Küsitava väärtusega ilutooted

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 19:32
Guest kirjutas: 20 Apr 2026 19:24
Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 15:13 Iluprotseduuridest on mõttetu niitide panek. Kui ma lähen mõne ilukirurgi või muu spetsialsti juurde ja ta hakkab mulle neid soovitama, siis on teada, et mingt ausust tema poolt oodata ei ole, ainult raha peal väljas. Mulle pani neid M.L. kolm korda ja edasi ma teda absoluutselt usaldusväärseks ei pea. Lisaks soovitas veel asju, mis on pigem kahjulikud pikemas plaanis. See tähendab, et ei huvita patsient, vaid ainult raha teenimine.
Samas Timmer näeb pärast niite ja süste niivõrd hea välja, et uuritakse, kas saaks sama kirurgi juurde, kes talle facelifti tegi.
Ei ütleks. Fotod on jah hästi tehtud, soeng ka teeb siledamaks näost, aga selline ta päriselus välja ei näe. Niidid teevad natuke paremaks kohe paneku järel, löövad näo paiste ka, aga see vajub kohe jälle ära.
Paljudega on nii (sh Saagim), et nn päris fotodel on üks nägu, aga kui on pildistatud näiteks telesaates, hoopis teine. Väga palju sõltub sellest, mis nurga alt, kust valgus langeb ja milline see valgus täpselt on.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 22:05
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 19:32
Guest kirjutas: 20 Apr 2026 19:24

Samas Timmer näeb pärast niite ja süste niivõrd hea välja, et uuritakse, kas saaks sama kirurgi juurde, kes talle facelifti tegi.
Ei ütleks. Fotod on jah hästi tehtud, soeng ka teeb siledamaks näost, aga selline ta päriselus välja ei näe. Niidid teevad natuke paremaks kohe paneku järel, löövad näo paiste ka, aga see vajub kohe jälle ära.
Paljudega on nii (sh Saagim), et nn päris fotodel on üks nägu, aga kui on pildistatud näiteks telesaates, hoopis teine. Väga palju sõltub sellest, mis nurga alt, kust valgus langeb ja milline see valgus täpselt on.
Sellel viimasel Laseri pildil on ju näha, et pole facelifti teinud ja niidid pole midagi aidanud. Buldogipõsed on alles, kaela- ja lõuajoon on ebamäärased. Silmaümbrus on ka vajunud, seda võiks ta lõigata. Timmerile mõjuvad need niidid veel üldse päris halvasti, sest tal on nii tugevad põsed. Neid kuidagi üles tirida niitidega on võimatu.
Külaline

Mina olen alati arvanud, et need niidid on eilne päev. Tundub kuidagi vanamoodne meetod, sest see oli aktuaalne juba 30 (kui mitte rohkem) aastat tagasi.

Veel olen kuulnud, et see pole hea variant ka seetõttu, et kui juhtub, et niidid saavad vigastada, nagu ühe teleajakirjaniku (T.P.) puhul olevat juhtunud, siis parandada seda enam ei saa. Kindel pole, aga sellist juttu olen kuulnud. Just niitide osas, et see on ebakindel moodus.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 10:00 Mina olen alati arvanud, et need niidid on eilne päev. Tundub kuidagi vanamoodne meetod, sest see oli aktuaalne juba 30 (kui mitte rohkem) aastat tagasi.

Veel olen kuulnud, et see pole hea variant ka seetõttu, et kui juhtub, et niidid saavad vigastada, nagu ühe teleajakirjaniku (T.P.) puhul olevat juhtunud, siis parandada seda enam ei saa. Kindel pole, aga sellist juttu olen kuulnud. Just niitide osas, et see on ebakindel moodus.
Niidid sulavad sisse ära, ei?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 15:14
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 10:00 Mina olen alati arvanud, et need niidid on eilne päev. Tundub kuidagi vanamoodne meetod, sest see oli aktuaalne juba 30 (kui mitte rohkem) aastat tagasi.

Uuemad võibolla sulavad, aga vanemad minu teada ei sulanud. Igatahes olen kuulnud, et inimesele pandi niidid, siis aga juhtus kergemat sorti õnnetus, näos läksid niidid katki, mistõttu on nägu rikutud.
Külaline

Kuulsuste fotod on ju töödeldud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 23:10
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 15:14

Uuemad võibolla sulavad, aga vanemad minu teada ei sulanud. Igatahes olen kuulnud, et inimesele pandi niidid, siis aga juhtus kergemat sorti õnnetus, näos läksid niidid katki, mistõttu on nägu rikutud.
Mäletan, et mulle määris väga intensivselt neid sulamatuid nite pähe Christinas Clinicu tädi. Hind oli praktiliselt sama kui faceliftil. Rääkis, et paned aga need niidid, aeg-ajalt krutid kuskilt kõrva tagant aga vinti juurde ja eluaeg nägu trimmis. Jumal tänatud, et juba siis tundus see jutt kahtlane.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2026 07:27 Rääkis, et paned aga need niidid, aeg-ajalt krutid kuskilt kõrva tagant aga vinti juurde ja eluaeg nägu trimmis. Jumal tänatud, et juba siis tundus see jutt kahtlane.
Mulle tuli kohe " Surm sobib talle" film meelde, kui sellest vinti juurde kruttimisest lugesin :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Apr 2026 12:38Mulle tuli kohe " Surm sobib talle" film meelde, kui sellest vinti juurde kruttimisest lugesin :lol:
Kuradi hea film ikka. Polegi ammu vaadanud, peaks uuesti vaatama koos teismeliste tütardega.
Külaline

Kas keegi on seda kasutanud? Annab see mingit efekti? Mulle tundub selle toime küll kahtlane.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 16:32 Kas keegi on seda kasutanud? Annab see mingit efekti? Mulle tundub selle toime küll kahtlane.

Pilt
Kindlasti on pärast ringlõikust väga vajalik toode, siis nad vist peavad midagi sellist kandma päris mitu päeva tursete vähendamiseks.... :D
Külaline

Kindlasti on pärast ringlõikust väga vajalik toode, siis nad vist peavad midagi sellist kandma päris mitu päeva tursete vähendamiseks.... :D
Kuu aega pidin kandma, et nahk kasvaks tagasi näo külge. Väga ebamugav oli. Niisama kandmisest küll midagi ülespoole ei tõmba.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 19:57
Kuu aega pidin kandma, et nahk kasvaks tagasi näo külge. Väga ebamugav oli. Niisama kandmisest küll midagi ülespoole ei tõmba.
Huvitav, mul on mitu tuttavat, kes oma sõnul kasutavad seda öösiti. Pidi mingi Kardashiani toode olema. Jube kallis ja väga tõhus, nende sõnul.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 20:20
Huvitav, mul on mitu tuttavat, kes oma sõnul kasutavad seda öösiti. Pidi mingi Kardashiani toode olema. Jube kallis ja väga tõhus, nende sõnul.
Kallis ta nüüd küll pole, 62 eurot, kasu temast ka ei ole ja spetsialistid ei soovita.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Apr 2026 20:20
Ei ole tõhus. Pärast facelifti on küll vajalik, aga igapäevane öine kandmine ei anna mingit efekti. Eks kui inimene on endale midagi juba ostnud, siis ta tahaks ka uskuda, et aitab. Ei saa ju öelda, et olin loll, et maksin.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist