Miks selline bluff Eesti suunal?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kes vene keelest aru saab vaadaku seda:

https://m.youtube.com/watch?v=FV1ysVbsq18&ra=m
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 10:33 Kes vene keelest aru saab vaadaku seda:

https://m.youtube.com/watch?v=FV1ysVbsq18&ra=m

Alates minut 10:20 kuskil venelased rääkimas ise, nutmas osad.
Külaline

Mulle ütles kolleegist ukrainlane, et nemad tahaks jah, et Venemaa meid ka ründaks, siis me saaks aru, mida see tähendab ja kui raske neil on. Tema elab nüüd siin koos lapsega, mees jäi Ukrainasse ja leidis seal uue naise. Ja eestlased on nende vastu pahad, ei saa aru, et neil on muidki muresid kui mingi eesti keele õpe, aga sunnivad peale. Lisaks ei salli siin neid üldse kohalikud venelased, kelle arust on ebaõiglane, et venelasi on siin pidevalt umbes taga kiusatud, aga nüüd võeti siia ukrainlased, kes ka ei oska eesti keelt, pole kuidagi neist paremad, aga need on sõbrad ja neid poputatakse ja toputatakse. Nii et siin ongi üks väga keeruline suhtepundar. Meie arust on ukrainlased tänamatud, nendele läheb väga suur raha, aga nende arust on seda väga vähe. Eestis tõstetakse muudkui makse, et neile relvi anda, aga nende arust pole see midagi. Rohkem peaks andma.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 23:26
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 23:02Kokkuvõtvalt aga: selliste konfliktide taga on alati USA.
kokkuvõtvalt on venemaa kurjuse telg ja vaenlane masilmas nr1
Läbi ajaloo on eestile kurja teinud ainult venemaa
Ei ole, USA on aga küll. See teiste riikide kurjuse teljeks nimetamine sai muide alguse USAst, kui nad alustasid ulatusliku mustamis kampaaniaga Lähis-Ida suunas. Toona oli Iraan "kurjuse telg". Seejärel pälvis selle nimetuse N-Liit. See retoorika sobis Baltikumile ja teistele, kes liidust lahkuda soovisid. Ja seda kurjuse telje trummi taotakse muudkui edasi, piisab vaid kuulata, mida meie USAs resideeruv endine president räägib või KK. Mõlemad käituvad nagu USA lobistid ja vähese informeeritusega kodanikud loomulikult neelavad selle konksu probleemideta alla.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 22:03Siin mängib oma rolli venemaal emapiimaga sisse imetav kollektiivse vaenlase narratiiv ja kodumaa eest langenute austamise elus hoitav traditsioon. Kas teie marsiksite II MS langenud esivanema pildiga Tallinnas? Voi nt küüditatud esivanema omaga? Suure toenäosusega mitte. Aga neil on see traditsioon.
Nii ta kahjuks on. Venemaad juba "mõistusega ei võta", nagu öeldakse. Lääne inimene ei saa aru venelaste mõtteviisist ja mentaliteedist. Venelaste paraadide kultusest, venelaste tanikujulistest lapsevankritest ja sellest, et juba lasteaias surutakse lapsele automaadi makett pihku. Ma mäletan neid vanaaegsetes sõjaväevormis neidusid, kes pronksõdurit valvasid. eestlastele tundub see kõik nii veider, milleks selline sõja austamise kultus. Paraku aga nii on. Vaadake mis toimub tänapäevalgi 9. mail pronkssõduri juures, punaste nelkide kuhilad. Langes venelane ukraina vastu sõjas, sõduri isale anti mikrolaineahi või külmkapp (või oli see mingi vene autologu) selle eest ja ta rõõmustab. Meie mõistus seda ei võta ja ei saagi võtma. Aga see oli juba Stalini ajal nii, Stalin tappis oma rahvast nagu lambaid ja rahvas lasi pea norgu ning läks tapalavale, sest suur isake oli nii otsustanud. vaadake filmi Kapten Volkonogovi põgenemine .
https://lasteekraan.err.ee/1608923165/k ... pogenemine
Sakskased ei saanud II MS ajal aru, et nemad tulistavad kuulipildujast ja venelased ainult ronivad rinnaga peale. Miks nii sõdida ei saanud sakslased aru. Aga venelane sõdis siis ja sõdib ka praegu. Iga päev lüüakse neid ukrainas sadade kaupa kasti, aga uued tulevad peale, keegi ei hakka Venemaal protestima, rahavas on maha surutud. Arvatakse et ise putini surm ei päästa asja, sest rahvas on nii ajupestud, et tuleb uus "Putin" ja elu läheb ikka samamoodi edasi. Jah Venemaad mõistusega ei võta, kes soovib see lugegu
https://www.err.ee/1608508190/lauri-vah ... raagitakse
https://www.vooremaa.ee/venemaad-ei-saa ... ega-votta/
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2026 10:50 Mulle ütles kolleegist ukrainlane, et nemad tahaks jah, et Venemaa meid ka ründaks, siis me saaks aru, mida see tähendab ja kui raske neil on. Tema elab nüüd siin koos lapsega, mees jäi Ukrainasse ja leidis seal uue naise. Ja eestlased on nende vastu pahad, ei saa aru, et neil on muidki muresid kui mingi eesti keele õpe, aga sunnivad peale. Lisaks ei salli siin neid üldse kohalikud venelased, kelle arust on ebaõiglane, et venelasi on siin pidevalt umbes taga kiusatud, aga nüüd võeti siia ukrainlased, kes ka ei oska eesti keelt, pole kuidagi neist paremad, aga need on sõbrad ja neid poputatakse ja toputatakse. Nii et siin ongi üks väga keeruline suhtepundar. Meie arust on ukrainlased tänamatud, nendele läheb väga suur raha, aga nende arust on seda väga vähe. Eestis tõstetakse muudkui makse, et neile relvi anda, aga nende arust pole see midagi. Rohkem peaks andma.
No ehtne tibla jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 10:50 Mulle ütles kolleegist ukrainlane, et nemad tahaks jah, et Venemaa meid ka ründaks, siis me saaks aru, mida see tähendab ja kui raske neil on. Tema elab nüüd siin koos lapsega, mees jäi Ukrainasse ja leidis seal uue naise. Ja eestlased on nende vastu pahad, ei saa aru, et neil on muidki muresid kui mingi eesti keele õpe, aga sunnivad peale. Lisaks ei salli siin neid üldse kohalikud venelased, kelle arust on ebaõiglane, et venelasi on siin pidevalt umbes taga kiusatud, aga nüüd võeti siia ukrainlased, kes ka ei oska eesti keelt, pole kuidagi neist paremad, aga need on sõbrad ja neid poputatakse ja toputatakse. Nii et siin ongi üks väga keeruline suhtepundar. Meie arust on ukrainlased tänamatud, nendele läheb väga suur raha, aga nende arust on seda väga vähe. Eestis tõstetakse muudkui makse, et neile relvi anda, aga nende arust pole see midagi. Rohkem peaks andma.

