Mis meeste ja naiste välimuse juures üldse ei meeldi?
-
Külaline
Mulle ei meeldi naiste juures üks kombo mis koosneb kunstripsmetest, kunstküüntest ja jämedast keskkohast.
See on nii tüüpiline lärmakatele, labastele naistele, keda olen kohanud.
See teisalt ju nagu näitaks ikkagi hoolitsemist enda eest, see kunstvärk... aga just need naised on rikkunud minu jaoks ära soovi kanda kunstküüsi ja kunstripsmeid.
See teisalt ju nagu näitaks ikkagi hoolitsemist enda eest, see kunstvärk... aga just need naised on rikkunud minu jaoks ära soovi kanda kunstküüsi ja kunstripsmeid.
-
Külaline
Vaene sina, mul on sinust nii kahju.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:55 Mulle ei meeldi naiste juures üks kombo mis koosneb kunstripsmetest, kunstküüntest ja jämedast keskkohast.
-
Külaline
Eks need tehisküüned, ripsmed, juuksepikendused ja jms on umbes sama kaunid kui kunstlilled. Mõni kallim petab kaugelt vaadates täitsa ära, aga korraliku päris asja vastu kunagi ikka ei saa.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:55See teisalt ju nagu näitaks ikkagi hoolitsemist enda eest, see kunstvärk... aga just need naised on rikkunud minu jaoks ära soovi kanda kunstküüsi ja kunstripsmeid
-
Külaline
Lisaks see, et mingi 90% kasutab neid elemente täiesti maitselagedalt. Ripsmeteks pannakse hiiglaslikud lehvikud, küünteks mingid ilged mitmesentimeetrised küpnised, mõnel veel lisaks süstitud pardimokad ja Angry Birds kulmud. Päris ehmatav ja eemaletõukav komplekt saab kokku.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:55See teisalt ju nagu näitaks ikkagi hoolitsemist enda eest, see kunstvärk... aga just need naised on rikkunud minu jaoks ära soovi kanda kunstküüsi ja kunstripsmeid.
-
Külaline
Meie Grossi 5 kympisel kassapidajal on pikad paksud kunstripsmed, nagu see

ja pikad nõelteravad neoonrohelised küünised.
Kuidas küll inimene ise aru ei saa kui narr ta välja näeb?

-
Külaline
Aitäh kaastunde eestGuest kirjutas: ↑16 Apr 2026 09:53Vaene sina, mul on sinust nii kahju.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:55 Mulle ei meeldi naiste juures üks kombo mis koosneb kunstripsmetest, kunstküüntest ja jämedast keskkohast.
-
Külaline
Ohsaissake!Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:04Statistiliselt vist ega keegi väga kade ei olegi. A-rinnad pole just kõige populaarsem toode, mida Eestis näiteks ilukirurigias endale tellitakse. Ja rinnad on ilulõikustes nr1 asi, mida siin muuta tahetakse.
-
Külaline
viiekümnesed kassapidajad kipuvad vahel nende kunstripsmete ja kunstküüntega liialdama.
-
Külaline
Ja mida nii peen ja loomulik proua ise Grossi odavpoes teeb?Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 11:08 Meie Grossi 5 kympisel kassapidajal on pikad paksud kunstripsmed, nagu see![]()
-
Külaline
Sinu jaoks narr, tema enda jaoks aga mitte. Millal ometi lõpeb see teiste välimuse kallal tänitamine. Miks inimene ei või omada sellist välimust, mis talle endale meeldib?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 11:08 Meie Grossi 5 kympisel kassapidajal on pikad paksud kunstripsmed, nagu see![]()
Sinu välimuse juures on ka kindlasti midagi, mis teistele pinda käib, aga viisakas inimene aktsepteerib seda ega tule sind seljataga mõnitama. Las see kassapidaja olla oma roheliste küüntega. Võibolla need küüned ja ripsmed on tema ainsad võimalused ennast hästi tunda. Rohkem tolerantsi ei teeks paha.
-
Külaline
Sellised pheened lisandid sobivad viimseni tuunitud suunamudijale, tavalisele memmele on jah nagu sadul sea seljas.
-
Külaline
Kindlasti võib, kuid kui sa ennast ikka veidraks tuunid, ei tasu arvata, et kellelgi ei tohiks selle kohta midagi öelda olla. Nagu need saba ja loomamaskiga käpuli koolis ukerdavad teismelised. Enda meelest on nad kindlasti ülilahedad.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 14:21Sinu jaoks narr, tema enda jaoks aga mitte. Millal ometi lõpeb see teiste välimuse kallal tänitamine. Miks inimene ei või omada sellist välimust, mis talle endale meeldib?
