soovitage juuksurit Põhja-Tallinnas
-
Külaline
soovitage juuksurit Põhja-Tallinnas
Hea käega ja mitte kirvehinnaga. tahan oma pikad lokid maha lõigata ja hakata regulaarselt sebastiani juuksevärviga värvima.
-
Külaline
-
Külaline
virgad vene naised? hm - said minust veidi valesti aru.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:20 Sõida Merimetsa selverisse, seal virgad vene naised.
-
Külaline
et oskaks hästi juukeseid lõigata ja kasutaks professionaali värve.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 16:03Mis sinu tingimused siis on?
-
Külaline
See on natukene ilu on vaataja silmades jutt. Kas hea juuksur lõikab kõikide inimeste arvates hästi või mõni ikka pettub ja ei lähegi tagasi? Tähtis on leida endale selline juuksur, kellega sul klapib ja kellele ei pea tooli istudes igakord seletama, et lõika nüüd siit ja lõika nüüd sealt. Ütled lihtsalt- nagu alati ja naeratad.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 16:08et oskaks hästi juukeseid lõigata
-
Külaline
On see siis hea sari? Minu jaoks on Sebastian täiesti tundmatu tootesari, pole elus sellest kuulnud. Tundub kallimapoolne ka.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 13:04 Hea käega ja mitte kirvehinnaga. tahan oma pikad lokid maha lõigata ja hakata regulaarselt sebastiani juuksevärviga värvima.

-
Külaline
Whaat?Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 16:32On see siis hea sari? Minu jaoks on Sebastian täiesti tundmatu tootesari, pole elus sellest kuulnud. Tundub kallimapoolne ka.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 13:04 Hea käega ja mitte kirvehinnaga. tahan oma pikad lokid maha lõigata ja hakata regulaarselt sebastiani juuksevärviga värvima.
![]()
-
Külaline
Ma elan viimased 20 aastat mujal ja siin ma seda peent toodet üügil pole näinud.
-
Külaline
Võimalik, et Egiptuses ei ole tõesti. See rohkem USA turult tulnuna vallutas maailma 1980-1990. Nüüd saad öelda, et sa ei olnud toona veel sündinud.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 21:04 Ma elan viimased 20 aastat mujal ja siin ma seda peent toodet üügil pole näinud.
-
Külaline
Jeemenis Sanas ei ole ka näinud.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 22:20Võimalik, et Egiptuses ei ole tõesti.
-
Külaline
Ega seda poes polegi, ainult mõnes salongis kasutatakse. Kus sul seda ikka näha on.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 21:04 Ma elan viimased 20 aastat mujal ja siin ma seda peent toodet üügil pole näinud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 6 külalist