Armukestele kogemuste vahetamiseks

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 10:23
Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi.
Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.
Jah, sa oledki äge naine ja väärid ägedat armukest.
Selline mehepoolne suhtumine rikub psüühikat, kaotad oma helgema poole, hakkad sellise pärast veel veinitama.
Armukesesuhe saab olla ka lugupidav ja armuke ei pea kaugeltki mitte leplik olema.
Külaline

Naised ise seksi ei taha?
Ei. Siinsete isikute arvates seksivad ainult kõhu- või peatäie eest. Kui see on endal olemas, siis ei seksigi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:32
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 14:15
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 12:06Ma täitsa tavaline naine. Noja helistab siis mehele abikaasa, mees paneb tilli püksi ja paneb jooksu. Ütlengi siis viisakalt, et palun mulle teenuse eest raha?
Raha võib armuke ikka küsida. Kas just otse sulas, aga ümber nurga, a la nägin eile ilusat mantlit, kingi jne Kaubamajas, äkki ostad mulle?
Ostavad ka või?
Ma see rohelise kleidi omaja. Rääkisin ükskord sellele mehele, et mulle õudsalt meeldivad ühed kingad, et tahaks neid omale osta. Jummel kuidas ta muutus, vist isegi värises, ütles midagi halvasti, kohe oli selline hirmul. Imelik reaktsioon oli. Selle peale sain aru, et ta vist mõtles, et ma arvan, et tema peaks neid ostma mulle. Ta on nii veider mees, mitte midagi rääkida ei saa temaga.
Ta ise aga kasutas pidevalt seda tehnikat, mida soovitasid - tahtis et talle asju ostetaks. Ma arvan, et ta poleks iial raatsinud mulle midagi osta või kinkida.
Normaalse mehe puhul - mulle käiks au pihta, kui küsiksin endale midagi osta.
Sa oled ikka kergelt kohtlane küll. Nagu päriselt, räägid mingite suvaliste meestega sellest, mis riideid või asju endale osta soovid? Selline jutt on tüüpiline kullakaevaja jutt, pole ime, et mehed värisevad ja sulle halvasti ütlevad.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 17:13
Ei. Siinsete isikute arvates seksivad ainult kõhu- või peatäie eest. Kui see on endal olemas, siis ei seksigi.
Tuleb osta normaalne vibraator ja jääb vaev mingi naisi petva kitsi toslemiga üldse ära. Ega selline tüüp paremini ikka ei seksi, kui oma naine isegi tasuta ei taha.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 17:15
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 14:15

Raha võib armuke ikka küsida. Kas just otse sulas, aga ümber nurga, a la nägin eile ilusat mantlit, kingi jne Kaubamajas, äkki ostad mulle?
Ostavad ka või?
Ma see rohelise kleidi omaja. Rääkisin ükskord sellele mehele, et mulle õudsalt meeldivad ühed kingad, et tahaks neid omale osta. Jummel kuidas ta muutus, vist isegi värises, ütles midagi halvasti, kohe oli selline hirmul. Imelik reaktsioon oli. Selle peale sain aru, et ta vist mõtles, et ma arvan, et tema peaks neid ostma mulle. Ta on nii veider mees, mitte midagi rääkida ei saa temaga.
Ta ise aga kasutas pidevalt seda tehnikat, mida soovitasid - tahtis et talle asju ostetaks. Ma arvan, et ta poleks iial raatsinud mulle midagi osta või kinkida.
Sa oled ikka kergelt kohtlane küll. Nagu päriselt, räägid mingite suvaliste meestega sellest, mis riideid või asju endale osta soovid? Selline jutt on tüüpiline kullakaevaja jutt, pole ime, et mehed värisevad ja sulle halvasti ütlevad.
Trigerdas jah?
Arvad, et ma seksis nii kehv olen vä?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 17:13
Ärimiis ikkagist.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 17:55

Ostavad ka või?
Trigerdas jah?
Mis see seks siia puutub? Nüüd tuleb juba välja, et sa seksid nende inimestega, kellega sul suhet pole? Lisaks räägid neile mingist rohelisest kleidist ja kingadest, mida osta soovid? Arvad ka, et need mehed peaksid sulle oma teistest kepipartneritest rääkima :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 08:52
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 08:40
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 08:29 mingeit seksi ei ole" on küll nii äraleierdatud mehe vale kui veel annab olla.
See ei pruugi üldse vale olla.
Oli jutt et seksielus pole põnevust. See ongi ju tõsi. Ega mul ka pikas suhtes seda polnud. Aga kirjutasin eile valesti, sest olin veidi veini võtnud. Aga ei tule sellest armukeseksolemisest vist midagi välja, mina küll ei viitsi nii, et ma pean kohe jooksma, kui mehel vaba hetk tuleb, minuga ei arvesta keegi. Ka see, et mees ikka varjab, seni kuni naisega koos on, on ju normaalne. Lahkumineku otsust ta pole teinud, sest neil seal maja, mida tema on kõpitsenud terve elu, ei taha loobuda. Ja minu pärast seda pole küll mõtet teha, meil mingit sajandi armastust ei ole. Kes siis ikka asja eest, teist taga, teisele haiget tahab teha. Isegi kui mehest küllaltki kama kaks, ega teistele ikka anda ei taha. Pole ka harv juhus, kui armukese teke oma naisele ka elu sisse puhub.
Kirjutasid, et maja on mehe oma. Kuidas see lahkumineku korral siis teisiti oleks? Naine mingu kuskile üürikasse.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 18:49
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 08:40
See ei pruugi üldse vale olla.
Oli jutt et seksielus pole põnevust. See ongi ju tõsi. Ega mul ka pikas suhtes seda polnud. Aga kirjutasin eile valesti, sest olin veidi veini võtnud. Aga ei tule sellest armukeseksolemisest vist midagi välja, mina küll ei viitsi nii, et ma pean kohe jooksma, kui mehel vaba hetk tuleb, minuga ei arvesta keegi. Ka see, et mees ikka varjab, seni kuni naisega koos on, on ju normaalne. Lahkumineku otsust ta pole teinud, sest neil seal maja, mida tema on kõpitsenud terve elu, ei taha loobuda. Ja minu pärast seda pole küll mõtet teha, meil mingit sajandi armastust ei ole. Kes siis ikka asja eest, teist taga, teisele haiget tahab teha. Isegi kui mehest küllaltki kama kaks, ega teistele ikka anda ei taha. Pole ka harv juhus, kui armukese teke oma naisele ka elu sisse puhub.
Kirjutasid, et maja on mehe oma. Kuidas see lahkumineku korral siis teisiti oleks? Naine mingu kuskile üürikasse.
Ei kirjutanud, et mehe oma. Mõlema oma on maja. Kui lahku minna, peab siis maja maha müüma ja raha pooleks tegema, aga kumbki ei soovi loobuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 18:51

Ei kirjutanud, et mehe oma. Mõlema oma on maja. Kui lahku minna, peab siis maja maha müüma ja raha pooleks tegema, aga kumbki ei soovi loobuda.
Tahad öelda, et selle asemel, et üks pool maksaks teisele välja, elavad inimesed mingion maja pärast surmani koos? Kui loobuda ei taha, siis on võimalik, et mõlemate uus kaaslane kolib ka sisse.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 19:46

Tahad öelda, et selle asemel, et üks pool maksaks teisele välja, elavad inimesed mingion maja pärast surmani koos? Kui loobuda ei taha, siis on võimalik, et mõlemate uus kaaslane kolib ka sisse.
Neid on palju, kes pigem ei lähe lahku maja pärast. Kui maja on selline, et turuväärtus on praegu 1 miljon, siis ei ole teisel poolel raha, et see välja osta. Ei anna keskealisele sellist laenu ka enam keegi. Kui see partner on muidu täitsa okei, lihtsalt voodis pole enam põnev, siis ei nähtagi mõtet lahku minemiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 19:46

Kuule, mis see kolmandate osapoolte vara siia teemasse puutub? Nood tehku, mis nood tahavad.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 18:43

Trigerdas jah?
Mis see seks siia puutub? Nüüd tuleb juba välja, et sa seksid nende inimestega, kellega sul suhet pole? Lisaks räägid neile mingist rohelisest kleidist ja kingadest, mida osta soovid? Arvad ka, et need mehed peaksid sulle oma teistest kepipartneritest rääkima :D
Teised mehed on normaalsed. Siia tõin teemapõhise näite ainult ühe mehe põhjal, kes ainult oma teistest kepipartneritest rääkiski. Mis suhet ma sellisega loon sinu arust?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 21:08
Trigerdas jah?
Teised mehed on normaalsed. Siia tõin teemapõhise näite ainult ühe mehe põhjal, kes ainult oma teistest kepipartneritest rääkiski. Mis suhet ma sellisega loon sinu arust?
Misasja, sa seksid mitmete meestega korraga? :D Teiste meestega on siis suhe, ainult sellega pole?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 21:33
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 21:08
Misasja, sa seksid mitmete meestega korraga? :D Teiste meestega on siis suhe, ainult sellega pole?
Arvad ka, et ma pean siin teise naise teemas sulle oma teistest kepipartneritest rääkima?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 21:39Arvad ka, et ma pean siin teise naise teemas sulle oma teistest kepipartneritest rääkima?
Räägi, see tundub nii põnev. Mina arvasin, et arutle foorum on selliste siivsate inimeste kohtumispaik, aga selgub hoopis, et vägevad kepimehed ja kepinaised hoopis käivad siin arutlemas. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 19:16 Kas mina peaks siis olema iga hetk valmis hüppama? Ma käin likoolis, tööl, mul on laps, ma ei saa igal suvaliselt hetkel joosta. Kuidas teil on, kas teie armukesed arvavad ka, et teie peate igal hetkel valmis olema, kui tema saab tulla?
Kindlasti mitte. Olin mõnda aega armuke ja minu kogemuse järgi tuleb ikka ennast kehtestada. Ei saa nii, et kui temal on vaba aeg, siis sina pead kohe valmis olema. Meie leppisime oma kohtumised kokku päevi enne, nii, et mõlemale sobis. Muidu oledki ainult temale lükata-tõmmata.

Mulle see suhtevorm sobis, kuna tahtsin vabadust ja sõltumatust. Päris kindlasti ma ei uhkelda sellega ning teistele otseselt ei soovita. Mina aga olin rahul.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 17:43
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 19:16 Kas mina peaks siis olema iga hetk valmis hüppama? Ma käin likoolis, tööl, mul on laps, ma ei saa igal suvaliselt hetkel joosta. Kuidas teil on, kas teie armukesed arvavad ka, et teie peate igal hetkel valmis olema, kui tema saab tulla?
Kindlasti mitte. Olin mõnda aega armuke ja minu kogemuse järgi tuleb ikka ennast kehtestada. Ei saa nii, et kui temal on vaba aeg, siis sina pead kohe valmis olema. Meie leppisime oma kohtumised kokku päevi enne, nii, et mõlemale sobis. Muidu oledki ainult temale lükata-tõmmata.

Mulle see suhtevorm sobis, kuna tahtsin vabadust ja sõltumatust. Päris kindlasti ma ei uhkelda sellega ning teistele otseselt ei soovita. Mina aga olin rahul.
Lihtsalt vahemärkusena, et vabadus ja sõltumatus on ka visiitsuhtes. Selleks, ei pea salaja hiilima ja kellegi teise naisega meest jagama, et vaba olla.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 18:16
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 17:43

Lihtsalt vahemärkusena, et vabadus ja sõltumatus on ka visiitsuhtes. Selleks, ei pea salaja hiilima ja kellegi teise naisega meest jagama, et vaba olla.
Küllap ta teab seda. Tema vahetas oma kogemust armukeseks olemisel.
Külaline

Kui annab teada, et tal nüüd vaba ja mulle ka sobib, siis kohtume. Kohting kestab nii paar tundi ja mõlemad rahul.
Tõmme on nii kuradi tugev, et oleme rahul nende mõnede koosolemistega. Ei kavatse kumbki oma abielusid lahutama hakata. Eks näis, kauaks nii.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist