Mis meeste ja naiste välimuse juures üldse ei meeldi?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Nii nagu rippuvad rinnad on mõnele mehele õudsed, on ka rippuvad kotid, mis laksuvad vastu naise kanni õudsed. Aga loodus on sellised sulle külge loonud, ja kui inimest armastad, siis lepid ka nende rippuvate osadega. Ja kui üldse ei sobi, siis tuleb öelda, et ei sobi ja lahku minna.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 13:24
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 12:56Sul on vblla jällegi rippuvad kotid, mis on samuti kole vaatepilt.
Ma jätaks sõna vblla ära. Mul ongi rippuvad kotid, tõsi nad ei ripu põlvini. Siin on aga üks vahe saggydega. Kui mees lamab voodis selili ja naine ratsutab tema peal, siis rippuvad kotid ei häiri kumbagi osapoolt. Samas peab mees sellise suguakti ajal vaatama hüplevaid saggy tisse ja see vaatepilt on....
Ma ei saa aru, miks sa siis üldse seksid koleda naisega, kes sulle ei meeldi?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:26Ma ei saa aru, miks sa siis üldse seksid koleda naisega, kes sulle ei meeldi?
Ma rääkisin ühest kogemusest, mille osaliseks sain aastate eest. Üllatav oli see, et nii noor naine ja juba saggy. Nende saggydega on ju see lugu, et ega siis kohe näha pole. Veedad toredasti ööklubis aega, tutvud toreda neiuga, maandute voodis, neiu võtab rinnahoidja...ups saggy tiss. Aga mis enam teha, mast on vinnas ja ....oled jälle ühe seksikogemuse võrra rikkam. Püsivat hingelist traumat ma ei saanud, selle neiuga sai veel mõned korrad asjatatud, ju siis noorena nii häiriv ei olnudki. Aga üldiselt mulle naiste juures saggy ei meeldi. Nüüd on jahutud küll, läheme muude juttudega edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:26Ma ei saa aru, miks sa siis üldse seksid koleda naisega, kes sulle ei meeldi?
Ma ei ole see mees, aga pakun, et rinnahoidjatega sa ju ei näe, et on ripprinnad. Rinnakatega on tissid väga kenad, kui ära võtad vajuvad alla.
Mul olid ka sellised noorest peale. Jubedall ei meeldinud mulle voodis rinnahoidjat ära võtta, sest tissid vajusid kahte lehte laiali. Ja kui peal istusin, siis laksusid vastu kõhtu.
Olin väga kena ja sale neiu, aga rinnad olid antud suured ja rippuvad. Jube õnnetu ja oma rindu häbenev olin. Peikadega voodisse läksin ainult väga purjus peaga, ainult siis tundsin ennast vabana.

Aastaid hiljem sain võimaluse teha rindade vähendus opi ja olen üliõnnelik. Sain enesekindluse täiega tagasi. Enam ei vahtinud mehed mu tisse, vaid vaatasid otsa ja rääkisid minuga, mitte mu tissidega.

Suured ja veel enam ripprinnad on noorele neiule ja ka sünnitanud naisele vägagi enesehinnangut mõjutavad tegurid. Me ei ole selliseid rindu endale valinud. Nad on meie küljes ja ripuvad nibud alla poole. Ja ma oleks ka tahtnud saada geneetiliselt endale ilusaid prinke tisse, aga ei saanud. Sain need siin kirjutatud "saggy tissid".

Aga ma ju ka tahtsin peikat ja armumist ja kõike seda. Ja samas olin nii hirmul, kui noormees minust huvitus, et kui lähen temaga voodisse ja ta võtab mul rinnahoidja ära, siis tissid kukuvad suht nabani või selili ollas vajuvad kanlaauku. Teate, kui õudne tunne see on. Väiksed tissid on vähemalt omal kohal, aga ripprinnad on hoopis mujal, kui rinnahoidjaga olid. Nagu mingi lehmatädi.
Siis läksingi voodisse peikadega alles siis, kui parajalt purjus olin.

Kus juures mu kahel parimal sõbrannal, kellega me igal pool pidudel ja üritustel käisime, olid perfektselt ilusad rinnad. Oi, kuidas ma neid kadestasin. Me kõik olime omamoodi kenad tüdrukud, aga minu puhul poisid alati mainisid ära mu suured rinnad. Ma üritasin neid ära pressida siledateks ja silmapaitstmatuteks, aga eks need suured kumerused ikka olid näha, pressi neid nii siledaks kui tahad.

Aastaid olin õnnetu oma suurte rippuvate tisside pärast. Õnneks on tänapäeval võimalik neid väiksemaks oppida. Seda tegingi ja parim otsus elus. Sain ilusad püstiste nibudega pringid tissid. Ok, on kerged armid, aga need armid, mis ma sain oma suurte rippuvate tisside pärast noore neiuna oma enesehinnangule, neid kahjuks ära ei opi.

Nii, et mehed, kes ütlevad, et noorel neiul olid ripprinnad ja need ei meeldinud talle, siis võtke teatavaks, et need neiud ei ole selliseid rindu endale külge tellinud. Kõik me tahaks endale perfektset keha, prinke rindu, ilusat nukunägu. Mehed tahaks lihaselist keha ja 20cm riista. Aga ei saa. Pole looduse poolt külge loodud. Aga armastatud tahame ikka olla, nii oma saggy tissidega, kui 12cm riistaga.

Nii et, ärme arvusta kehaosade üle, mida ise enda külge noorena osta ei saa. See on nii valus. Ja see valu jääb aastateks. Tissid sain küll raha eest väikseks, aga need nilbed kommentaarid, mis ma kogu noorpõlve nende rindade kohta kuulama pidin, neid ma oma seest välja lõigata ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 23:15
Ma ei ole see mees, aga pakun, et rinnahoidjatega sa ju ei näe, et on ripprinnad. Rinnakatega on tissid väga kenad, kui ära võtad vajuvad alla.
Mul olid ka sellised noorest peale. Jubedall ei meeldinud mulle voodis rinnahoidjat ära võtta, sest tissid vajusid kahte lehte laiali. Ja kui peal istusin, siis laksusid vastu kõhtu.
Olin väga kena ja sale neiu, aga rinnad olid antud suured ja rippuvad. Jube õnnetu ja oma rindu häbenev olin. Peikadega voodisse läksin ainult väga purjus peaga, ainult siis tundsin ennast vabana.

Aastaid hiljem sain võimaluse teha rindade vähendus opi ja olen üliõnnelik. Sain enesekindluse täiega tagasi. Enam ei vahtinud mehed mu tisse, vaid vaatasid otsa ja rääkisid minuga, mitte mu tissidega.

Suured ja veel enam ripprinnad on noorele neiule ja ka sünnitanud naisele vägagi enesehinnangut mõjutavad tegurid. Me ei ole selliseid rindu endale valinud. Nad on meie küljes ja ripuvad nibud alla poole. Ja ma oleks ka tahtnud saada geneetiliselt endale ilusaid prinke tisse, aga ei saanud. Sain need siin kirjutatud "saggy tissid".

Aga ma ju ka tahtsin peikat ja armumist ja kõike seda. Ja samas olin nii hirmul, kui noormees minust huvitus, et kui lähen temaga voodisse ja ta võtab mul rinnahoidja ära, siis tissid kukuvad suht nabani või selili ollas vajuvad kanlaauku. Teate, kui õudne tunne see on. Väiksed tissid on vähemalt omal kohal, aga ripprinnad on hoopis mujal, kui rinnahoidjaga olid. Nagu mingi lehmatädi.
Siis läksingi voodisse peikadega alles siis, kui parajalt purjus olin.

Kus juures mu kahel parimal sõbrannal, kellega me igal pool pidudel ja üritustel käisime, olid perfektselt ilusad rinnad. Oi, kuidas ma neid kadestasin. Me kõik olime omamoodi kenad tüdrukud, aga minu puhul poisid alati mainisid ära mu suured rinnad. Ma üritasin neid ära pressida siledateks ja silmapaitstmatuteks, aga eks need suured kumerused ikka olid näha, pressi neid nii siledaks kui tahad.

Aastaid olin õnnetu oma suurte rippuvate tisside pärast. Õnneks on tänapäeval võimalik neid väiksemaks oppida. Seda tegingi ja parim otsus elus. Sain ilusad püstiste nibudega pringid tissid. Ok, on kerged armid, aga need armid, mis ma sain oma suurte rippuvate tisside pärast noore neiuna oma enesehinnangule, neid kahjuks ära ei opi.

Nii, et mehed, kes ütlevad, et noorel neiul olid ripprinnad ja need ei meeldinud talle, siis võtke teatavaks, et need neiud ei ole selliseid rindu endale külge tellinud. Kõik me tahaks endale perfektset keha, prinke rindu, ilusat nukunägu. Mehed tahaks lihaselist keha ja 20cm riista. Aga ei saa. Pole looduse poolt külge loodud. Aga armastatud tahame ikka olla, nii oma saggy tissidega, kui 12cm riistaga.

Nii et, ärme arvusta kehaosade üle, mida ise enda külge noorena osta ei saa. See on nii valus. Ja see valu jääb aastateks. Tissid sain küll raha eest väikseks, aga need nilbed kommentaarid, mis ma kogu noorpõlve nende rindade kohta kuulama pidin, neid ma oma seest välja lõigata ei saa.
Ma olen tegelikult täiesti kindel, et meestele su suured rinnad meeldisid. Suur rind ei saagi kuigi kikkis olla. Ja kui need noormehed sulle sinu rindu mainisid, siis täiesti kindlasti mitte sellepärast, et oleksid tahtnud sind mõnitada, vaid sellepärast, et olid nende jaoks ahvatlev. Mõistan, et sinus tekitas see täpselt vastupidise efekti, aga tegelikult väga paljudele meestele meeldivad suurerinnalised naised. Need noormehed sind ju paljalt ei näinud, vaid mainisid su rindu sellepärast, et need paistsid riiete alt ka ahvatlevad välja. Seega, kust nemad teadsid, kas ja kui palju need ripuvad. See, et noormehed nilbeid märkuseid tegid, on kinni pigem selles, et noor poiss on loll ja kiimas, ilmselt ka segaduses ning ei oska olukorras käituda. Kindlasti aga ei mõelnud mitte keegi neist seda, et oled kole.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 22:09
Ma rääkisin ühest kogemusest, mille osaliseks sain aastate eest. Üllatav oli see, et nii noor naine ja juba saggy. Nende saggydega on ju see lugu, et ega siis kohe näha pole. Veedad toredasti ööklubis aega, tutvud toreda neiuga, maandute voodis, neiu võtab rinnahoidja...ups saggy tiss. Aga mis enam teha, mast on vinnas ja ....oled jälle ühe seksikogemuse võrra rikkam. Püsivat hingelist traumat ma ei saanud, selle neiuga sai veel mõned korrad asjatatud, ju siis noorena nii häiriv ei olnudki. Aga üldiselt mulle naiste juures saggy ei meeldi. Nüüd on jahutud küll, läheme muude juttudega edasi.
Ei saa üldse aru, mida nuriseda, kui vinna läks, asja sai ja sai ka edaspidi veel asja tehtud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 00:24Kindlasti aga ei mõelnud mitte keegi neist seda, et oled kole.
Aitäh. Aga jah, 13-14a ei meeldinud sugugi need tissikommentaarid. Seda enam, et klassiõdedel veel suht polnudki midagi. Eks muidugi oli suur rind poiste jaoks erutav, aga tugeval suurel rinnal ja ripprinnal on vahe. Kui ikka rinnahoidjaga olid rinnad omal kohal ja ära võttes 10cm all pool ja sellised plödid, siis tekitab see noores neius vägagi ebakindlust.

Näe, siingi meesterahvas kirjutas, et pettus rindades, kuna need vajusid rippu peale rinnahoidja seljast võtmist.
Mul oli igakord hirm, kui paljaks võtsin, et kas mu rinnad noormeest ära ei ehmata. Kellel polle sellist probleemi olnud, ei saa sellest aru. Et oled ilus sale neiu suure rinnaga, aga kui kopsukad ära võtad, siis ..oioi.
Vot sarnased rinnad olid mul ka 15a juba.
https://cosmetic-surgeon.com/wp-content ... 305553.jpg
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:09

Saggy ja saggy, räägi eesti keeles! “Kivid sokkides” rindu mõtled või? Need ju hoopis teine asi, kui suur rind, suur rind ongi saggy.
Külaline

Suht nõme meesterahvas siin kellegi rindu kommenteerimas. Eks ta ole ka ise kellegi jaoks paras ehmatus olnud, äkki see ka siiamaani räägib, et no küll oli tropp, siiani trauma. Ükskõik, kellega sa voodisse lähed, tema vastu võiks austus olla, mitte teda aastaid hiljem veel taga rääkida, et kuidas mulle ikka ei meeldinud.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 06:25 Suht nõme meesterahvas siin kellegi rindu kommenteerimas. Eks ta ole ka ise kellegi jaoks paras ehmatus olnud, äkki see ka siiamaani räägib, et no küll oli tropp, siiani trauma. Ükskõik, kellega sa voodisse lähed, tema vastu võiks austus olla, mitte teda aastaid hiljem veel taga rääkida, et kuidas mulle ikka ei meeldinud.
Mulle tundub, et selline kirjeldus rindade kohta on pigem nagu halva kaudu hea soovimine, noh nagu "nael kummi" vmt. Et siis lemmik rinnatüüp tegelikult sellele mehele.
Kompliment. Mida ei julgeta väljendada või on tegemist inimesega, kellele pole omane kellegile hästi öelda.
Külaline

Mul olid noorena väga ilusad rinnad, aga pärast esimese lapse sündi ja imetamist ei jäänud neist suurt midagi järgi. Mis teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 12:56Sul on vblla jällegi rippuvad kotid, mis on samuti kole vaatepilt.
Ma jätaks sõna vblla ära. Mul ongi rippuvad kotid, tõsi nad ei ripu põlvini. Siin on aga üks vahe saggydega. Kui mees lamab voodis selili ja naine ratsutab tema peal, siis rippuvad kotid ei häiri kumbagi osapoolt. Samas peab mees sellise suguakti ajal vaatama hüplevaid saggy tisse ja see vaatepilt on....
Kogu aeg ka ju lamada ei saa. Lõpuks pead ikka voodist üles tõusma ja siis tilbendavad kotid terve päeva gravitatsiooniväljas edasi, loodetavasti on munad hästi pisikesed - siis on raskusjõud pisut leebem. Enamikel naistel on ikka rinnahoidja, mis hoiab loodusjõud kontrolli all, aga paljudel meestel on mingid suvalised väljaveninud aluspüksid, mis midagi ei toeta ja nii need munad muudkui maa suunas venivad. Eks jõukam rahvas teeb scrotal lifti jms, aga tavakodanik õõtsutab oma rippmune surmani välja…
Külaline

Välimus pole ainult genitaalid ja sootunnused, tuleks nüüd tagasi selle juurde, mida inimene ise ka muuta saab enda juures.
Ei meeldi nokamüts vanadel meestel ja naistel. Eriliselt ei meeldi poisipea naistel. Pikad nina- ja kõrvakarvad. Crocsid ja nende taolised jalatsid igas vanuses inimestel jah ka lastel.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 10:27 Välimus pole ainult genitaalid ja sootunnused, tuleks nüüd tagasi selle juurde, mida inimene ise ka muuta saab enda juures.
Ei meeldi nokamüts vanadel meestel ja naistel. Eriliselt ei meeldi poisipea naistel. Pikad nina- ja kõrvakarvad. Crocsid ja nende taolised jalatsid igas vanuses inimestel jah ka lastel.
Ma just ostsin oma 2a tütrele roosad crocsid. 13cm pikad. Need on maailma kõige nunnumad asjad nii minu kui tema arvates.
Külaline

Eriti rõvedad on tatitilgad näos, väkk
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 12:30
Guest kirjutas: 14 Apr 2026 10:27 Välimus pole ainult genitaalid ja sootunnused, tuleks nüüd tagasi selle juurde, mida inimene ise ka muuta saab enda juures.
Ma just ostsin oma 2a tütrele roosad crocsid. 13cm pikad. Need on maailma kõige nunnumad asjad nii minu kui tema arvates.

Usun, aga nendega inimesed kukuvad palju ja lahtiste kummi flip-floppidega ka.
Külaline

Alati on võimalus ainult porri juurde jääda, kus suuremal osa naistest on mingid pallid ette keevitatud. Sealt see maitse tuleb, et ripptiss on kole. Tegelikult ongi see tavaline loomulik tiss. Rippuvad kotid on minu arust koledamad, see ei tähenda, et lihtsalt naturaalne, vaid pigem seda, et mees on vana.
Külaline

Vuntsidega mees ei pea endast lugu ja jätab räpase mulje.

Miskipärast tehakse naistele tehiskulmud liiga sügavale ninajuurele, vahel lausa silmakoopa sügavusse ninapoolsesse otsa. Jätab mulje, et inimene ei vaata mitte kaheraudse, vaid suisa üheraudse otsast sisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 14:09 Vuntsidega mees ei pea endast lugu ja jätab räpase mulje.

Miskipärast tehakse naistele tehiskulmud liiga sügavale ninajuurele, vahel lausa silmakoopa sügavusse ninapoolsesse otsa. Jätab mulje, et inimene ei vaata mitte kaheraudse, vaid suisa üheraudse otsast sisse.

Püha aeg. Mis asja? Meil on just vanemad, vuntsidega mehed kõige toredamad bussijuhid. Mõnele 60+ mehele sobivad vuntsid ikka ülihästi. “Muhe vunts.” Noortel meestel peaks jah naine või polt need öösel salaja maha ajama.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 14:02
Alati on võimalus ainult porri juurde jääda, kus suuremal osa naistest on mingid pallid ette keevitatud. Sealt see maitse tuleb, et ripptiss on kole. Tegelikult ongi see tavaline loomulik tiss. Rippuvad kotid on minu arust koledamad, see ei tähenda, et lihtsalt naturaalne, vaid pigem seda, et mees on vana.

See vennike siin on ilmselt rippkott, et naisi ründama asus. No mind ei häiri, et meestel munad ripuvad, sest kuni ripuvad, pole pauku ka karta. Kui ülesse tõmbuvad, on jama lahti ja iive.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 2 külalist