Armukestele kogemuste vahetamiseks

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 11:27
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 10:23
Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi.
Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.
Kus maailmas sina elanud oled? Palju sa neid meeslitse näinud oled? Ja isegi need, kes on, pakuvad teenuseid ja saavad tasu meestelt mitte naistelt. Ja miks lits sinu meelest halb on? Inimene kellele meeldib seksida ilma tunneteta ja kes selle eest tasu saab, on halb inimene? Kui ausa töö ja pingutuse eest tasu ei maksta- vot see on halb.

Kui pole emotsionaalset sidet ja ainult puhas kepp, siis ongi ju see sama asi, mida litsid teevad, aga neile muidugi kompenseeritakse nende kulutatud aeg, osade meelest on see töö ka meeldiv ja pōnev. Need, kellele ei maksta, eks need on siis heategevuslikud litsid vms, ega see ka vist halb pole. Mingi proua ju võib mõelda, et tema on selline vaba hing, kes ühiskonna normidest ei hooli, kellele meeldib põnevat elu nautida ja meestega huvitavatel teemadel vestelda. Teised ütlevad sama inimese kohta - joodikust külalits, kes alkoholi eest annab meestele kätte.
Millise summa ja meelelahutuse ma järgmine kord küsima peaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 12:26Millise summa ja meelelahutuse ma järgmine kord küsima peaks?
Ikka sellise summa, et endal ka natuke piinlik oleks ja siis veel natuke peale. Nagu ikka oma töö või teenuse hinnastamisel.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 12:20
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 11:42Oled sina vast päikesekiir. Nüüd juba joodikust külalits. Ju vist enda mees ka teiste naistega maganud, et nii tige. Minu mehel oli ka armuke, ma nüüd imestangi, et miks see naine niiväga sellist meest siis tahtis. Kõik käis nii, et mina teada ei saaks, ta pidi siis ka kogu aeg valmisolekus olema ja kui mina mehele helistasin, et töö laps lasteaiast ära, siis oli kohting läbi. Tõsiselt põnev elu tõesti.
Rääkisin ju abstraktsest “mingist prouast”, täiesti neutraalselt kusjuures. No kui nii täppi tabas, et mõni end puudutatuna end tundis, suur vabandus tõesti. Kui keegi räägiks vabameelsest jaanalinnust, kellel meeldib merel seilamas käia, ma ei tunneks samamoodi mitte midagi, sest puudub igasugune suhe selles osas.

Ja kui keegi tahab teada, kas ikka peaks ausatele naistele tunneteta seksi eest nende jalavaeva kompenseerima, siis tehku vastupidine katse. Kas keegi oleks nõus midagi maksma, et mehelt sedasama teenust saada? Kui jah, siis kas poleks loogilis mingi kena noormees tellida, kui mingi vananeva tuustiga, kes on oma majaga abielus, aega raisata.
Neutraalselt? Minu arust vahutad küll õelalt ja vastikult, see pole mingi neutraalsus. Mis vananev tuust? Annad negatiivseid hinnanguid ja lased oma fantaasial lennata. Minu arust peaks sellise mehe naine päris kõvasti häbenema, kelle mees mingieid alkohoolikuid käib põrutamas, mitte see alkohoolik vananev mutt.
Külaline

Ja kui see teemaalgataja majasuss pole nõus seksi eest mittemidagi maksma. Siis on ta lisaks möku olemisele ka ihne või vaene ja mida ühel naisel veel vaja teada on?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 12:34 Ja kui see teemaalgataja majasuss pole nõus seksi eest mittemidagi maksma. Siis on ta lisaks möku olemisele ka ihne või vaene ja mida ühel naisel veel vaja teada on?
Seksi eest ei peakski maksma. Suhtumise ja kohtlemise eest peaks. Iseküsimus, kas naisel sellist suhtlust ja räpast raha vaja on.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 12:31Mis vananev tuust? Annad negatiivseid hinnanguid ja lased oma fantaasial lennata.
Fantaasia lendab ainult nii kaugele kui saab. Oli juttu, et mees on terve elu kõpitsenud oma maja… Ma järeldasin, et tegemist ei saa olla tragi 22 aastasega, kes on terve lapsepõlve maja kallal pusinud. Heal juhul on ta 30ndates, halvemal juhul 50ndates. Ja kui isegi oma naine temaga seksida ei viitsi, ega ta siis mingi seksikas ja täkku täis noor jumalus välimuselt ka ei saa olla. Muidu seksitaks kodus temaga samamoodi, ilma tunneteta.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 12:45
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 12:34 Ja kui see teemaalgataja majasuss pole nõus seksi eest mittemidagi maksma. Siis on ta lisaks möku olemisele ka ihne või vaene ja mida ühel naisel veel vaja teada on?
Seksi eest ei peakski maksma. Suhtumise ja kohtlemise eest peaks. Iseküsimus, kas naisel sellist suhtlust ja räpast raha vaja on.
Mis selles seksis nii halvakspandavat on, et selle eest nüüd maksta ei või? Keegi peseb sul auto ära või koristab toa ära, ikka ju maksad, kuigi ise tehes oleks need tasuta. Ikka mingi topeltmoraal, et suhtlemine võib olla tasuline, aga meelelahutus intiimsuhtete vormis peab olema tasuta? Miks see teenistus räpasem peaks olema? Isegi koerajalutajale makstakse raha (ta ju võiks ka suure loomasõbrana seda tasuta teha), abielumeeste lõbustajale ja rahuldajale peaks ju seda enam.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 12:46 Postitus on kustutatud
Einoh, kui öö on vaba, äkki loodab õhtusöögile ja hommikusöögile ka? Kust ta vaeseke muidu õdusust saab?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 13:11
Guest kirjutas: 12 Apr 2026 12:46 Postitus on kustutatud
Einoh, kui öö on vaba, äkki loodab õhtusöögile ja hommikusöögile ka? Kust ta vaeseke muidu õdusust saab?
Ei tea mis saastakiht te olete, et üldse niimoodi fantaasia lippab. Et mingi õhtusöögi eest keegi tahab hirmsasti seksida. On ta kodutu ja näljas teie arust? Kas selline asi ei tule pähe, et ka naine soovib seksida. Teie arust naine tahab kõhutäit või alkoholi või mis teie oletused siin olid. Ei kujuta ette, mis inimestega te suhtlete, et sellised asjad üldse pähe tulevad.
Külaline

Mida hekki, kas kodutu ja näljane ei olegi inimesed, et neile ei laiene seks ja hommikusöök?
Veits rohkem empaatiat, kes siin diagnoosib vastajaid saastakihiks
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Naine vbl soovib seksida küll, aga kui see käib tunneteta ja mehi palju, kelle seast valida, siis ta võib juba ühendada meeldiva kasulikuga, ehk et raha ka küsida. Mehed ju erinevad, soovivad ka seksi, aga mõni lisaks avab rahakotirauad, või teeb kingitusi, vms. Nii võttes, kui tundeid nagunii pole, vaid seksi peal väljas, pole häbiasi nutsu küsida.
Külaline

Armukesest teise vaatenurga alt. Me mehega olime mingil ajal erinevates riikides tööl (ei olnud veel abielus), leppisime kokku, et sel perioodil kumbki ei küsi, mida teine on teinud, aga plaan oli pärast seda kokku saada ja kokku jääda. Ok, aasta hiljem tulime mõlemad koju tagasi, aga mees käitus veidralt. Mul on väga head vaistud ja vaatasin kohe, et midagi toimub. Mees käis telefon kaasas ja õhtul "poistega" väljas. Pressisin siis tõe välja -ilma kisa ja emotsioonideta- selgus, et oli tekkinud romaan naisega töö juures. Aktiivne ja klammerduv naine, kes otsis oma teismelistele lastele uut isa. Naine oli ebastabiilse loomuga ja mees ei teanud kuidas nüüd sellest välja pääseda, üritas vaikselt eemalduda. Mina säilitasin rahu ja tasakaalu. Ja siis tuli see naine meie korteri ukse taha karjuma, õhtul hilja, ilmselt veinisena, terve maja kuulis pealt. Ämm sai shoki (elas siis meiega koos) ja mees veel suurema.
Seejärel hakkas helistama, ähvardas kuskilt alla hüpata ja mida veel. Lõpuks ei jäänud mul muud üle, kui temaga vestelda. Õnneks olin psühholoogiat palju lugenud, vestlesime siis mitu õhtut. Lõpuks suutsin ta maha rahustada. Kogu olukord oli enam kui veider, aga mis sa teed.
Kaalusin tükk aega, kuidas sellesse nüüd suhtuda, kas ma ikka tahan seda suhet jätkata, ehk siis püüdsin aru saada, kas ma tegelikult tahan seda meest tema enda pärast või sellepärast, et tekkis ootamatu rivaal. Lõpuks jõudsin otsusele, abiellusime ja siiani koos. Mees isegi ei vaata teiste naiste poole, see kogemus hirmutas ära kogu eluks. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 12:06Ma täitsa tavaline naine. Noja helistab siis mehele abikaasa, mees paneb tilli püksi ja paneb jooksu. Ütlengi siis viisakalt, et palun mulle teenuse eest raha?
Raha võib armuke ikka küsida. Kas just otse sulas, aga ümber nurga, a la nägin eile ilusat mantlit, kingi jne Kaubamajas, äkki ostad mulle?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 12:29Ikka sellise summa, et endal ka natuke piinlik oleks ja siis veel natuke peale. Nagu ikka oma töö või teenuse hinnastamisel.
400-500 eurot kuus võiks tänapäeval see summa olla, mida üks jõukas mees armukese pidamise eest välja käiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 13:00Mis selles seksis nii halvakspandavat on, et selle eest nüüd maksta ei või?
Eks targemad ja ilusamad küsivadki mehe käest raha, kas otse või kaudselt.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 14:15
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 12:06Ma täitsa tavaline naine. Noja helistab siis mehele abikaasa, mees paneb tilli püksi ja paneb jooksu. Ütlengi siis viisakalt, et palun mulle teenuse eest raha?
Raha võib armuke ikka küsida. Kas just otse sulas, aga ümber nurga, a la nägin eile ilusat mantlit, kingi jne Kaubamajas, äkki ostad mulle?
Ostavad ka või?
Ma see rohelise kleidi omaja. Rääkisin ükskord sellele mehele, et mulle õudsalt meeldivad ühed kingad, et tahaks neid omale osta. Jummel kuidas ta muutus, vist isegi värises, ütles midagi halvasti, kohe oli selline hirmul. Imelik reaktsioon oli. Selle peale sain aru, et ta vist mõtles, et ma arvan, et tema peaks neid ostma mulle. Ta on nii veider mees, mitte midagi rääkida ei saa temaga.
Ta ise aga kasutas pidevalt seda tehnikat, mida soovitasid - tahtis et talle asju ostetaks. Ma arvan, et ta poleks iial raatsinud mulle midagi osta või kinkida.
Normaalse mehe puhul - mulle käiks au pihta, kui küsiksin endale midagi osta.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 14:20
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 13:00Mis selles seksis nii halvakspandavat on, et selle eest nüüd maksta ei või?
Eks targemad ja ilusamad küsivadki mehe käest raha, kas otse või kaudselt.
Normaalne mees saadaks pikalt naise, kes end müüb. Normaalne mees ei osta seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:35Normaalne mees ei osta seksi.
See on nüüd küll mingi naljakas lause. Seksi ostavad ka täiesti normaalsed mehed, sellest on sadu kordi mingeid artikleid treitud. Läheb ärimees Saksamaale Frankfurti messile ja käib ka lõbumajast läbi. Täiesti normaalne tegevus ja seda teevad tuhended normaalsed ärimehed. Või siis armukese pidamine, ka seda teevad sajad mehed Eestis.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 14:47
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:35Normaalne mees ei osta seksi.
See on nüüd küll mingi naljakas lause. Seksi ostavad ka täiesti normaalsed mehed, sellest on sadu kordi mingeid artikleid treitud. Läheb ärimees Saksamaale Frankfurti messile ja käib ka lõbumajast läbi. Täiesti normaalne tegevus ja seda teevad tuhended normaalsed ärimehed. Või siis armukese pidamine, ka seda teevad sajad mehed Eestis.
Täiesti normaalne tegevus oleks siis naisele kingitus teha kui naine aitab paugu lahti saada.
Külaline

Ja mis siis naisel teha tuleks kui mees ta orgasmini viib?
Naised ise seksi ei taha?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist