Armukestele kogemuste vahetamiseks

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:34Kohting kestab nii paar tundi ja mõlemad rahul.
Eks rahulolule aitab kaasa ka see, et öökapi sahtlisse on mõned rahatähed poetatud :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:11
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:34Kohting kestab nii paar tundi ja mõlemad rahul.
Eks rahulolule aitab kaasa ka see, et öökapi sahtlisse on mõned rahatähed poetatud :lol:
Sinul on nii? Palju ta sulle jätab siis?
Uskumatu, ise küll raha eest ei seksiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:34 Kui annab teada, et tal nüüd vaba ja mulle ka sobib, siis kohtume. Kohting kestab nii paar tundi ja mõlemad rahul.
Tõmme on nii kuradi tugev, et oleme rahul nende mõnede koosolemistega. Ei kavatse kumbki oma abielusid lahutama hakata. Eks näis, kauaks nii.
Oma kaasaga ka asja teed?
Aga kui mõlemad suhtes, siis võrdsem värk.
Mul nii, et mina suhtes ja teine vaba. Kui ta ka oleks suhtes ja teeks oma kaasaga asja ja siis minuga, siis ma vist ikka nii ei tahaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:23Sinul on nii? Palju ta sulle jätab siis?
Uskumatu, ise küll raha eest ei seksiks.
Ta ise jätab teenuse eest. Ta seda enne siin rääkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:24
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:34 Kui annab teada, et tal nüüd vaba ja mulle ka sobib, siis kohtume. Kohting kestab nii paar tundi ja mõlemad rahul.
Tõmme on nii kuradi tugev, et oleme rahul nende mõnede koosolemistega. Ei kavatse kumbki oma abielusid lahutama hakata. Eks näis, kauaks nii.
Oma kaasaga ka asja teed?
Aga kui mõlemad suhtes, siis võrdsem värk.
Mul nii, et mina suhtes ja teine vaba. Kui ta ka oleks suhtes ja teeks oma kaasaga asja ja siis minuga, siis ma vist ikka nii ei tahaks.
Päris egoistlik ikka! Ise teed ja teisele ei luba. 🤥
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:30Päris egoistlik ikka! Ise teed ja teisele ei luba. 🤥
Tegelikult enda kaasaga ei tee ammu juba. Selles suhtes võrdne.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:33
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:30Päris egoistlik ikka! Ise teed ja teisele ei luba. 🤥
Aga selle vabaga kokku kolimist pole kaalunud sel juhul? Oleks nagu ausam kõigi suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:35
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:33
Aga selle vabaga kokku kolimist pole kaalunud sel juhul? Oleks nagu ausam kõigi suhtes.
Seda küll, et oleks ausam. Ja vaba pool seda tahakski ja lootiski, kuna teab, et ma enda kaasaga asja ei tee ja reaalset suhet polegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:24Oma kaasaga ka asja teed?
Asja saab tehtud nii oma kaasaga ja ka armukesega. Vahel ka kahe armukesega vaheldumisi ja siis sekka oma kaasaga. Eks vaheldus kulub ära, mis ma muud öelda oskan.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:35Aga selle vabaga kokku kolimist pole kaalunud sel juhul? Oleks nagu ausam kõigi suhtes.
Ausam või mitte ausam, aga põnevus kaoks ära, vaat seda kardan. Praegu on ikka adrenaliin üleval ja see annab asjale õiget vürtsi juurde.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 23:07
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:35Aga selle vabaga kokku kolimist pole kaalunud sel juhul? Oleks nagu ausam kõigi suhtes.
Ausam või mitte ausam, aga põnevus kaoks ära, vaat seda kardan. Praegu on ikka adrenaliin üleval ja see annab asjale õiget vürtsi juurde.
Sa ära trolli. Ei ole naljakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 23:06Asja saab tehtud nii oma kaasaga ja ka armukesega. Vahel ka kahe armukesega vaheldumisi ja siis sekka oma kaasaga. Eks vaheldus kulub ära, mis ma muud öelda oskan.
Ei muud, et unista edasi ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 23:29
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 23:06Asja saab tehtud nii oma kaasaga ja ka armukesega. Vahel ka kahe armukesega vaheldumisi ja siis sekka oma kaasaga. Eks vaheldus kulub ära, mis ma muud öelda oskan.
Ei muud, et unista edasi ;)
See käib pidevalt trollimas. Nagu ta ise kirjutab, et mis muud ta öelda ikka oskab peale trollimise.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:46
Seda küll, et oleks ausam. Ja vaba pool seda tahakski ja lootiski, kuna teab, et ma enda kaasaga asja ei tee ja reaalset suhet polegi
Nii. Ja takistus on siis milline? Viis last ja maja vajavad jagamist? Või pole armuke kooseluks ikkagi sobiv?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 13:41
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 22:46
Seda küll, et oleks ausam. Ja vaba pool seda tahakski ja lootiski, kuna teab, et ma enda kaasaga asja ei tee ja reaalset suhet polegi
Nii. Ja takistus on siis milline? Viis last ja maja vajavad jagamist? Või pole armuke kooseluks ikkagi sobiv?
Nii on jah.
Ma ise suurim takistus. Oleks ma vaba oleksin vist juba temaga mingitmoodi suhtes. Kooseluks muidu sobiv.
Praeguses olukorras olemasolevat suhet ikkagi ei taha lõpetada. Ma ise ka ei tea miks, sest suhet ju pole mingil moel.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 08:52 Oli jutt et seksielus pole põnevust. See ongi ju tõsi.
Kellel ikka 10-15-20 pikas suhtes sekselus seda põnevust nii palju on... Mees on laisk ja rumal ka. Esiteks, pikka suhet põnevana hoida on kordades raskem kui kellegi muu voodist seda põünevust otsida. Uus on nagunii põnev, isegi kui tegelikult pole seal midagi põnevat, lihtsalt naine on uus. Ega see nainegi oma meest tohutu põnevusega ei vaata, keda pealaest varbaküüneni tunneb.
Teiseks- "ei taha haiget teha"... jeah, muidugi. Mis ta arvab, mis juhtuma hakkab, kui see armmukesepidamine välja tuleb. Püsi armukesed tulevad varem või hiljem välja. siis on päris suur tõenäosus, et mees lendab sealt "kõpitsetud majast" nagu pudrukuul.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 07:51Uus on nagunii põnev, isegi kui tegelikult pole seal midagi põnevat, lihtsalt naine on uus.
Jah. Ma ise tahaksin kas just põnevust vaid, et oleks mingi tunne, st seda asja tunnetega teha. Et tunneksin tõmmet, et ma tahan temaga seda asja teha.
Siiani pole nii olnud. Lihtsalt olen mõnega asja ära teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 07:51isegi kui tegelikult pole seal midagi põnevat, lihtsalt naine on uus.
Eks kõige põnevam on esimene kord uue naisega. See on nagu kommilt paberi ära võtmine. Sa ju ei tea, milline rind välja vupsab, kui pakend on eemaldatud, milline on soend seal allpool. See kõik on alguses ju erutav. peale kümnendat korda enam nii uudne ei ole ja siis sooviks jälle kedagi uut ja põnevat "proovida".
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:48Eks kõige põnevam on esimene kord uue naisega.
Ja kuidas teil naistel on esimene kord uue mehega? Ei tea ju ka milline asi välja vupsab ja kuidas sees tundub?
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 11:01
Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 10:48Eks kõige põnevam on esimene kord uue naisega.
Ja kuidas teil naistel on esimene kord uue mehega? Ei tea ju ka milline asi välja vupsab ja kuidas sees tundub?
Üldiselt enne väljavupsamist saab aimu, mis kuju sealt oodata võib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline