Usun et rahvatantsijat temast ei saa. Kudumisring sobiks küll. Veel on olemas maakohtades igasugused kooskäimiste kohad, nagu klubi "Hõbelõng" vmsKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:07 Sinu häda on, et sul pole sõpru ega tuttavaid. Ja kui siis juhtumisi ühe tuttava saad, ei oska oma tundeid suunata. Piisab viisakast käitumisest ja kohalolust ja oled silmini armunud. Ja siis on sada häda, miks mitte midagi muuta ei saa.
Leia uusi tegevusi, hobisid, inimesi. Mõni trennigrupp, rahvatants, heegeldusklubi.
50+ ja salaja armunud, nagu pubekas :O
-
Külaline
-
Külaline
Maakohtades? Ma ei hakka küll kuskile maale sõitma, pealegi kudumine ei meeldi mulle üldse. Ja nagu ma mainis-pole grupitegevuste inimene. Sõpradega vahepeal väljas käia, seda võib, aga mingis ringis vms osalemine on välistatud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:42Usun et rahvatantsijat temast ei saa. Kudumisring sobiks küll. Veel on olemas maakohtades igasugused kooskäimiste kohad, nagu klubi "Hõbelõng" vmsKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:07 Sinu häda on, et sul pole sõpru ega tuttavaid. Ja kui siis juhtumisi ühe tuttava saad, ei oska oma tundeid suunata. Piisab viisakast käitumisest ja kohalolust ja oled silmini armunud. Ja siis on sada häda, miks mitte midagi muuta ei saa.
Leia uusi tegevusi, hobisid, inimesi. Mõni trennigrupp, rahvatants, heegeldusklubi.
-
Külaline
Kuidagi sai sellest teemast lihtsalt minu muutmise soovituste teema. Mina aga tegelikult küsisin nõu, mida ma peaksin selle tundega tegema- kas avalikustada, rääkida mehe õele nt või on olemas üldse mingi variant sellest tundest vabanemiseks?
-
Külaline
Kuidas sa muidu ise tunned, st kas ei ole hea olla selle tundega, et tahad vabaneda?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:56 Kuidagi sai sellest teemast lihtsalt minu muutmise soovituste teema. Mina aga tegelikult küsisin nõu, mida ma peaksin selle tundega tegema- kas avalikustada, rääkida mehe õele nt või on olemas üldse mingi variant sellest tundest vabanemiseks?
Mida mehe õele rääkimine annab?
Kui mehega suhet ei soovi, siis parem ära ütlegi.
-
Külaline
Tahan sellest tundest vabaneda, sest see piinab mind! Ei meeldi olla armunud, eriti veel ,kui mingit lootust, et ma mehele meeldiks, pole. Ja üldse- mis ma selle meeldimisegagi peale hakkaks, kui suhet luua ei taha, ennast koduses olekus näidata ei taha, tervis on ka väga kehv- nii et vajaksin sageli kõige muu asemel hoopis hoolitsust (scelorisis multplex) ..Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:26Kuidas sa muidu ise tunned, st kas ei ole hea olla selle tundega, et tahad vabaneda?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:56 Kuidagi sai sellest teemast lihtsalt minu muutmise soovituste teema. Mina aga tegelikult küsisin nõu, mida ma peaksin selle tundega tegema- kas avalikustada, rääkida mehe õele nt või on olemas üldse mingi variant sellest tundest vabanemiseks?
-
Külaline
Äkki otsid endale hoopis tasuta põetajat tuleviku tarbeks mehe näol?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:35Tahan sellest tundest vabaneda, sest see piinab mind! Ei meeldi olla armunud, eriti veel ,kui mingit lootust, et ma mehele meeldiks, pole. Ja üldse- mis ma selle meeldimisegagi peale hakkaks, kui suhet luua ei taha, ennast koduses olekus näidata ei taha, tervis on ka väga kehv- nii et vajaksin sageli kõige muu asemel hoopis hoolitsust (scelorisis multplex) ..Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:26Kuidas sa muidu ise tunned, st kas ei ole hea olla selle tundega, et tahad vabaneda?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:56 Kuidagi sai sellest teemast lihtsalt minu muutmise soovituste teema. Mina aga tegelikult küsisin nõu, mida ma peaksin selle tundega tegema- kas avalikustada, rääkida mehe õele nt või on olemas üldse mingi variant sellest tundest vabanemiseks?
-
Juustup
Siis on ainuke variant lõpetada igasugune suhtlus kõigiga, kelle kaudu te võite kokku puutuda. Vähemalt ajutiselt, kuni maha rahuned.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:35Tahan sellest tundest vabaneda, sest see piinab mind! Ei meeldi olla armunud, eriti veel ,kui mingit lootust, et ma mehele meeldiks, pole. Ja üldse- mis ma selle meeldimisegagi peale hakkaks, kui suhet luua ei taha, ennast koduses olekus näidata ei taha, tervis on ka väga kehv- nii et vajaksin sageli kõige muu asemel hoopis hoolitsust (scelorisis multplex) ..Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:26Kuidas sa muidu ise tunned, st kas ei ole hea olla selle tundega, et tahad vabaneda?Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:56 Kuidagi sai sellest teemast lihtsalt minu muutmise soovituste teema. Mina aga tegelikult küsisin nõu, mida ma peaksin selle tundega tegema- kas avalikustada, rääkida mehe õele nt või on olemas üldse mingi variant sellest tundest vabanemiseks?
Kui on hea sõbranna, siis soovitan asja ära seletada ning paluda, et ta ei laseks tekkida olukorral kus te võite selle mehega kohtuda. Kui seda teha ei julge, tuleb ka smbranna mingiks ajaks maha kanda või vähemalt kohtuda ja suhelda sellistes kohtades kus seda meest 100% pole
Ühesõnaga kui on südamesõbranna, siis ma räägiks talle asja ära ja kui pole, siis kaoks pildilt mõneks ajaks
/Juustup
-
Külaline
Kõik oleks ju muidu võimalik, ainult, et see sõbranna on mu töökaaslane. Ja tema vend käib sageli tal töö juures, kus me kohtume ikka. Selle mehe vältimine ei õnnestu kuidagi.. Südamesõbranna küll jah, aga kui ma teen end lihtsalt lolliks sellest rääkides, mina võibolla võtan teda südamesõbrannana, aga mõneaastase sõpruse järel ei pruugi tema seda nii võtta veelJuustup kirjutas: ↑17 Juul 2024 15:42Siis on ainuke variant lõpetada igasugune suhtlus kõigiga, kelle kaudu te võite kokku puutuda. Vähemalt ajutiselt, kuni maha rahuned.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:35Tahan sellest tundest vabaneda, sest see piinab mind! Ei meeldi olla armunud, eriti veel ,kui mingit lootust, et ma mehele meeldiks, pole. Ja üldse- mis ma selle meeldimisegagi peale hakkaks, kui suhet luua ei taha, ennast koduses olekus näidata ei taha, tervis on ka väga kehv- nii et vajaksin sageli kõige muu asemel hoopis hoolitsust (scelorisis multplex) ..Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:26
Kuidas sa muidu ise tunned, st kas ei ole hea olla selle tundega, et tahad vabaneda?
Kui on hea sõbranna, siis soovitan asja ära seletada ning paluda, et ta ei laseks tekkida olukorral kus te võite selle mehega kohtuda. Kui seda teha ei julge, tuleb ka smbranna mingiks ajaks maha kanda või vähemalt kohtuda ja suhelda sellistes kohtades kus seda meest 100% pole
Ühesõnaga kui on südamesõbranna, siis ma räägiks talle asja ära ja kui pole, siis kaoks pildilt mõneks ajaks
/Juustup
Ja ühiseid tuttavaid-sõpru on meil veel palju.
-
Külaline
Kui kõik need detailid tõele vastavad, mida TA siin enda ja selle kõnealuse pere kohta on avaldanud (töö- ja elukorraldusest kuni automarkide ja terviseteemadeni välja), siis piisab ainult mõnel neist inimestest või ka ühistest tuttavatest seda teemat lugema sattuda, kui kõik need kõnealused tunded koos TA sisemiste võitlustega on vähemalt kellelegi selles ringis teada. Ma ei oleks nii palju spetsiifilist infot jaganud, kui siiski on soov asja salajas hoida. Kui aga need detailid olid meelega jagatud muudetuna jälgede segamiseks, siis muidugi hästi tehtud
.
-
Külaline
Ja mis te arvate ,et ma kirjutasin õiged automargid jne võiKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:18 Kui kõik need detailid tõele vastavad, mida TA siin enda ja selle kõnealuse pere kohta on avaldanud (töö- ja elukorraldusest kuni automarkide ja terviseteemadeni välja), siis piisab ainult mõnel neist inimestest või ka ühistest tuttavatest seda teemat lugema sattuda, kui kõik need kõnealused tunded koos TA sisemiste võitlustega on vähemalt kellelegi selles ringis teada. Ma ei oleks nii palju spetsiifilist infot jaganud, kui siiski on soov asja salajas hoida. Kui aga need detailid olid meelega jagatud muudetuna jälgede segamiseks, siis muidugi hästi tehtud.
-
Külaline
Siis on hästiKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:24Ja mis te arvate ,et ma kirjutasin õiged automargid jne võiKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:18 Kui kõik need detailid tõele vastavad, mida TA siin enda ja selle kõnealuse pere kohta on avaldanud (töö- ja elukorraldusest kuni automarkide ja terviseteemadeni välja), siis piisab ainult mõnel neist inimestest või ka ühistest tuttavatest seda teemat lugema sattuda, kui kõik need kõnealused tunded koos TA sisemiste võitlustega on vähemalt kellelegi selles ringis teada. Ma ei oleks nii palju spetsiifilist infot jaganud, kui siiski on soov asja salajas hoida. Kui aga need detailid olid meelega jagatud muudetuna jälgede segamiseks, siis muidugi hästi tehtud.
Loomulikult on jälgi segatud ja päris palju
![]()
![]()
Ja oma terviseprobleemi ,mis kusjuures on suht tavapärane, mainisin ära vaid selleks, et näidata olukorra keerulisust.
-
Külaline
Mõtlesin ka, et olukorda peaks olema võimalik kirjeldada tunduvalt ebamäärasemas sõnastuses. Teema põhiküsimus ei jää arusaamatuks, kui automarke ja töökorraldust sisse ei too.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:41Siis on hästiKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:24Ja mis te arvate ,et ma kirjutasin õiged automargid jne võiKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:18 Kui kõik need detailid tõele vastavad, mida TA siin enda ja selle kõnealuse pere kohta on avaldanud (töö- ja elukorraldusest kuni automarkide ja terviseteemadeni välja), siis piisab ainult mõnel neist inimestest või ka ühistest tuttavatest seda teemat lugema sattuda, kui kõik need kõnealused tunded koos TA sisemiste võitlustega on vähemalt kellelegi selles ringis teada. Ma ei oleks nii palju spetsiifilist infot jaganud, kui siiski on soov asja salajas hoida. Kui aga need detailid olid meelega jagatud muudetuna jälgede segamiseks, siis muidugi hästi tehtud.
Loomulikult on jälgi segatud ja päris palju
![]()
![]()
Ja oma terviseprobleemi ,mis kusjuures on suht tavapärane, mainisin ära vaid selleks, et näidata olukorra keerulisust.
. Ma samas soovitaksin neid jälgi ka pisut, noh... vähem tähelepandavalt segada. Muidu ikka tekib küsimus, et miks on vaja nii palju spetsiifilist infot jagada (a la kes sõidab kaubiku ja kes chrysleriga jne), et kas oled lihtsalt väheke kohtlane või siis tõesti luuletad väga läbinähtavalt. Jälgi on mõistlik ju nii segada, et sellest aru ei saagi, et tegemist on jälgede segamisega
.
-
Juustup
Siis parem ära räägi, tekitad endale mõttetut lisastressi. Pigem püüa ennast kuidagi muul moel poputada- tee midagi mida sa tavaliselt ei raatsi või mis sul tuju heaks teeks. Mõnele on selleks mõni päev spaas, teisele mõni uus raamat või riideese- vali midagi mis sulle endale parim on. Ma küll ei tunne Sind, aga kui oled Tallinna inimene siis äkki päev elamus-spas? Voucheriga on seal täiesti väljakannatatavad hinnad ning päev läbi on tegevust, erinevad saunarituaalid jne.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 17:49Kõik oleks ju muidu võimalik, ainult, et see sõbranna on mu töökaaslane. Ja tema vend käib sageli tal töö juures, kus me kohtume ikka. Selle mehe vältimine ei õnnestu kuidagi.. Südamesõbranna küll jah, aga kui ma teen end lihtsalt lolliks sellest rääkides, mina võibolla võtan teda südamesõbrannana, aga mõneaastase sõpruse järel ei pruugi tema seda nii võtta veelJuustup kirjutas: ↑17 Juul 2024 15:42Siis on ainuke variant lõpetada igasugune suhtlus kõigiga, kelle kaudu te võite kokku puutuda. Vähemalt ajutiselt, kuni maha rahuned.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 14:35
Tahan sellest tundest vabaneda, sest see piinab mind! Ei meeldi olla armunud, eriti veel ,kui mingit lootust, et ma mehele meeldiks, pole. Ja üldse- mis ma selle meeldimisegagi peale hakkaks, kui suhet luua ei taha, ennast koduses olekus näidata ei taha, tervis on ka väga kehv- nii et vajaksin sageli kõige muu asemel hoopis hoolitsust (scelorisis multplex) ..
/Juustup
Ja ühiseid tuttavaid-sõpru on meil veel palju.
Kui Sul on mõni hea sõbranna, siis enda tühjaks rääkimine aitab ka. Ma ideaalis läheksingi sõbrannaga(ei pea olema see ühine sõbranna,äkki keegi teine,kes kõnealust meest ei tunnegi) sinna spaasse ja kurdaks mure ära. Lõppude lõpuks sa ei pea ju täiesti pildilt kaduma- tõmbad tagasi ja vaatad kas ja mis juhtuma hakkab.
Oma haiguse pärast muretsemine ja selle mõningane häbenemine on mõistetav- mina olen epileptik. Usu, see on ikka väga rõve haigus, aga oma elu elamata ei tohi me kumbki jätta!
/Juustup
-
Külaline
Õnneks on tegu millegi pinnapealse, mitte tõsise armumisega! Ja kui see juba on niikaua kestnud, siis ehk pääsengi nii kergelt!
-
Külaline
Kas said mõne rumalusega hakkama või kuidas see armumine sul nüüd nii ruttu pinnapealseks läks?Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 20:11 Õnneks on tegu millegi pinnapealse, mitte tõsise armumisega! Ja kui see juba on niikaua kestnud, siis ehk pääsengi nii kergelt!
-
Külaline
Mu meelest ka on siin tegu sellega, et inimesel on ülikitsas tutvusringkond ja samas emaotsionaalselt puudulik elu, seega niikui sellesse ringi tekib mingi vastassooline, kes kasvõi tema poole naeratab, siis need kammitsetud tunded leiavad kohe "sihtmärgi" ja ongi jama majas. Nagu ei tahaks, aga tunded tahavad oma. Soovitan igatpidi laiendada oma huvisid, leida uusi tuttavaid ja ehk sõpru mingi hobi raames, reisida või minna kasvõi autokooli (suvanäide), et mitte hängida pidevalt siis selle õemehe ja sõbranna sabas. Googelda "limerence", kahe aastaga peaks üle minema!Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:07 Sinu häda on, et sul pole sõpru ega tuttavaid. Ja kui siis juhtumisi ühe tuttava saad, ei oska oma tundeid suunata. Piisab viisakast käitumisest ja kohalolust ja oled silmini armunud. Ja siis on sada häda, miks mitte midagi muuta ei saa.
-
Külaline
Ei saanud ja tõenäoliselt ei saagi, sest ..lihtsalt see oli ja on sümpaatia, aga õnneks mitte armumine.
-
Külaline
Vale puha. Mul on tuttavaid niipalju, et ma ei jõua suheldagi nendega. Aga tõelisi sõpru-sõbrannasid muidugi on mõni üksik. Ja mul pole mingit huvi laiendada oma huvisid ja mingeid tutvusi luua. Ja see "limerence" ei käinud üldse minu kohta, ma ju ei tahtnud suhet luua vaid lootsingi, et see tunne kaob lihtsalt, et jääb sümpaatia ,nagu alguses ..ja nii õnneks on läinudki.Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 09:39Mu meelest ka on siin tegu sellega, et inimesel on ülikitsas tutvusringkond ja samas emaotsionaalselt puudulik elu, seega niikui sellesse ringi tekib mingi vastassooline, kes kasvõi tema poole naeratab, siis need kammitsetud tunded leiavad kohe "sihtmärgi" ja ongi jama majas. Nagu ei tahaks, aga tunded tahavad oma. Soovitan igatpidi laiendada oma huvisid, leida uusi tuttavaid ja ehk sõpru mingi hobi raames, reisida või minna kasvõi autokooli (suvanäide), et mitte hängida pidevalt siis selle õemehe ja sõbranna sabas. Googelda "limerence", kahe aastaga peaks üle minema!Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:07 Sinu häda on, et sul pole sõpru ega tuttavaid. Ja kui siis juhtumisi ühe tuttava saad, ei oska oma tundeid suunata. Piisab viisakast käitumisest ja kohalolust ja oled silmini armunud. Ja siis on sada häda, miks mitte midagi muuta ei saa.![]()
-
Külaline
Milliste rumalustega saab armumisest üle?Külaline kirjutas: ↑04 Aug 2024 08:53
Kas said mõne rumalusega hakkama või kuidas see armumine sul nüüd nii ruttu pinnapealseks läks?
-
Külaline
Mõlemapoolne armumine, mis muud seal olla saab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist