Mis meeste ja naiste välimuse juures üldse ei meeldi?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 21:29 Mulle mõjub eemaletõukavalt (st on kole ja jätab kuidagi labase mulje), kui naisel on paksud sääred. Ise olen naine, jalad õnneks ilusad.
Mulle väga paksud ei meeldi, aga peenikesed sääred ka naistel ei meeldi.
Kintsud võiks ikka koos olla, siis on midagi katsuda ja vaadata ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 17:49
Külaline kirjutas: 09 Apr 2026 21:29 Mulle mõjub eemaletõukavalt (st on kole ja jätab kuidagi labase mulje), kui naisel on paksud sääred. Ise olen naine, jalad õnneks ilusad.
Mulle väga paksud ei meeldi, aga peenikesed sääred ka naistel ei meeldi.
Kintsud võiks ikka koos olla, siis on midagi katsuda ja vaadata ka.

Sääred ja kintsud on erinevad. Üldjuhul nende paksude säärte ehk niiöelda pakujalgadega pole ka midagi väga teha. Ei kirurgiliselt ega ka kaalu kaotades. See on geneetiline. Mul oli klassiõde, kes muidu oli peenike küll aga sääred ja pahkluud olid ühte sulanud. Ehk siis ongi nagu ühtlased pakud all. See tähendabki, et eristatav peenike ja kondine pahkluu puudub.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 18:07Sääred ja kintsud on erinevad
Ma ajasin segamini.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 18:07Sääred ja kintsud on erinevad. Üldjuhul nende paksude säärte ehk niiöelda pakujalgadega pole ka midagi väga teha. Ei kirurgiliselt ega ka kaalu kaotades. See on geneetiline. Mul oli klassiõde, kes muidu oli peenike küll aga sääred ja pahkluud olid ühte sulanud. Ehk siis ongi nagu ühtlased pakud all. See tähendabki, et eristatav peenike ja kondine pahkluu puudub.
Mingi lipedema vorm? Samas lihaselisemad ja treenitud jalad naistel oli/on suht kuum teema praegu, minu nooruses pidid ikka sellised pooleldi atrofeerunud lihastega kepid all olema.
Külaline

meestel: vuntsid, mustad küünealused, õllekõht, tätoveeringud, loll jutt, maitsetud riided, higihais.
naistel: ängriböödsi kulmud, kilomeetrised "kuntsküüned", tätoveeringud, lodev figuur
olenemat soost: katkised hambad, halb hingeõhk
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 16:18Saggy on loomulik.
Oleneb mis vanuses. Ma olin umbes 30 aastane mees ja selleks hetkeks voodit jaganud juba umbes kümne kahekümne naisega...ja siis sattus mu teele umbes sama vana saggy tissidega naine. No ei olnud atraktiivne, kui aus olla. 60 aastasel ehk on see juba pooltel naistel, aga noor naine ja saggy....minule see naise välimuse juures ei meeldinud. Vastates pealkirjas olevale küsimusele.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 22:45Oleneb mis vanuses. Ma olin umbes 30 aastane mees ja selleks hetkeks voodit jaganud juba umbes kümne kahekümne naisega...ja siis sattus mu teele umbes sama vana saggy tissidega naine. No ei olnud atraktiivne, kui aus olla.
Äkki ta oli enne voodit jaganud 100-200 mehega ja nood sunnikud olid tissid välja venitanud …
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 00:28Äkki ta oli enne voodit jaganud 100-200 mehega ja nood sunnikud olid tissid välja venitanud …
Vaat seda ei uurinud. Teisest küljest võib saggy tiss mõnele mehele meeldida, sest maitsed on erinevad.
Külaline

Saggy tiss. Pidin guugeldama. Jälle targem. Eesti keeles on täitsa olemas sõna ripprinnad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 11:54 Saggy tiss. Pidin guugeldama. Jälle targem. Eesti keeles on täitsa olemas sõna ripprinnad.
Kosmosemuttide koomiksis olid muttidel ka saggyd.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 16:18 Saggy on loomulik.
Vbl tõesti saggy on loomulik. Ma vaatan teinekord neid dokumentaale pärismaalastest, lasevad ringi, nagu loodus neid loonud on, ainult seelik või niudevöö ümber, ja kõikidel neil naistel on saggy tissid. Või on see tagajärg, et nad pole rinnahoidjat kandnud. Aga nii ongi siis, et rinnahoidja on mingi kõrvaline toestus, aga loomulik, naturaalne on saggy (ilma toestuseta).
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 09:37
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 00:28Äkki ta oli enne voodit jaganud 100-200 mehega ja nood sunnikud olid tissid välja venitanud …
Vaat seda ei uurinud. Teisest küljest võib saggy tiss mõnele mehele meeldida, sest maitsed on erinevad.
Sul on vblla jällegi rippuvad kotid, mis on samuti kole vaatepilt. Kerad peaksid olema ikka kompaktsed ja kenasti tihedalt kobaras, mitte kuskil põlvini veninud munandikotis, eks ole!

P.s. Ei, mul pole ripprinnad. Sõna võtsin teissugustele naistele mõeldes.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Apr 2026 12:48
Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 16:18 Saggy on loomulik.
Vbl tõesti saggy on loomulik. Ma vaatan teinekord neid dokumentaale pärismaalastest, lasevad ringi, nagu loodus neid loonud on, ainult seelik või niudevöö ümber, ja kõikidel neil naistel on saggy tissid. Või on see tagajärg, et nad pole rinnahoidjat kandnud. Aga nii ongi siis, et rinnahoidja on mingi kõrvaline toestus, aga loomulik, naturaalne on saggy (ilma toestuseta).
Vaata palju tittesid seal tissi otsas ripub aastaid järjest. Loomulikult hakkavad rippuma lõpuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 12:56Sul on vblla jällegi rippuvad kotid, mis on samuti kole vaatepilt.
Ma jätaks sõna vblla ära. Mul ongi rippuvad kotid, tõsi nad ei ripu põlvini. Siin on aga üks vahe saggydega. Kui mees lamab voodis selili ja naine ratsutab tema peal, siis rippuvad kotid ei häiri kumbagi osapoolt. Samas peab mees sellise suguakti ajal vaatama hüplevaid saggy tisse ja see vaatepilt on....
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 13:24
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 12:56Sul on vblla jällegi rippuvad kotid, mis on samuti kole vaatepilt.
Ma jätaks sõna vblla ära. Mul ongi rippuvad kotid, tõsi nad ei ripu põlvini. Siin on aga üks vahe saggydega. Kui mees lamab voodis selili ja naine ratsutab tema peal, siis rippuvad kotid ei häiri kumbagi osapoolt. Samas peab mees sellise suguakti ajal vaatama hüplevaid saggy tisse ja see vaatepilt on....
Enamasti ilmselt siisiki naine ei ratsuta peal, vaid mees koogutab tema kohal toimetada oma rippuvate kottidega ja see vaatepilt...
Külaline

Rippuvad kotid ongi väärt sama: ripprindasid. Olete samal pulgal ja ära unistagi üldse muust!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 13:24 Samas peab mees sellise suguakti ajal vaatama hüplevaid saggy tisse ja see vaatepilt on....
Pane silmad kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 14:19Enamasti ilmselt siisiki naine ei ratsuta peal, vaid mees koogutab tema kohal toimetada
Mõtle nüüd loogiliselt. Misjonäriasend on enim levinud. Ka siis ei ole neid meeste rippuvaid kotte ju näha, sest naine vaatab sel ajal reeglina lage ja mõtleb, millal laevärv värskendamist vajab.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 16:05
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 14:19Enamasti ilmselt siisiki naine ei ratsuta peal, vaid mees koogutab tema kohal toimetada
Mõtle nüüd loogiliselt. Misjonäriasend on enim levinud. Ka siis ei ole neid meeste rippuvaid kotte ju näha, sest naine vaatab sel ajal reeglina lage ja mõtleb, millal laevärv värskendamist vajab.
Huvitavad partnerid sul siis.. Ma küll vaatan, kuidas mehe riist sisse ja välja liigub, vahelduseks ka silma talle..
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 16:05
Näha vb jah pole aga laskavad vastu tagumenti. Seega veninud kotte tummed ikka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 6 külalist