Kahju Raidost

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 22:25
Tete77 kirjutas: 15 Apr 2026 17:27 Tõsine ehmatus, aga elu tuleks vist jätkata samaviisi ega elamata saa jätta. Kui suur on tõenäosus, et karu üht ja sama inimest mitu korda ründab?
Linnud osad pidid küll ründama, kotkas jne.

https://virumaateataja.postimees.ee/845 ... i-ei-soida
Kopeeri artikkel, ma ei saa postimehe digilehte tellida millegipärast

Ma ei saa kopeerida, mul ka pole Postimehe lugemist. Ei viitsi neid isamaalaste lugusid lugeda seal tasu eest. Mis seal muud ikka, Raidot ründas karu, seljakott seljas päästis elu ja kahju, et inimene ei julge nüüd enam rattaga poes käia ega seal muud polegi. Sõber tuli appi või mööduv mees ja tõstis karu Raido seljast maha. Ilmselt keegi Kalevipoeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 09:05
Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 08:01 Nõustun selle kopeerida soovijaga, et kui mul juba on ühe meediaväljaande tellimus, siis oleks tobe teine veel lisaks võtta. Milleks?
Et kui ma juba Selveris maksin kauba eest, siis oleks tobe Rimis taas maksta?
Kui mul on Delfi täispakett, siis jah, on tobe samal ajal ka Postimehe oma eest maksta. Meie kombineerime oma suguvõsas ja jagame üksteisega lugemisõigust. Ühel on üks, teisel teine pakett.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Apr 2026 09:56
Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 09:05
Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 08:01 Nõustun selle kopeerida soovijaga, et kui mul juba on ühe meediaväljaande tellimus, siis oleks tobe teine veel lisaks võtta. Milleks?
Et kui ma juba Selveris maksin kauba eest, siis oleks tobe Rimis taas maksta?
Kui mul on Delfi täispakett, siis jah, on tobe samal ajal ka Postimehe oma eest maksta. Meie kombineerime oma suguvõsas ja jagame üksteisega lugemisõigust. Ühel on üks, teisel teine pakett.
Aga siis pole ju ka probleemi, kui jagate.
Külaline

TV3 klipi all kommenteerib keegi, et tema oli see auto, kes mööda sõitis, aga karu tema küll ei näinud ega signaali andnud - aitasid natuke liiga palju napsutanud mehe kraavist püsti ja too hakkas kodu poole liikuma ratta najal. Täitsa oma nime alt kommenteerib, seega ju ei valeta. Kas tõesti libauudis?
Külaline

https://www.facebook.com/reel/1319575639986463
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2026 12:54 TV3 klipi all kommenteerib keegi, et tema oli see auto, kes mööda sõitis, aga karu tema küll ei näinud ega signaali andnud - aitasid natuke liiga palju napsutanud mehe kraavist püsti ja too hakkas kodu poole liikuma ratta najal. Täitsa oma nime alt kommenteerib, seega ju ei valeta. Kas tõesti libauudis?
Pärast selgub, et tegelikult jäi Raido ja karu vahele mitu head meetrit ja tõsist maadlust tegelikult ei toimunud. Raido näitas niisama mingit vana kriimustust käe pealt.
Külaline

Asi on niisis hullem kui paistis. Karu jootis Raido täis, aga Raido ikkagi ei loovutanud ratast. Peaasi, et ratas kaheksaks pole, siis tõesti enam poodi ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Apr 2026 14:50 Asi on niisis hullem kui paistis. Karu jootis Raido täis, aga Raido ikkagi ei loovutanud ratast. Peaasi, et ratas kaheksaks pole, siis tõesti enam poodi ei saa.
Mis ratast, karu tahtis kotist keefiri! Tal ka pea haige äkki.
Külaline

No nii. Maaleht juba kirjutab.
Sündmuspaigal olnud perel on karurünnakust teine versioon: nägime tugevas joobes meest, aga karu mitte
Kopeerida tasulist artiklit ei ole ilus, aga lühikokkuvõte on see, et tegu oli vintis mehega, kes oli kraavipervel pikali. Autoga möödunud inimesed peatasid auto, aitasid mehe püsti ja suunasid koduteele, karu neist keegi ei näinud. Vaat mida viin mehega teeb :D
Külaline

Guest kirjutas: 16 Apr 2026 15:15 No nii. Maaleht juba kirjutab.
Sündmuspaigal olnud perel on karurünnakust teine versioon: nägime tugevas joobes meest, aga karu mitte
Kopeerida tasulist artiklit ei ole ilus, aga lühikokkuvõte on see, et tegu oli vintis mehega, kes oli kraavipervel pikali. Autoga möödunud inimesed peatasid auto, aitasid mehe püsti ja suunasid koduteele, karu neist keegi ei näinud. Vaat mida viin mehega teeb :D
Tegelikult, oleme ausad, kirjutab Maaleht veel mõndagi - et pole välistatud, et mõni muu auto sõitis enne mööda ja lasi signaali ning intervjuus jahimehega arvab viimane, et küllap seal karu ikka oli, vast polnud lihtsalt rünnak otse mehe vastu, vaid mees sõitis ehmatusest kraavi ning karu proovis toidukotti kätte saada.
Segane värk ühesõnaga.
Külaline

See on väga segane värk. Raidole tunnen kaasa, alguses karu ja nüüd ajakirjanikud piiravad. Ilmselt Lust või siis Karell on varsti platsis ja tahavad saadet teha ning taaslavastada selle kohtumise karuga. Palgatakse mõni näitleja, kes mängib karu ja teine näitleja siis etendab Raido osa.
Külaline

https://www.facebook.com/kaupo.meiel/po ... zw1658Fmvl

Siin päris lõbus arutelu sellel teemal: "Arvestades, et pärast sündmust hakati rääkima karukriisist, siis on hea, et Lääne-Virumaa härrasmees koduteel Kim Jong Uni ei kohanud, sest siis me räägiksime juba tuumakriisist"

Aga uudispomm missugune. Meenutab väga neid kunagisi (üheksakümnendate?) uudispomme, mille sisu oli selline, et keegi kutsus ajakirjaniku kohale, kuna temal majas tegutsevat mingi jõud, mis/kes asju liigutab ("Näe-näe, kuulsite - seal teises toas jälle mürts käis!").
Külaline

Leidsin sellise asja

EPL on lõpuks avaldanud Väike-Maarjas toimunud väidetava karurünnaku asjas ka karu enda versiooni juhtunust. Metsaott lükkab meedias levivad väited vägivaldsest kallaletungist ümber. "Lükkan resoluutselt ja ühemõtteliselt need narratiivid ümber. Tegemist on jahimeeste lobbiga".

Karu: "Nägin, et see kortermaja joodik sinise jalgrattaga, kes iga nädalalõpp siitkaudu poes käib, tuleb ja mõtlesin, et teen talle seda Tik-Toki pranki, et nagu karu hüppab põõsast välja. Panin oma telo kuuse alla filmima ja karjusin kõvasti: "SITU RUTTU, KARU TULEB". Tema aga pistis kisama, et tapetakse, tapetakse, haaras mul kahe käega kõrist ja hakkas olukorda kiiresti eskaleerima. Siiamaani on veel kurk valus", hõõrub karu käpaga kaela katvat karvapuhmast.

"Õnneks sõitis mingi Skoda mööda ja pidas kinni. Tänu sellele pääsesin selle hullu käest üle noatera minema. Suust uhkas tal akoholi haisu nagu vaadist, endal EKRE märk rinnas. Loopis veel kividega mind eemalt ja karjus "kao metsa, kuradi must". Mis on irooniline, kuna ma olen pruunkaru. Midagi vägivaldset mul kavas ei olnud, ma ei ole vägivaldne karu."

Rohkem karu seda Väike-Maarja teed mööda üksi Kikepera rabasse ei lähe. "Mitte mingil juhul. Ainult kas koos huntidega või kui põder tuleb ka"
Külaline

Pikka iga sellele karule! 😀
Külaline

Guest kirjutas: 16 Apr 2026 15:04
Guest kirjutas: 16 Apr 2026 14:50 Asi on niisis hullem kui paistis. Karu jootis Raido täis, aga Raido ikkagi ei loovutanud ratast. Peaasi, et ratas kaheksaks pole, siis tõesti enam poodi ei saa.
Mis ratast, karu tahtis kotist keefiri! Tal ka pea haige äkki.
See karu keefiriisu oli väga najakalt sõnastatud. Raido sõnul karu võttis temalt keefiri ära, aga peatunud autos istujate sõnul oli keefir alles, aga kork oli maha keeratud ja Raido rinnaesine oli keefiri täis.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 13:44See karu keefiriisu oli väga najakalt sõnastatud. Raido sõnul karu võttis temalt keefiri ära, aga peatunud autos istujate sõnul oli keefir alles, aga kork oli maha keeratud ja Raido rinnaesine oli keefiri täis.
😆 Vähemalt tarbisid mõlemad, nii Raido kui karu, kasulikku probiootilist kraami.
Külaline

Raido on murdumas kuulsuse taaga all ja keefirgi ei lähe enam heal mehel alla, ei osta keefirit enam kunagi.

https://www.postimees.ee/8454555/karulu ... -painajaks
Külaline

Raidole ka pikka iga. Eestis kullus olla on sant, tuleb poliitikasse minna nüüd.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Apr 2026 09:32 Raido on murdumas kuulsuse taaga all ja keefirgi ei lähe enam heal mehel alla, ei osta keefirit enam kunagi.

Nüüd said Helle ja Aino ka kuulsaks. On juba neli uut kuulsust - Raido, karu, Helle ja Aino.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 15:47
Guest kirjutas: 18 Apr 2026 09:32 Raido on murdumas kuulsuse taaga all ja keefirgi ei lähe enam heal mehel alla, ei osta keefirit enam kunagi.

Nüüd said Helle ja Aino ka kuulsaks. On juba neli uut kuulsust - Raido, karu, Helle ja Aino.
Raidost, Hellest ja Ainost suht suva, aga karuga ootaks nüüd küll pikemat ja ülevaatlikumat intekat. Et kuidas elu muidu kulgeb, mis mõtteid hiljutine sündmus tekitas ning kuidas ta selle traumaga nüüd toime tuleb. Lehes ju pikad süüdistused karu suunas ja lõpuks selgus, et polegi tema süü. Sellised alusetud süüdistused viivad ju kelle iganes endast välja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 9 külalist