Sex with ex
-
Külaline
-
Külaline
Tegelikult miks ka mitte. Kui oled vaba ja uut suhet pole, siis miks mitte väike seiklus ette võtta.
-
Külaline
Mul ex-i pole. Aga kui hakkate asja tegema, siis mis teete?
Mis juttu te ajate? Seda armatsejate juttu ei aja enam?
Või teete nagu prostituudiga. Ei suudle. Ühinete ainult. Teete seksi liigutusi. Kas silitate ja kaisutate ka?
Või teete nagu prostituudiga. Ei suudle. Ühinete ainult. Teete seksi liigutusi. Kas silitate ja kaisutate ka?
-
Külaline
Naelapea pihta! Nii jah.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 22:27Teete seksi liigutusi
-
Külaline
Aga praegu tundub, et ei tee. Või seksi ajal kirjutad?
-
Külaline
Loomulikud oleme.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 22:27 Mul ex-i pole. Aga kui hakkate asja tegema, siis mis teete?
Intelligentset juttu ajame.
Naerame.
Ikka suudleme, kuidas siis muidu.
Häid külgi imetleme.
Vanat head ootame. Uut head lisame.
Silitamine on loomulik.
Eksiga seda ei teeks (eks tähendab koosolemist ja lahkuminemist), aga poolsuhtega võib küll.
-
Külaline
Kuidas see ainult ühinemine välja peaks nägema? Nagu kähkukas?Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 22:27 Mul ex-i pole. Aga kui hakkate asja tegema, siis mis teete?
Või et mees lamab ja naine võtab?
Kas nii ka saab? Kes sellest õnnelikumaks saaks?
Ise oled teinud nii või?
-
Külaline
-
Külaline
Aga kui supp ei ole hapuks läinud?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 10:31 Nii meeleheitel, et peab hapuksläinud suppi sööma?
-
Külaline
Ma saan aru, et sina tahaksid teda.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 10:42Aga kui supp ei ole hapuks läinud?
Miks ta sul ex on?
-
Külaline
Raha pärast jäeti maha. Eks nõudis iga kuu enda tarbeks pangaarvele 1500 eurot, aga see summa hakkas pika peale üle jõu käima. Muidu oli ilus naine.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 10:51Miks ta sul ex on?
-
Külaline
Kas nimetad prostituuti eksiks?
-
Külaline
Naerge, naerge, kui kord vanainimesed olete, kahetsete ainult tegemata kordi, mitte neid, mil tehtud sai. Seks tuleb ära teha, kui võimalus tekib ja kogu täiega. Jah, suudelda ka.
-
Külaline
Ma juba olen suhteliselt vanainimene ja pigem kahetsen mõnda seksikorda. Kui ikka inimene eriti ei meeldi, pole mõtet temaga voodisse ronida, sellest tuleb halb kogemus.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 18:20 Naerge, naerge, kui kord vanainimesed olete, kahetsete ainult tegemata kordi, mitte neid, mil tehtud sai. Seks tuleb ära teha, kui võimalus tekib ja kogu täiega. Jah, suudelda ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist