Emerald parfums, on päriselt head?
-
Külaline
Emerald parfums, on päriselt head?
Vaatan et mitmed sisuloojad väga kiidavad neid. Ise mingi aeg tagasi kui Mallukas veel reklaamis neid, siis tellisin selle night out lõhna, et pidavalt ÜLIHEA olema. Proovisin siis ja no ma ei tea, nii läila magus kuidagi. Kui panna yaga otsingusse emerald, siis leiab nii palju just seda night outi kui ka red silki mida ka kõik influkad ühest suust kiitsid. Nüüd kaks uut välja tulnud mida ka kiidetakse taevani, after midnight ja ballerina shoes, ei tea kas tasuks veel võimalus anda?
Pudelid ise ilusad ja lõhnanootide järgi võiks nagu head olla, aga miks neid nii palju edasi müüakse kirjeldusega et "korra proovitud, endale ei sobinud"? Lisaks on neil pidevalt see imelik kampaania et ostad ühe lõhna ja saad teise "kauba peale" pluss mingi väikse totsiku magusat eliksiiri lisaks (u 40€ siis kõik kokku). Ja üldse kirjelduses väidavad et tegu väga eksklusiivsete ja kõrgekvaliteetsete toodetega, imelik nagu.
-
Külaline
Kui juba tema reklaamis, siis ei saa ju ometi halva asjaga tegemist olla. Muidugi osta.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2026 12:42Ise mingi aeg tagasi kui Mallukas veel reklaamis neid, siis tellisin selle night out lõhna,
-
Külaline
Miks ei peaks reklaamima, kui selle eest makstakse? Loomulikult reklaamiks ja kiidaks, ise muidugi ei kasuta. Paljudel brändiel on sisuloojad ja influencerid, kellega koostöö teevad. Eriti, kui veel uus tootesari. Magusad lõhnad ülepea pole paljude lemmikud, pigem värskemad ja veidi kirbemad (Eestis siis).
-
Külaline
Kuidas saab üldse nii rumal olla ja kellegi teise maiste järgi parfüümi osta ilma proovimata?Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2026 12:42 Vaatan et mitmed sisuloojad väga kiidavad neid. Ise mingi aeg tagasi kui Mallukas veel reklaamis neid, siis tellisin selle night out lõhna, et pidavalt ÜLIHEA olema. Proovisin siis ja no ma ei tea, nii läila magus kuidagi. Kui panna yaga otsingusse emerald, siis leiab nii palju just seda night outi kui ka red silki mida ka kõik influkad ühest suust kiitsid. Nüüd kaks uut välja tulnud mida ka kiidetakse taevani, after midnight ja ballerina shoes, ei tea kas tasuks veel võimalus anda?Pudelid ise ilusad ja lõhnanootide järgi võiks nagu head olla, aga miks neid nii palju edasi müüakse kirjeldusega et "korra proovitud, endale ei sobinud"? Lisaks on neil pidevalt see imelik kampaania et ostad ühe lõhna ja saad teise "kauba peale" pluss mingi väikse totsiku magusat eliksiiri lisaks (u 40€ siis kõik kokku). Ja üldse kirjelduses väidavad et tegu väga eksklusiivsete ja kõrgekvaliteetsete toodetega, imelik nagu.
See on ju kõigile teada, et inimestele meeldib erinev lõhn. Mulle näiteks meeldivad värsked lõhnad. Mu tütrele jällegi väga magusad. Ma iial ei suudaks tema parfüümi kasutada ja tema minu oma. Kui meist kumbki nüüd oma tuttavatele lõhna soovitaks, siis kumma oma nad peaks ostma ilma proovimata.
-
Külaline
PARFÜÜM, mis maksab 39 eurot ei saa olla uus ja hea jm ülivõrdes. Vabandust ootuste alla tõmbamise pärast.
-
Külaline
Kui firma teeb koostööd nii paljude influenceritega, et oma tooteid müüa, siis vist ikk nii hea ei ole...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist