Mehed miks te naistega elate?
-
Külaline
Mehed miks te naistega elate?
Miks, mis pärast te hakkate naistega kokku elama?
Mille jaoks teil naist vaja on peale seksi? Iluasjaks, silmale hea vaadata?
Mis puhul te naist ei vaja enam ja jätaks nad maha?
Naised, miks te mehed teiega peaks koos elama?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 11:54 Miks, mis pärast te hakkate naistega kokku elama?
Mismõttes peaks elama? Ei pea ja ei elagi, sest ma ei taha.
-
Külaline
Ma ei saa ka aru. Üks mees hakkas ise ligi ajama ja siis hakkab juttu veeretama, et mis teil naised, pakkuda on. Mis sinul pakkuda on. Nagu ma peaks kuidagi talle tõestama, et naised on väärtuslikud, mina olen väärtuslik. Kui mees ei tea, miks talle naist vaja on, siis olgu parem üksi. Sellist meest pole ka ühelgi naisel vaja.
-
Külaline
Miks mees peaks minuga koos elama? Olen rõõmsameelne ja vaimukas, mehel on minuga lõbus ja huvitav. Lisaks terava mõistusega, alati saab nõu küsida erinevates küsimustes, kokkuvõttes on ta elu lihtsam ja meeldivam. Ei pea isegi raha minu peale kulutama, mul endal vara piisavalt.
Miks mina elan mehega koos? Mulle mehed meeldivad, siis need targemad ja hea välimusega. Eelistan alati seltsi ja ühistegevust, et oleks kellega asju arutada, reisida, veini juua ja väljas käia.
Kui tasakaal on olemas, püsib liit koos, kui muutub ebavõrdseks, tekivad probleemid.
Miks mina elan mehega koos? Mulle mehed meeldivad, siis need targemad ja hea välimusega. Eelistan alati seltsi ja ühistegevust, et oleks kellega asju arutada, reisida, veini juua ja väljas käia.
Kui tasakaal on olemas, püsib liit koos, kui muutub ebavõrdseks, tekivad probleemid.
-
Külaline
Aga kas sina tead miks sulle meest vaja on?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 12:46Kui mees ei tea, miks talle naist vaja on, siis olgu parem üksi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:32 Miks mees peaks minuga koos elama? Olen rõõmsameelne ja vaimukas, mehel on minuga lõbus ja huvitav. Lisaks terava mõistusega, alati saab nõu küsida erinevates küsimustes, kokkuvõttes on ta elu lihtsam ja meeldivam. Ei pea isegi raha minu peale kulutama, mul endal vara piisavalt.
See küsimus oli meestele.
-
Külaline
Jah, tean küll.
-
Külaline
EI olnud ainult meestele, vaata teemaalgataja viimast lauset!Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:44Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:32 Miks mees peaks minuga koos elama? Olen rõõmsameelne ja vaimukas, mehel on minuga lõbus ja huvitav. Lisaks terava mõistusega, alati saab nõu küsida erinevates küsimustes, kokkuvõttes on ta elu lihtsam ja meeldivam. Ei pea isegi raha minu peale kulutama, mul endal vara piisavalt.
See küsimus oli meestele.
Kusjuures see on viimase aja trend, et inimesed ei oska enam lugeda artikleid, küsimusi, töökorraldusi lõpuni ja isegi kui loevad, ei saa sageli sisust päriselt aru (eriti omane noortele).
Ilus naine on tõesti silmale ilus vaadata. Seltskonda minnes ei hakka ka häbi.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 11:54Mille jaoks teil naist vaja on peale seksi? Iluasjaks, silmale hea vaadata?
-
Külaline
Selleks endale elukaaslast pole küll vaja võtta, et ainult ilus on. Sest kodus harjud kaaslase välimusega ära, olgu ta ilus või kole. Seltskonnas võrdled teisega ja on hea tunne küll, kui sind ilusa kaaslase pärast kadestatakse jne, aga palju sa seal seltskonnas ikka siis käid.
-
Külaline
-
Külaline
Mitte keegi ei pea mitte midagi, väga imelikud küsimused on inimestel.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 16:55 Minul naisena on küsin, et miks peab mehega koos elama?
-
Külaline
Igaüks elagu, kuidas meeldib. Muudkui käib mingi arutamine, et miks mul peaks olema mees või miks peaks olema naine. Ei peagi, kui ei taha, keegi ei määri teile neid naisi või mehi pähe. Olge üksi. Minul on vastupidi, tahaksin küll koos mehega elada, kahjuks ei ole peale lahkuminekut ühtki vähegi vastuvõetavat meest selleks leidnud. Mulle ei meeldi kogu aeg üksi olla, meeldiks kellegagi koos kuskil käia, aias toimetada, õhtul sauna teha. Teen seda üksi või koos sõbrannadega, aga partneriga oleks toredam. Aga muidugi peab olema sellisel puhul selline inimene, kellega koos tunned end vabalt ja hästi, kes annab su elule värve juurde, mitte ei paku pidevalt negatiivseid emotsioone.
-
Külaline
Ega ei pea jah.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 16:55 Minul naisena on küsin, et miks peab mehega koos elama?
See peab sõna võiks asendada tahate.
Naised, miks mehed tahavad teiega koos elada?
Ema eest te ju ei taha meestel olla, kuigi mönel nii tundub olema.
-
Külaline
Ma ei tea, kas just koos elada, aga mingi teema neil paistab olevat, et ümber tiirutavad.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 17:24Naised, miks mehed tahavad teiega koos elada?
Minu vaatenurgast: mulle meeldib füüsiline lähedus ja seks ka. Kas selleks peab koos elama, on iseasi.
Käisin ja küsisin mehe käest - ta arvas,et naise meeldivad talle rohkem, seepärast elabki koos naisega
.
Tegelikult tal (praktiline) võrdlusmoment puudub, et kuidas oleks koos mehega elada
Ta ütles, et mehed kooselu mõttes on väkk - ma ei hakanud siis ka katsetamist peale suruma nagu manna-piimasupiga, et proovi, küll hakkab meeldima
.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 8 külalist