-
Külaline
Võib ikka, aga siis ole vapper ja võta vastu ka "imetlevad" hinnangud.
-
Külaline
Olen teine külaline, mitte see, kes Grossi kassiiri kirjeldas.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 14:21Sinu jaoks narr, tema enda jaoks aga mitte. Millal ometi lõpeb see teiste välimuse kallal tänitamine. Miks inimene ei või omada sellist välimust, mis talle endale meeldib?
Ei ole päris nii, et ole, milline ise tahad. Just kui töötad klienditeenindajana ja suhtled sadade inimestega. Siis võiks ikka mingitest normatiividest kinni pidada. Vbl mõnele kassiirile meeldiks suvel palavaga kassas bikiinides istuda - pole ju alasti, miks pole lubatud siis? Mulle äkki meeldiks otsaette haakrist tätoveerida ja siis arstina vastuvõttu teha. Või kanda teatri garderoobitädina töötades näos mürkrohelist näomaski - kas lubatud ja kui ei, siis miks? Mulle meeldib ju ja kedagi ei kahjusta.
Need poolemeetrised teravate tippudega küüned tekitavad minul iga kord sellise mõtte, et kui see naine teeks minu kassiga puu otsa ronimises võidu, siis kass kindlasti kaotaks.
-
Külaline
Palju sa näed siis neid? Ikka üliharva on selliseid näha. Imelik probleem, mis kedagi jubedalt häirib. Ja kellegi ripsmeid või küüsi bikiinides kassas istumisega võrrelda on ikka tase. Äkki keskenduksid enda elule, mitte kellegi teise välimusele. Mine iseteeninduskassasse või telli üldse kodust, kui isegi poes ei saa teisi halvustamata käia. Eestis on inimesed ikka ülitagasihoidliku välimusega, ilmselt sellepärast ongi, et siin on igal suvalisel inimesel mingi ettekujutus, et tema on nii tähtis, et tuleb ütlema, mida keegi võib kanda või mitte. Ei saa aru, kust selline halvustamine ja õelus küll tulevad, kas olulisemaid probleeme pole inimesel.Need poolemeetrised teravate tippudega küüned tekitavad minul iga kord sellise mõtte, et kui see naine teeks minu kassiga puu otsa ronimises võidu, siis kass kindlasti kaotaks.
-
Külaline
Mina saatsin aasta tagasi kaebuse sellise ebameeldiva välimusega töötaja kohta (pildi ka
) ja sain vastuse:
Tere
Täname Teid tagasiside ja tähelepanu juhtimise eest. Oleme Teie märkuse edastanud ka kaupluse piirkonnajuhile, kes selgitab töötajale veel kord, milline on teeninduseeskirja nõuded.
Lugupidamisega
Grete Merelaid
Büroo assistent
AS OG Elektra
322 3560
[email protected]
logo
Tere
Täname Teid tagasiside ja tähelepanu juhtimise eest. Oleme Teie märkuse edastanud ka kaupluse piirkonnajuhile, kes selgitab töötajale veel kord, milline on teeninduseeskirja nõuded.
Lugupidamisega
Grete Merelaid
Büroo assistent
AS OG Elektra
322 3560
[email protected]
logo
-
Külaline
Rohkem seda neiukest ei näinud kassas, ju temale teeninduseeskirjad ei sobinud 
-
Külaline
Oled ikka täielik tropp. Õnneks saab tööandja ka sellest aru ja saatis sind põhimõtteliselt kukele. Hangi elu endale.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 17:49 Mina saatsin aasta tagasi kaebuse sellise ebameeldiva välimusega töötaja kohta (pildi ka) ja sain vastuse:
Tere
Lugupidamisega
Grete Merelaid
Büroo assistent
AS OG Elektra
322 3560
[email protected]
logo
-
Külaline
Ilmselt läks ise minema. Pole just selline karjäär, mida jubedalt taga igatseda. Läheb parem jalutab koeri või midagi.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 17:52 Rohkem seda neiukest ei näinud kassas, ju temale teeninduseeskirjad ei sobinud![]()
-
Külaline
Õudne ikka see teenindaja töö. Kui palju on ebameeldiva välimuse ja iseloomuga kliente, aga nende väljakannatamine peaks olema nagu iseenesestmõistetav.Mina saatsin aasta tagasi kaebuse sellise ebameeldiva välimusega töötaja kohta (pildi ka) ja sain vastuse:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist