodi hõbešhampooniga pesema või maske tegema.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 15:51Üheksakümnendatel jäigi blondeerides kollane toon. Tuli sinist värvi palsamiga üle teha. Aga juuksurites ei tehtud. Ise kodus tegin mingi putkast ostetud palsamiga. Paras tegemine oli, et õiget tooni saada ja mitte liiga lillaks minna.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:25Ma mäletan üheksakümnendatel ühte juuksurisalongi, kuhu mõned korrad sattusin. Seal pereema ja peretütar tegid juuksuritööd ja isa oli siis salongi mänedžer, kes ajas asju. Kaks korda käisin seal salongis, kus peretütar oli üks igavene kobakäpp. Esimene kord lasin blondi juuksevärviga värvida ja ütlesin, et ei soovi kollast. Tulemus oli täiesti kollane. Ja kui seda ütlesin, siis tulid isa ja ema kiitma, et nii ilus, see pole sugugi kollane, see on pigem liivakarva. Sama juhtus teiste klientidega. Tehti täiesti mööda ja siis ema ja isa jooksid kohale, et ei ole, väga ilus on.
-
Külaline
See on töö nagu iga teinegi. Töö, mida pead tegema, et saada töötasu.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 13:25See on enda aja sisustamine, mitte töö.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:20Lepingute sõlmimine, kaupade ja teenuste ettevalmistamine, presenteerimine, arvete kirjutamine, maksude maksmine-täiesti tavaline eraettevõtlus ja puhas müügitöö. Selline töö võtab päevast rahulikult 5-8 tundi.
-
Külaline
Ei ole nii. Mina olen lumivalge blond ja hõbešampooni ei pea kasutama. Maske muidugi teen, pärast igat pesu, aga see on mõeldud juuste raviks.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 16:05Tänapäeval on sama. Kes tahab olla lumivalge blond, see peab samamoodi hõbešhampooniga pesema või maske tegema.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 15:51Üheksakümnendatel jäigi blondeerides kollane toon. Tuli sinist värvi palsamiga üle teha. Aga juuksurites ei tehtud. Ise kodus tegin mingi putkast ostetud palsamiga. Paras tegemine oli, et õiget tooni saada ja mitte liiga lillaks minna.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:25Ma mäletan üheksakümnendatel ühte juuksurisalongi, kuhu mõned korrad sattusin. Seal pereema ja peretütar tegid juuksuritööd ja isa oli siis salongi mänedžer, kes ajas asju. Kaks korda käisin seal salongis, kus peretütar oli üks igavene kobakäpp. Esimene kord lasin blondi juuksevärviga värvida ja ütlesin, et ei soovi kollast. Tulemus oli täiesti kollane. Ja kui seda ütlesin, siis tulid isa ja ema kiitma, et nii ilus, see pole sugugi kollane, see on pigem liivakarva. Sama juhtus teiste klientidega. Tehti täiesti mööda ja siis ema ja isa jooksid kohale, et ei ole, väga ilus on.
-
Külaline
Ja mina võiksin hõlpsasti olla lumivalge blond, kui tahaksin. Aga ma ei taha. Mul lähevad juuksed mingi 15 minutiga heledaks ja mingit kollasust ei jää. Juuksuris tehakse tavaliselt pool või isegi 1/3 pead korraga, sest soovin naturaalset tulemust. Hõbešampoone ega -maske tavaliselt kasutada ei viitsi.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 16:24Ei ole nii. Mina olen lumivalge blond ja hõbešampooni ei pea kasutama. Maske muidugi teen, pärast igat pesu, aga see on mõeldud juuste raviks.
-
Külaline
Ei tea, pärast teises juuksuris sai ikka normaalse värvi kätte küll.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 15:51Üheksakümnendatel jäigi blondeerides kollane toon. Tuli sinist värvi palsamiga üle teha. Aga juuksurites ei tehtud. Ise kodus tegin mingi putkast ostetud palsamiga. Paras tegemine oli, et õiget tooni saada ja mitte liiga lillaks minna.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:25Ma mäletan üheksakümnendatel ühte juuksurisalongi, kuhu mõned korrad sattusin. Seal pereema ja peretütar tegid juuksuritööd ja isa oli siis salongi mänedžer, kes ajas asju. Kaks korda käisin seal salongis, kus peretütar oli üks igavene kobakäpp. Esimene kord lasin blondi juuksevärviga värvida ja ütlesin, et ei soovi kollast. Tulemus oli täiesti kollane. Ja kui seda ütlesin, siis tulid isa ja ema kiitma, et nii ilus, see pole sugugi kollane, see on pigem liivakarva. Sama juhtus teiste klientidega. Tehti täiesti mööda ja siis ema ja isa jooksid kohale, et ei ole, väga ilus on.
-
Külaline
See mudimine meie igavas konnatiigis on ikka väga töö, pidevalt nuputa millest jälle skandaal üles tõmmata, et jälgijaid saada, et reklaamijaid jätkuks jne.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 17:04 See mudimine meie igavas konnatiigis on ikka väga töö, pidevalt nuputa millest jälle skandaal üles tõmmata, et jälgijaid saada, et reklaamijaid jätkuks jne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], Kirile ja 8 külalist