50. juubelit tähistav Elisabet Reinsalu

vana hea klassika
Külaline

50. juubelit tähistav Elisabet Reinsalu

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas juba, ta ju alles oli noor :o
Külaline

Täiesti usutav - mina olin ka muudkui noor ja noor, aga saan samuti varsti 50.

See see on - aastad lähevad kiiresti.

Seetõttu ma imestan, kui loen postitusi, kus inimene on 30+, aga veel kahtleb kas nüüd... või siis lükkan veel edasi... Aeg läheb tegelikult kiiresti.
Külaline

Kena naine tõesti. Eile oli saates OP temaga pikem lugu.
Külaline

Kas teil ei tekita sellised teemad paanikahoogu?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 12:39 Kas teil ei tekita sellised teemad paanikahoogu?
Aa, et kohe surema või kuidas see sul oli? Ei tekita.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 12:39 Kas teil ei tekita sellised teemad paanikahoogu?
Miks? Ta näeb väga hea välja jätkuvalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 12:39 Kas teil ei tekita sellised teemad paanikahoogu?
Ei tekita. Ta näeb tõesti hea välja

Pilt
Külaline

Imelik ajahüpe on minu jaoks Gerl Padari suured lapsed, tundub et alles nad tantsisid ja kohtusid selle Martin Parmasega.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 23:13
Ei tekita. Ta näeb tõesti hea välja

Pilt
Tegelikult ta praegu muidugi nii tütarlapselik välja ei näe. Suht tavaline 50-aastane, nagu interviuudest näha.
Mingit paanikat ei tekita, normaalne ju, et kõik vananevad.
Äge naine, väga mitmekülgne. Kirjutab hästi.
Külaline

Üllatav oli eile Erkki-Sven Tüüri näha. Täiesti teistsugune kui mäletasin.
Külaline

Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni. Ilusad näitlejannad on Britta Soll, Mirtel Pohla, Maiken Pius. Rohkem ei keenu praegu. Korolev näeb kaua noor välja, aga ta kuidagi vimkaga ja naljakalt ilus.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 05:24Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni.
Sama siin. Minu maitse järgi samuti ei ole ta ilus, küll aga ehk hoolitsetud jne.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 23:30 Imelik ajahüpe on minu jaoks Gerl Padari suured lapsed, tundub et alles nad tantsisid ja kohtusid selle Martin Parmasega.
Vanem tütar oli Gerlil ju üsna ammu enne Martinit olemas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2026 05:24 Absoluutselt mitte minu maitse naine. Ilu on ikka nii suhteline ja vaatajate silmades kinni. Ilusad näitlejannad on Britta Soll, Mirtel Pohla, Maiken Pius. Rohkem ei keenu praegu. Korolev näeb kaua noor välja, aga ta kuidagi vimkaga ja naljakalt ilus.
Huvitav, mina mõtlen täpselt sama, aga ei julgenud seda öelda, sest kõik kiidavad tema puhul alati imetabast ilu. Üldse ei ole minu arust ilus. Pigem lihtsalt sümpaatne, aga mitte välimuse, vaid olemuse tõttu. Ja päris hea näitleja on ka.

Selliseid tuntud inimesi on veel, kelle puhul paljud ütlevad, et on välimuselt väga ilus, aga kelle puhul mina seda ei näe.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 10:08 Kuidas juba, ta ju alles oli noor :o
Enamik tema lavakakursusel olid temast 4-5 aastat nooremad. Automaatselt liigitus ka tema samasse vanuseklassi ja sellepärast tundub, et kogu aeg oli noor ja nüüd äkki 50.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 12:39 Kas teil ei tekita sellised teemad paanikahoogu?
Miks see küsimus naerma ajab?
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mirtel Pohla fenomenist pole ma iial aru saanud, mu meelest nagu see Shreki Fiona....
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2026 15:59
Miks see küsimus naerma ajab?
Sest inimene ei väsi.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 22 Apr 2026 18:20 Mirtel Pohla fenomenist pole ma iial aru saanud, mu meelest nagu see Shreki Fiona....

See, kellest teema on, on pigem Fiona mu silmis. Tugevad näojooned.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 22 Apr 2026 18:20 Mirtel Pohla fenomenist pole ma iial aru saanud, mu meelest nagu see Shreki Fiona....
No siin räägib küll selge kadedus. Fiona oli ju hoopis jämedate näojoonte ja suure ninaga punapea. Ehk MP vastand.

Mind näiteks ei kõneta selline välimus nagu Saara Piusil, aga ma ei saa kuidagi öelda, et ta oleks inetu. Vastupidi. Aga lihtsalt pole minu maitse.

Ilus on minu meelest veel Karin Rask. Nooremate hulgas on palju ilusaid, aga ei tule ühtegi konkreetset nime pähe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist