Töövõime hindamisest
-
Külaline
Töövõime hindamisest
Tere! Kas siin on tervisega kimpus inimesi, kes on Töötukassale esitanud töövõime hindamise avalduse? Kas jagaksite kogemusi või tähelepanekuid, mida peaks avalduse esitamisel silmas tingimata pidama? Kuna mu tervis on totaalselt läbi, nii vaimselt kui füüsiliselt, olen sunnitud seda teed minema, aga juba avalduse vormi vaatamine on väsitav, täitma asumisest rääkimata… 
Olen täitnud, aga alaealise lapse tarbeks eestkostjana. Tähtis on, et sul oleks patsiendiportaalis sinu haigusseisundi võimalikult täpne ja soovitavalt mahukas ja pikaajaline kirjeldus, ehk siis seisund peaks olema krooniline või pikaajaline.
-
Külaline
Kui vana, mis tööd teed, mis koht täpsemalt valutab?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 01:40Kuna mu tervis on totaalselt läbi, nii vaimselt kui füüsiliselt,
-
Külaline
enda eest pole esitanud,
küll aga korduvalt esitanud oma lapse eest, kes oli sünnist täiskasvanuni vaheldumisi raske ja keskmise puudega, edasi ülikooli lõpuni osalise töövõimega ja... siis tunnistati üleöö 100% terveks, kuigi mingeid muutusi tema tervises pole vahepeal toimunud.
Nii, et ära looda sellest hindamisest liiga palju.
küll aga korduvalt esitanud oma lapse eest, kes oli sünnist täiskasvanuni vaheldumisi raske ja keskmise puudega, edasi ülikooli lõpuni osalise töövõimega ja... siis tunnistati üleöö 100% terveks, kuigi mingeid muutusi tema tervises pole vahepeal toimunud.
Nii, et ära looda sellest hindamisest liiga palju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline