Armukestele kogemuste vahetamiseks
-
Külaline
Armukestele kogemuste vahetamiseks
Ma pole kunagi armuke soovinud olla, aga nüüd olen juba pikalt üksi ja on üks mees, kellega tutvusin mitu aastat tagasi. Sel ajal oli ta oma naisest lahus, kui mingi perioodi seiklesime. Siis ta läks taas oma eksiga kokku (naisel oli vahepeal mingi teine mees) ja asi jäi soiku. Nüüd saime taas kokku, sest mehe sõnul pole nende elus mingit seksuaalset põnevust. Mõtlesin, et nojah, et mul ka pole, et miks mitte seda põnevust siis koos otsida. Naisel oma mehest nagunii suhteliselt savi, on vaid maja ja materjaalsete hüvede pärast koos. Aga mees on selline, et kirjutab mulle, et noh, tal on nüüd tänane öö vaba, et saame kokku. Mingit etteteatamist pole. Kas mina peaks siis olema iga hetk valmis hüppama? Ma käin likoolis, tööl, mul on laps, ma ei saa igal suvaliselt hetkel joosta. Kuidas teil on, kas teie armukesed arvavad ka, et teie peate igal hetkel valmis olema, kui tema saab tulla?
-
Külaline
Ei sa ei pea igal ajal olema valmis minema kui sa ei taha või ei saa.
Kas ta ootab sind enda koju?
Kas ta ootab sind enda koju?
-
Külaline
Kui sul üldse see küsimus tekib, siis järelikult sa ei ole tema vastu ükskõikne, muidu sa lihtsalt teeksid, mida ise tahad. Järelikult lõpeta kohe see suhe, enne kui väga haiget saad. See jutt, et "ah mu naine ei taha enam seksida ja pole meil enam põnev" on üks vanemaid valesid maailmas.
-
Külaline
Käid ülikoolis ja kirjutad 'materjaalne?
-
Külaline
Tavaliselt see armukese elu nii on jah, et tuleb ära kasutada ootamatud vabad hetked.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 19:16 Aga mees on selline, et kirjutab mulle, et noh, tal on nüüd tänane öö vaba, et saame kokku. Mingit etteteatamist pole. Kas mina peaks siis olema iga hetk valmis hüppama?
Aga see "naisel on suva ja elab mehega maja pärast koos, mingeit seksi ei ole" on küll nii äraleierdatud mehe vale kui veel annab olla. Kui naisel oleks NII suva, siis mees rääkigu ära talle, kus käib ja ei peaks enam kuskil hiilima, saaks vabalt plaane teha sinuga olemiseks, mitte "Tere, mina siin!" kohale hüpata. Vean kihla, et naisel pole aimugi, mis toimub ja et tema meelest lapitakse abielu.
-
Külaline
See ei pruugi üldse vale olla.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 08:29 mingeit seksi ei ole" on küll nii äraleierdatud mehe vale kui veel annab olla.
-
Külaline
Kui tal oma naisest savi ja naisel temast savi, mis keelab siis oma käimisi avalikult teha? Rääkigu naisele ära ja saab "loa" käia kus ja kelle juures tahab
-
Külaline
Oli jutt et seksielus pole põnevust. See ongi ju tõsi. Ega mul ka pikas suhtes seda polnud. Aga kirjutasin eile valesti, sest olin veidi veini võtnud. Aga ei tule sellest armukeseksolemisest vist midagi välja, mina küll ei viitsi nii, et ma pean kohe jooksma, kui mehel vaba hetk tuleb, minuga ei arvesta keegi. Ka see, et mees ikka varjab, seni kuni naisega koos on, on ju normaalne. Lahkumineku otsust ta pole teinud, sest neil seal maja, mida tema on kõpitsenud terve elu, ei taha loobuda. Ja minu pärast seda pole küll mõtet teha, meil mingit sajandi armastust ei ole. Kes siis ikka asja eest, teist taga, teisele haiget tahab teha. Isegi kui mehest küllaltki kama kaks, ega teistele ikka anda ei taha. Pole ka harv juhus, kui armukese teke oma naisele ka elu sisse puhub.
-
Külaline
Maja, mida terve elu kõpitsetud ja teine pool kõpitsenisest veel ees, peaks just hea põhjus lahkuminekuks olema. Maja pärast kükitavad õnnetult koos ja raiskavad oma elu. Natuke romantiseerid seda armukeseks olemist ka üle. Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi. On ikka sama põnev?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 08:52Lahkumineku otsust ta pole teinud, sest neil seal maja, mida tema on kõpitsenud terve elu, ei taha loobuda.
-
Külaline
Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi.
-
Külaline
Minu kogemusel armuke on väga sõltuv teise paari elu järgi.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:23Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.
Ei ole nii, et mingi öö lähen käin ära või veedan päevad teise naisega ja tulen või lähen millal tahan.
Sul oleks targem leida keegi vaba mees. Saate omakeski otsustada mida ja millal midagi teete ja kus käite.
-
Külaline
Tundub nii jah. Aga ometi on ju armukesi paljudel, tekibki küsimus, et miks see vaba pool peaks sellise suhtega üldse leppima.Sul oleks targem leida keegi vaba mees. Saate omakeski otsustada mida ja millal midagi teete ja kus käite.
-
Külaline
Ega mul see vaba pool ei tahagi leppida. Ilmselt tunded ka mis ei lase.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:44Tundub nii jah. Aga ometi on ju armukesi paljudel, tekibki küsimus, et miks see vaba pool peaks sellise suhtega üldse leppima.Sul oleks targem leida keegi vaba mees. Saate omakeski otsustada mida ja millal midagi teete ja kus käite.
-
Külaline
Kus maailmas sina elanud oled? Palju sa neid meeslitse näinud oled? Ja isegi need, kes on, pakuvad teenuseid ja saavad tasu meestelt mitte naistelt. Ja miks lits sinu meelest halb on? Inimene kellele meeldib seksida ilma tunneteta ja kes selle eest tasu saab, on halb inimene? Kui ausa töö ja pingutuse eest tasu ei maksta- vot see on halb.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:23Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi.
Kui pole emotsionaalset sidet ja ainult puhas kepp, siis ongi ju see sama asi, mida litsid teevad, aga neile muidugi kompenseeritakse nende kulutatud aeg, osade meelest on see töö ka meeldiv ja pōnev. Need, kellele ei maksta, eks need on siis heategevuslikud litsid vms, ega see ka vist halb pole. Mingi proua ju võib mõelda, et tema on selline vaba hing, kes ühiskonna normidest ei hooli, kellele meeldib põnevat elu nautida ja meestega huvitavatel teemadel vestelda. Teised ütlevad sama inimese kohta - joodikust külalits, kes alkoholi eest annab meestele kätte.
-
Külaline
Oled sina vast päikesekiir. Nüüd juba joodikust külalits. Ju vist enda mees ka teiste naistega maganud, et nii tige. Minu mehel oli ka armuke, ma nüüd imestangi, et miks see naine niiväga sellist meest siis tahtis. Kõik käis nii, et mina teada ei saaks, ta pidi siis ka kogu aeg valmisolekus olema ja kui mina mehele helistasin, et töö laps lasteaiast ära, siis oli kohting läbi. Tõsiselt põnev elu tõesti.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 11:27Kus maailmas sina elanud oled? Palju sa neid meeslitse näinud oled? Ja isegi need, kes on, pakuvad teenuseid ja saavad tasu meestelt mitte naistelt. Ja miks lits sinu meelest halb on? Inimene kellele meeldib seksida ilma tunneteta ja kes selle eest tasu saab, on halb inimene? Kui ausa töö ja pingutuse eest tasu ei maksta- vot see on halb.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:23Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi.
Kui pole emotsionaalset sidet ja ainult puhas kepp, siis ongi ju see sama asi, mida litsid teevad, aga neile muidugi kompenseeritakse nende kulutatud aeg, osade meelest on see töö ka meeldiv ja pōnev. Need, kellele ei maksta, eks need on siis heategevuslikud litsid vms, ega see ka vist halb pole. Mingi proua ju võib mõelda, et tema on selline vaba hing, kes ühiskonna normidest ei hooli, kellele meeldib põnevat elu nautida ja meestega huvitavatel teemadel vestelda. Teised ütlevad sama inimese kohta - joodikust külalits, kes alkoholi eest annab meestele kätte.
-
Külaline
Ma teine. Vastu vaielda ei soovi, küll aga täpsustada.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 11:27Kus maailmas sina elanud oled? Palju sa neid meeslitse näinud oled? Ja isegi need, kes on, pakuvad teenuseid ja saavad tasu meestelt mitte naistelt. Ja miks lits sinu meelest halb on? Inimene kellele meeldib seksida ilma tunneteta ja kes selle eest tasu saab, on halb inimene? Kui ausa töö ja pingutuse eest tasu ei maksta- vot see on halb.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:23Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.Mõtle nii, et oled mugav ja leplik tasuta lits mingile igavlevale mehenässile, kes oma naise pärast pingitada enam ei väga ei viitsi.
Naine, kes soovib seksida ja tal on selleks ilma tunneteta partner olemas, ei ole sobilik seda tasuta teha? Kuidas ta leiab omale sobiva partneri, kui ta rahuldamata ja tema seksuaalsus on pärsitud (juhul kui ta pole seda rahuldanud)? Selline naine võib tahtmatult muutuda klammerduvaks või meeleheitlikuks kui on leidnud lõpuks tunnetega partneri (tahaks lõpuks ometi seksida tihti). Ma tõesti siiralt küsin ja mõtlen, kas mu mõtlemine on nii vale ja odav olnud kogu aeg?
Nii nagu ma olen võtnud seksuaalsust võrdväärselt, olen võtnud ka seonduvaid kulusid võrdselt. Aga tundub, et see on olnud viga.
Mehe roll on siiski maksta enne kui midagi saama tahab hakata. Pole kunagi niimoodi mõelnud ausalt öeldes. Viga, viga, viga!
-
Külaline
Armukese pidamine ongi seetõttu erutav ja hea, et see on salajane, planeerimisega, harvade kohtumistega.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 11:42Oled sina vast päikesekiir. Nüüd juba joodikust külalits. Ju vist enda mees ka teiste naistega maganud, et nii tige. Minu mehel oli ka armuke, ma nüüd imestangi, et miks see naine niiväga sellist meest siis tahtis. Kõik käis nii, et mina teada ei saaks, ta pidi siis ka kogu aeg valmisolekus olema ja kui mina mehele helistasin, et töö laps lasteaiast ära, siis oli kohting läbi. Tõsiselt põnev elu tõesti.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 11:27Kus maailmas sina elanud oled? Palju sa neid meeslitse näinud oled? Ja isegi need, kes on, pakuvad teenuseid ja saavad tasu meestelt mitte naistelt. Ja miks lits sinu meelest halb on? Inimene kellele meeldib seksida ilma tunneteta ja kes selle eest tasu saab, on halb inimene? Kui ausa töö ja pingutuse eest tasu ei maksta- vot see on halb.Guest kirjutas: ↑12 Apr 2026 10:23
Miks ma peaks nii mõtlema? Ma ei mõtle iialgi endast nii halvasti. Samahästi võin mõelda, et tema on tasuta lits mulle, kelle pärast oma naine enam pingutada ei viitsi. Jah, ei viitsi nad kumbki teineteise pärast pingutada, aga see ei puutu üldse minusse. Ja mingi moraaliteema mind ka ei huvita. Lihtsalt tekkis huvi, kuidas see armukesepidamine käib siis üldse, tundub, et ainult nii käibki, et see armuke peab ülimalt leplik olema. Kuna mina seda pole, siis tundub, et ei tulegi midagi välja. Samas paljudel ju on armukesed, kuidas need naised siis sellise eluga nõus on.
-
Külaline
Ma täitsa tavaline naine. Noja helistab siis mehele abikaasa, mees paneb tilli püksi ja paneb jooksu. Ütlengi siis viisakalt, et palun mulle teenuse eest raha? Öeldes sellega, et olen lits ja tasuline. Võib ka. Öelda, et kompenseeri see koosolemine rahas. Ma tunneks, et ma tõmbaks end sellega maatasa enda silmis. Tegelikus oleks hoopis vastupidine - öeldu näitaks, et olen hinnaline, olen väärt.
-
Külaline
Rääkisin ju abstraktsest “mingist prouast”, täiesti neutraalselt kusjuures. No kui nii täppi tabas, et mõni end puudutatuna end tundis, suur vabandus tõesti. Kui keegi räägiks vabameelsest jaanalinnust, kellel meeldib merel seilamas käia, ma ei tunneks samamoodi mitte midagi, sest puudub igasugune suhe selles osas.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 11:42Oled sina vast päikesekiir. Nüüd juba joodikust külalits. Ju vist enda mees ka teiste naistega maganud, et nii tige. Minu mehel oli ka armuke, ma nüüd imestangi, et miks see naine niiväga sellist meest siis tahtis. Kõik käis nii, et mina teada ei saaks, ta pidi siis ka kogu aeg valmisolekus olema ja kui mina mehele helistasin, et töö laps lasteaiast ära, siis oli kohting läbi. Tõsiselt põnev elu tõesti.
Ja kui keegi tahab teada, kas ikka peaks ausatele naistele tunneteta seksi eest nende jalavaeva kompenseerima, siis tehku vastupidine katse. Kas keegi oleks nõus midagi maksma, et mehelt sedasama teenust saada? Kui jah, siis kas poleks loogilis mingi kena noormees tellida, kui mingi vananeva tuustiga, kes on oma majaga abielus, aega raisata.
-
Külaline
Lihtsalt sina oled rohkemaga riskinud.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2026 11:56Nii nagu ma olen võtnud seksuaalsust võrdväärselt, olen võtnud ka seonduvaid kulusid võrdselt. Aga tundub, et see on olnud viga.
Mees ja naine pole kunagi seksuaalselt võrdsed ja seda puht bioloogilistel põhjustel- ainult naine saab rasedaks jääda ja see on väga ebavõrdne ja naise suunas potentsiaalselt kulukas algpositsioon.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Baidu [Spider] ja 1 külaline