Küsitava väärtusega ilutooted

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Küsitava väärtusega ilutooted

Postitus Postitas Külaline »

Instagramis tuleb mulle aegajalt sisse igasugu ilutoodete soovitusi. Mõni neist on päris asjalik, teise puhul aga kergitan kulmu ja imestan, et kas tõesti sellisel tootel turgu on.
Üks neist on see
Pilt

Teine imelik toode on seenekujuline toruke (hetkel pilti ei leidnud), mille abil sisse-välja hingamist tehakse. Väidetavalt on see kasulik näolihastele. Mina isiklikult selle kasutegurisse ei usu.

Netist leiab veel muudki imelikku. Aasia naiste seas ülipopulaarne led-mask näiteks. See on samuti sedasorti toode, mille influencerid on popiks teinud, aga mille kasutegur on nullilähedane.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Palju üldse igasugustest maskidest kasu on. Kunagi ma neid kasutasin, siis lõpetasin ära. Mask on endale hinge rahustuseks, et teed midagi, tegelikult piisab puhastusest, koorimisest ja kreemist kah.
Külaline

Nee torukesed võivad küll näolihaseid stimuleerida, aga tekitavad jälle kortsud suu ümbrusesse, nagu suitsetajatelgi tekitavad kiiremini kui mittesuitsetajatel. Nii, et parim stimuleerija on naer. Mida rohkem naerad, seda paremad lihased.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 17:04 Nee torukesed võivad küll näolihaseid stimuleerida, aga tekitavad jälle kortsud suu ümbrusesse, nagu suitsetajatelgi tekitavad kiiremini kui mittesuitsetajatel. Nii, et parim stimuleerija on naer. Mida rohkem naerad, seda paremad lihased.
Naermisest tekivad silmade ümber kortsud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 17:43
Guest kirjutas: 29 Mär 2026 17:04 Nee torukesed võivad küll näolihaseid stimuleerida, aga tekitavad jälle kortsud suu ümbrusesse, nagu suitsetajatelgi tekitavad kiiremini kui mittesuitsetajatel. Nii, et parim stimuleerija on naer. Mida rohkem naerad, seda paremad lihased.
Selle pärast Kim K kunagi ei naeratagi, et kortsude tulekut vältida. Kah vähe naljakas mu meelest.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 17:43
Väga ei teki, kui hooldada püsivalt st hoida nahk niisutatuna ja tugevdada kollageenikihti. Aga nii või teisti on neid kergem mahendada, kui huuleümbruse omi, ok kange keemilise koorimise ja täitesüstidega võib proovida, aga tulemus ei tarvitse väga hea tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 18:37Selle pärast Kim K kunagi ei naeratagi, et kortsude tulekut vältida
Mõtled seda Kim-i?
kim.jpg
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Mõtled seda Kim-i?
kim.jpg
Külaline

taivopalm kirjutas: 29 Mär 2026 20:47 Mõtled seda Kim-i?
Ei, tema perekonnanimi ei alga K-ga.
Pigem siuski seda overrated kuulsust

Pilt

...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 29 Mär 2026 15:39 Palju üldse igasugustest maskidest kasu on. Kunagi ma neid kasutasin, siis lõpetasin ära. Mask on endale hinge rahustuseks, et teed midagi, tegelikult piisab puhastusest, koorimisest ja kreemist kah.
No sõltub, mis mask. Näiteks kooriv-puhastav savimask on mu lemmik. Pärast seda tunnen alati, et nägu on klaarim ja nahk mõnusam. Vahel teen ka kaera-mee maski, seda lihtsalt selle mõnusa tunde pärast, kui mask näol on. See on mul jah selline enese hinge rahustuseks, et teen midagi enda jaoks. Otsest tulemust ma selle puhul pole märganud.
Külaline

Kas keegi viitsib selgitada, mis asi see teemaalgatuse pildil on?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mär 2026 15:01 Kas keegi viitsib selgitada, mis asi see teemaalgatuse pildil on?
Mingi näomaski aparaat külma veega, jääkuubikud ja kurk. Ilmelt surud näo kuidagi sinna sisse ja siis muudkui jahutab ja värki.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 15:01 Kas keegi viitsib selgitada, mis asi see teemaalgatuse pildil on?
See on näojahutus ja snorgeldamine ühes. Enne, kui oma näo sinna jääkülma vette surud, paned selle toru omale suhu, et protseduuri ajal hingata saaks. Selle toote videos nii igatahes näidati. 😀
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 29 Mär 2026 15:39 Palju üldse igasugustest maskidest kasu on. Kunagi ma neid kasutasin, siis lõpetasin ära. Mask on endale hinge rahustuseks, et teed midagi, tegelikult piisab puhastusest, koorimisest ja kreemist kah.
Lõuna-Korea tõsielusarjades nad küll panevad kõik maskid näkku enne magama minekut, nii mehed kui naised. Ma ei tea, kas nad magavad nendega või lihtsalt hoiavad mõnda aega.
Külaline

Iluprotseduuridest on mõttetu niitide panek. Kui ma lähen mõne ilukirurgi või muu spetsialsti juurde ja ta hakkab mulle neid soovitama, siis on teada, et mingt ausust tema poolt oodata ei ole, ainult raha peal väljas. Mulle pani neid M.L. kolm korda ja edasi ma teda absoluutselt usaldusväärseks ei pea. Lisaks soovitas veel asju, mis on pigem kahjulikud pikemas plaanis. See tähendab, et ei huvita patsient, vaid ainult raha teenimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 14:46
Lõuna-Korea tõsielusarjades nad küll panevad kõik maskid näkku enne magama minekut, nii mehed kui naised. Ma ei tea, kas nad magavad nendega või lihtsalt hoiavad mõnda aega.
See on üks tõeliselt naeruväärne trend, led-maskid:

Pilt

Täielik raha maha viskamine, kuna mingit efekti see ei anna.
Külaline

No korealased kasutavad palju neid nn kangasmaske, mille toime siis sõltub mis toimeainetega ta töödeldud on. Ilmselt ikkagi üsna hea lahendus. Led maske pole kasutanud, aga minu iluraviarst kiidab punast valgust. Mitte selliseid tavamakse, vaid proffide oma, mille paned näiteks kuhugi lauale ja mõjub üldiselt suurele alale. Need on muidugi kallimad, aga tõenäoliselt palju efektiivsemad.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 15:13 Iluprotseduuridest on mõttetu niitide panek. Kui ma lähen mõne ilukirurgi või muu spetsialsti juurde ja ta hakkab mulle neid soovitama, siis on teada, et mingt ausust tema poolt oodata ei ole, ainult raha peal väljas. Mulle pani neid M.L. kolm korda ja edasi ma teda absoluutselt usaldusväärseks ei pea. Lisaks soovitas veel asju, mis on pigem kahjulikud pikemas plaanis. See tähendab, et ei huvita patsient, vaid ainult raha teenimine.
Samas Timmer näeb pärast niite ja süste niivõrd hea välja, et uuritakse, kas saaks sama kirurgi juurde, kes talle facelifti tegi.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 19:24
Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 15:13 Iluprotseduuridest on mõttetu niitide panek. Kui ma lähen mõne ilukirurgi või muu spetsialsti juurde ja ta hakkab mulle neid soovitama, siis on teada, et mingt ausust tema poolt oodata ei ole, ainult raha peal väljas. Mulle pani neid M.L. kolm korda ja edasi ma teda absoluutselt usaldusväärseks ei pea. Lisaks soovitas veel asju, mis on pigem kahjulikud pikemas plaanis. See tähendab, et ei huvita patsient, vaid ainult raha teenimine.
Samas Timmer näeb pärast niite ja süste niivõrd hea välja, et uuritakse, kas saaks sama kirurgi juurde, kes talle facelifti tegi.
Ei ütleks. Fotod on jah hästi tehtud, soeng ka teeb siledamaks näost, aga selline ta päriselus välja ei näe. Niidid teevad natuke paremaks kohe paneku järel, löövad näo paiste ka, aga see vajub kohe jälle ära.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 19:24
Kas see on nüüd enne või pärast niite: https://laser.ee/kirsti-timmer-pani-nao ... i-rahulda/
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist