Kehva eks ja uus on parem

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kehva eks ja uus on parem

Postitus Postitas Külaline »

Kas uus on parem, sest eks oli kehva? Kehv eks teeb meid nõudlikumaks (kibestunumaks) ja valime parema uue. Parem uus saab nõudlikuma ja kibestunuma meie.
Saame parema uue, sest "kehv" eks õpetas nii mõndagi, väljusime suhtest parema inimesena. Eksile jäime nõrgaks, aga uus on eksist nõrgem ja seega meile parem (vähem pingutamist)
Või kuidas need asjad käinud on?
Külaline

Uus on parem, sest õpin oma vigadest ja oskan paremini valida.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Apr 2026 23:18 Uus on parem, sest õpin oma vigadest ja oskan paremini valida.
Sellisel juhul roteeruvad peamiselt need head naised, sest nemad alustavad lahutust ja pole oma vana ja kehva mehega rahul, aga heast ja tublist mehest ei lase keegi eriti lahti. Ja mille vahel siis lõpuks siin konnatiigis ikka niiväga valida on. Või ühe virts on teise prints?
Külaline

Kui eks oli kehv, kas siis ei tundu iga mees parem?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 09:11 Kui eks oli kehv, kas siis ei tundu iga mees parem?
Ei ole nii.
Mul oli eks kehva ja pole veel uut ja paremat ette juhtunud. Aga ega ma spetsiaalselt otsi ka. Pigem on just nö latt veel kõrgem. Iga "natukene parem" ei sobi. Eks ma olen ennast õppinud rohkem hindama ka paremaga ei lepi. Peab olema parim, et üldse ligi laseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 09:25Eks ma olen ennast õppinud rohkem hindama ka paremaga ei lepi. Peab olema parim, et üldse ligi laseks.
Seda peab noorena tegema. Kahjuks osadel on vastupidi- noorena lastakse suvaliselt igasugused tondid peale ja kui latt lõpuks kõrgustesse seatakse, siis menopaus juba terendab ja ise ei olda enam väga kellegi latt.
Külaline

Mingit ühist reeglit pole ju. Kõik variandid on võimalikud ja see, kas tegelikult uus parem oli, selgub 10 aasta jooksul. Võib ju olla, et valid lihtsalt eksist erineva inimese, nn vastandi, aga tegelikult see inimene ei sobi sulle. Võib-olla oled tõesti saanud targemaks ja valid seekord õigemini. Võib olla, et oled ise vingats ja kunagi pole keegi igavesti piisavalt hea. Võib-olla, et otsid liblikaid, armununa on kõik tore.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 09:11 Kui eks oli kehv, kas siis ei tundu iga mees parem?
Mõni on tõesti nii kehv mees, et peaaegu kõik on temast paremad.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 12:12
Guest kirjutas: 11 Apr 2026 09:11 Kui eks oli kehv, kas siis ei tundu iga mees parem?
Aga kui juba oli eks, siis ju läksid suhtesse.
Algul oli hea mees ka või?
Miks ta sulle kehvaks muutus?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 10:37
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 09:25Eks ma olen ennast õppinud rohkem hindama ka paremaga ei lepi. Peab olema parim, et üldse ligi laseks.
Seda peab noorena tegema. Kahjuks osadel on vastupidi- noorena lastakse suvaliselt igasugused tondid peale ja kui latt lõpuks kõrgustesse seatakse, siis menopaus juba terendab ja ise ei olda enam väga kellegi latt.
Peaks muidugi. Aga mul ongi vaid üks eks. Armastus pimestas alguses ja olin veidi üle 10a koos. Lõpus olin lihtsalt lõksus. Muidugi oleka pidanud varem ära lõpetama aga siin ei saa sellest rääkida, sest siinsed inimesed kahjuks ei mõista väga ja käib ohvri peksmine ja süüdistamine.
Ma siiski veel enda arust noor ja menopausini on ka tükk maad aega. Seega valikuvõimalust veel on. Eks see ka põhjus on, miks veel uut suhet tekkinud ei ole. Olen nüüd vallaline olnud ca 5aastat. On onlnud mõni parem kinldasti aga mitte parim, kelle päriselt enda ellu laseks 🙂
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 08:02Ja mille vahel siis lõpuks siin konnatiigis ikka niiväga valida on. Või ühe virts on teise prints?
Aga nii ongi ju. Naised on koos meestega, kes kasutavad nende vastu vägivalda, on sõltlased, võlglased või muus osas probleemsed. Muidu olen seda meelt, et täiskasvanud inimene ise vastutab oma õnne või õnnetuse eest, aga kui selliste meestega on lapsedki tehtud - ja enamasti on -, siis on kuidagi eriti kahju.
Külaline

Aga minu eks ei olnud kehva, üheski mõttes, ja lahku ka ei läinud seepärast, et ta kehvaks oleks läinud/jäänud, lihtsalt elu viis lahku. Seega on juba algeeldus vigane. Järgmine on lihtsalt veel parem, ise ka vanem ja targem valimisega olin ju.
Kala otsib, kus sügavam, inimene, kus parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 22:43 Kas uus on parem, sest eks oli kehva? Kehv eks teeb meid nõudlikumaks (kibestunumaks) ja valime parema uue. Parem uus saab nõudlikuma ja kibestunuma meie.
Saame parema uue, sest "kehv" eks õpetas nii mõndagi, väljusime suhtest parema inimesena. Eksile jäime nõrgaks, aga uus on eksist nõrgem ja seega meile parem (vähem pingutamist)
Või kuidas need asjad käinud on?
Olen lahku läinud mitmest, aga kibestunuks see küll ei teinud, vastupidi - targemaks ja ennast rohkem armastavaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 19:19Olen lahku läinud mitmest,
Kas esimene lahkuminek oli raskem ja järgmised juba lihtsad?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 19:36
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 19:19Olen lahku läinud mitmest,
Kas esimene lahkuminek oli raskem ja järgmised juba lihtsad?
Ei olnud. Kõige raskem lahkuminek oli lapse isast, veel 5 järgmist aastat tegi haiget. Mind ei ole iial maha jäetud, see võib vist veel hullem olla.
Külaline

Mind on kõik maha jätnud. Mul pole uuele mõtet.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:36 Mind on kõik maha jätnud. Mul pole uuele mõtet.
Aga armastusetundeid ikka algus oli?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 21:40
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 21:36 Mind on kõik maha jätnud. Mul pole uuele mõtet.
Ei tea.
Mind täitsa huvitab, millest armunud räägivad ja mis nad teevad, et sellised tõsiste tunnetega armastuslood on. Ma ise täitsa teistsugune, teie kõrval puhta tuim.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 22:12
Guest kirjutas: 11 Apr 2026 21:40
Ei tea.
Mind täitsa huvitab, millest armunud räägivad ja mis nad teevad, et sellised tõsiste tunnetega armastuslood on. Ma ise täitsa teistsugune, teie kõrval puhta tuim.
No mul sama. Ei tea midagi neist armastusasjadest.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 12:12
Ja 1 on veel nii kehv, et kõik ülejäänud on tast paremad! Ja 1 on ainult natuke parem- ta on kehvem kõigist peale selle eelmise.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist