Stt päev
-
Külaline
Mida vastikut juhtus?Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 20:44 Täna ei olnud kõige parem päev.
-
Külaline
Aitähh!Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 20:51Aga meie ju armastame sind!
Aga alates tänasest põlgan ma ülekõige siin ilmas sitahäda mehi. Öelge palun, et olen õigel teel.
-
Külaline
Läksin pisut ootamatult täna lõuna paiku koju ja kuulsin magamistoast hääli. Avasin magamistoa ukse ja ....Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:18Mida vastikut juhtus?
-
Külaline
Teadmiseks! Õige on kirjutada aitäh (ühe h-ga). Vorm „aitähh“ on õigekirjaviga, mida tuleks vältida.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:36Aitähh!
-
Külaline
Kes on "sitahäda mees"?Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 21:36Aga alates tänasest põlgan ma ülekõige siin ilmas sitahäda mehi. Öelge palun, et olen õigel teel.
-
Külaline
Bussis varastati käekotist telefon ja rahakott ära. Siis sõitsin koju ja magamistoast kostis hääli.
-
Külaline
No siis läks hästi, et kohe uue telefoni said, et tunnike hiljem siia postitus teha.
-
Külaline
-
Külaline
Sitahädaga ei kepita.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 09:30 Praegu on ju kevad. Kõik kepivad. Ikka kostab hääli. Raha ära hoia rahakotis.
-
Külaline
... seal oli kaks inimest, üks neist oli mulle tuttav, aga teine täiesti võõras. pead pöördusid minu suunas ...Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 22:30Avasin magamistoa ukse ja ....
-
Külaline
Mis mõttes? Sa arvutitest pole midagi kuulnud, ei?Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 08:05No siis läks hästi, et kohe uue telefoni said, et tunnike hiljem siia postitus teha.
-
Külaline
Mis edasi sai? Kas sinu mees teisega või su naine? Kolmandaks ei läinud? Tegelt pole muidugi naljakas. Keegi üle tahi ka sai?
-
Külaline
Sitahädaga ei kepita.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 09:30 Praegu on ju kevad. Kõik kepivad. Ikka kostab hääli. Raha ära hoia rahakotis.
-
Külaline
Ei saanud, tegelesin politseisse helistamisega ( lauatelefonilt).Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 09:55
Mis edasi sai? Kas sinu mees teisega või su naine? Kolmandaks ei läinud? Tegelt pole muidugi naljakas. Keegi üle tahi ka sai?
-
Külaline
... ja nägin, et mees situb põrandaleKülaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 22:30Läksin pisut ootamatult täna lõuna paiku koju ja kuulsin magamistoast hääli. Avasin magamistoa ukse ja ....
-
Külaline
Kui nii oligi, siis miks kodus??
-
Külaline
Miks mees, ikka naine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu ja 14 külalist