Kas ma olen ainus inimene Eestis, kelle arust on Eesti nii väike riik, et ma lihtsalt ei saa aru, miks eestlased koguaeg arvavad, et kõik neist mõtlevad ja neid silmas peavad ja nemad kõiki protsesse Euroopas juhivad?

Sellel ukrainlannal on oma tragöödia, mingu siis tagasi lapsega ja võtku mees tagasi.
Külaline

Kas ma olen ainus inimene Eestis, kelle arust on Eesti nii väike riik, et ma lihtsalt ei saa aru, miks eestlased koguaeg arvavad, et kõik neist mõtlevad ja neid silmas peavad ja nemad kõiki protsesse Euroopas juhivad?
Ja kus seda on öeldud? Kui sul on keegi kolleeg, kes on ukrainlane ja kes räägib sellist juttu iga päev, kuigi sa ei soovikski, siis mis teha? Siis olen mina siin tibla ja ei tea mis. Mina räägin täpselt seda, mida minule on see konkreetne ukrainlane rääkinud. Ma ei ütle, et kõik nad on sellised, aga see konkreetne ukrainlane on. Ja minu töökoht on koolis ja võin tõesti öelda, et ukrainlased on meie koolis kõige hullema käitumisega. Millest see tuleneb, on eraldi teema, aga täpselt nii on.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 12:21
Ja kus seda on öeldud? Kui sul on keegi kolleeg, kes on ukrainlane ja kes räägib sellist juttu iga päev, kuigi sa ei soovikski, siis mis teha? Siis olen mina siin tibla ja ei tea mis. Mina räägin täpselt seda, mida minule on see konkreetne ukrainlane rääkinud. Ma ei ütle, et kõik nad on sellised, aga see konkreetne ukrainlane on. Ja minu töökoht on koolis ja võin tõesti öelda, et ukrainlased on meie koolis kõige hullema käitumisega. Millest see tuleneb, on eraldi teema, aga täpselt nii on.

Esimene lõik polnud otseselt sulle vaid üldiselt mõeldud kogu teemale siin vastulausena.
Külaline

Zelenski teeb selliste avaldustega väga palju Eestile kahju ja siis kaudselt ka endale. Siiani on Eesti Ukrainat väga palju toetanud. Aga pärast selliseid avaldusi tuleb siia veel vähem investeeringuid, turiste, meie majanduslik seisukord halveneb ja halveneb. Siis on ka vähem neile anda. Sellistel avaldustel on selged majanduslikud tagajärjed. Lisaks ei soovi keegi neile annetada ka enam siis midagi, kui enda majanduslik olukord on halb.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Apr 2026 06:46Zelenski teeb selliste avaldustega väga palju Eestile kahju ja siis kaudselt ka endale.
Seda küll, aga nii on, et see buutin tagab eesti puruks pommitada.
Ongi targem siia mitte investeerida ja kiiresti oma vara maha müüa. Keegi hiljem ei taha su puruks pommitatud maja.
Külaline

Kuidagi kurb rahvust vaadates ja nii...

https://www.err.ee/1610011225/kohus-kar ... saatmisega
Külaline

Et võid varastada kui Eesti riigiga saaki jagad.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2026 19:09 Et võid varastada kui Eesti riigiga saaki jagad.
See lugu näitab, et onu võib jätkata kenasti oma tasuvat tegevust. Teenis 100 miljonit, tagasi maksis 8,5 ja on edasi vaba mees minema, kuhu hing ihkab.
Külaline

meie krüptoärikad jagasid USA-ga saaki ja ka kõik ok. Varastada tuleb palju, et kõigeks jaguks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2026 19:25See lugu näitab, et onu võib jätkata kenasti oma tasuvat tegevust. Teenis 100 miljonit, tagasi maksis 8,5 ja on edasi vaba mees minema, kuhu hing ihkab.
Kuritegu tasus end ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], kaegu ja 6 külalist