Miks te

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Miks te

Postitus Postitas Külaline »

omavahel kokku ei saa, teie kes te kõik teemad oma kiimajuttudega ära solgite? Ilmselt olete ühtmoodi koledad, et siin kiimlema peate, aga sellisena peaksitegi ju sobima.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 14:37kes te kõik teemad oma kiimajuttudega ära solgite?
Ma ei ole küll mingeid kiimajutte siit lugenud. Millest räägid?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 14:37 omavahel kokku ei saa, teie kes te kõik teemad oma kiimajuttudega ära solgite? Ilmselt olete ühtmoodi koledad, et siin kiimlema peate, aga sellisena peaksitegi ju sobima.
Millal sa viimati seksisid?
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 14:43
Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 14:37kes te kõik teemad oma kiimajuttudega ära solgite?
Minu arust on siin mingi kiimas meesterahvas, kes igas teemas tahab jutu seksi peale viia. Küll tahab nämmutada oma mullivanni kogemusi, nüüd lugesin tema lolli juttu töömehe leidmise teemas.
Külaline

Mõni loll ei saa ise arugi kui kohatu ta on ja omad mured igasse teemasse pikib.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 19:48
Mõni loll ei saa ise arugi kui kohatu ta on ja omad mured igasse teemasse pikib.
A võibolla ta arvab, et see on tutvussait.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 14:37 omavahel kokku ei saa, teie kes te kõik teemad oma kiimajuttudega ära solgite? Ilmselt olete ühtmoodi koledad, et siin kiimlema peate, aga sellisena peaksitegi ju sobima.
Kas sina oledki see kes solgib foorumit poolikute teemade pealkirjadega?
Külaline

Vau, milline pühendumus valele inimesele kõrri hüpata. Pane edasi, ehk leiad kunagi õige ka üles.
Külaline

Paistab, et sul on kibe vajadus kellegi kallal võtta, aga proovi seekord kedagi, kes asjaga tegelikult seotud on.
Külaline

Su detektiivioskus on umbes samal tasemel kui su tuju – üsna nutune. Otsi oma süüdlast mujalt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist