Mis meeste ja naiste välimuse juures üldse ei meeldi?
-
Külaline
Mis meeste ja naiste välimuse juures üldse ei meeldi?
Mulle ei meeldi värskelt aetud habemega mehed. Meeldib paaripäevane habe palju rohkem või üldse lõua ümber habe. Tuli kord kena mees meile, ilus habe ees, vabandas, et tal habe ajamata. Vaatasin, et nii kena. Järgmine päev tuli täiesti paljaks aetud lõuaga ja üldse ei meeldinud enam.
-
Külaline
Vuntsid. 99 mehele 100 need ei sobi. Võeh!
Väga vormist väljas olek ka ei meeldi.
Väga vormist väljas olek ka ei meeldi.
-
Külaline
Mul on jälle nii õrn näonahk, et need habemikud ja paaripäevase habemega isikud suudlemiseks üldse ei sobi. Nägu hõõrdub mul täiesti ära ja kaks nädalat ravin seda pärast. Ühega pidin lahku minema sellepärast, et ta oli selline väga välimuseteadlik ja peitis mingisse tuusti oma rippuvat lõuga, aga mina kahjuks ei saa sellise mehega intiimelu elada.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 20:12 Mulle ei meeldi värskelt aetud habemega mehed. Meeldib paaripäevane habe palju rohkem või üldse lõua ümber habe. Tuli kord kena mees meile, ilus habe ees, vabandas, et tal habe ajamata. Vaatasin, et nii kena. Järgmine päev tuli täiesti paljaks aetud lõuaga ja üldse ei meeldinud enam.
-
Külaline
Mulle mõjub eemaletõukavalt (st on kole ja jätab kuidagi labase mulje), kui naisel on paksud sääred. Ise olen naine, jalad õnneks ilusad. Meeste puhul ei meeldi väikesed ja haprad labakäed, sõrmed.
-
Külaline
Aga kui habemik alakorrusel toimetab, kas siis on ka pärast "ära hõõrutud selles kohas"?Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 20:39Nägu hõõrdub mul täiesti ära ja kaks nädalat ravin seda pärast
Meestel väikesed roosakad käed ja pisikese küüneplaadiga õhukesed sõrmed...fuihhh....kui veel küünenahk narmendab, siis on eriti no-no. Naistel ka see mainitud "jämedad kujuta sääred ja pahkluud", siis need musta tindiga kulmud, ülesüstitud huuled.....Muidugi ma saan aru, et neid asju ei saa muuta ega valida, aga ikka ei meeldi.
-
Külaline
Rähm silmanurgas. Mädane vistrik näos. Mõlema soo puhul.
-
Külaline
Väike riist ei meeldi. Kõik tahtmine ja armumine läinud ja seksima ei hakka. Pean silmas selliseid alla 15 cm, kuigi 15 on tegelikult samuti alla arvestust. Selline 17-19 on parim, ilus vaadata ka.
-
Külaline
Naiste puhul need mustad jämedad piiratud kulmud.
Meeste puhul lai taguots.
Meeste puhul lai taguots.
-
Külaline
Kui me räägime mehest kui partneri valikust, siis minu jaoks on välistatud tätokatega mehed. Vormist väljas mehed. Katkiste hammastega või lausa hambutud mehed. Kahjuks ei sobi ka lühikest kasu mehed, sest ise olen 170 cm ja väikese riistaga mehed.
Tänaval või tutvusringkonnas sellised mehed ei häiri ja välimuse peale viltu ei vaata. Ehk vaid juhul, kui peaks suhtlema katkiste hammastega mehega.
Naiste puhul pesemata juuksed. Ja hammastega sama teema.
Tänaval või tutvusringkonnas sellised mehed ei häiri ja välimuse peale viltu ei vaata. Ehk vaid juhul, kui peaks suhtlema katkiste hammastega mehega.
Naiste puhul pesemata juuksed. Ja hammastega sama teema.
-
Külaline
Mulle ei meeldi suud, kust loll jutt välja tuleb.
Meeste puhul ei meeldi bakenbardid, pikad juuksed, vuntsid ja habe. Naiste puhul ei meeldi süstitud huuled ja võõbatud kulmud. Mõlemi puhul ei meeldi katkised hambad.
-
Külaline
Naiste puhul- vankumatu usk, et nende niigi üsna nirude juuste pidev blondeerimine muudab need kuidagi kaunimaks.
90% tätoveringudest, veider püsimeik, plastikküüned, ninarõngad jms. Suur osa nooremapoolseid naisi peaks käed oma “tuunimisest” eemal hoidma ja nad näeks palju kaunimad välja. Komplekse saab ka muud moodi lahendada, kui oma välimust moonutades.
Meeste puhul- rippuvad tissid, kitsad õlad, pisikesed käelabad, peenike hääl, oma välimusele liiga suur tähelepanu osutamine. Lühikeste meeste vastu pole mul samas kunagi midagi olnud, kuigi enda mees on 184 cm.
90% tätoveringudest, veider püsimeik, plastikküüned, ninarõngad jms. Suur osa nooremapoolseid naisi peaks käed oma “tuunimisest” eemal hoidma ja nad näeks palju kaunimad välja. Komplekse saab ka muud moodi lahendada, kui oma välimust moonutades.
Meeste puhul- rippuvad tissid, kitsad õlad, pisikesed käelabad, peenike hääl, oma välimusele liiga suur tähelepanu osutamine. Lühikeste meeste vastu pole mul samas kunagi midagi olnud, kuigi enda mees on 184 cm.
-
Külaline
Ja naiste puhul saggy tits on....? ilus või?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 11:53Meeste puhul- rippuvad tissid
-
Külaline
No ilmselt ta mõtles, et kui meestel on tissid. Mis sa norid.
-
Külaline
Ikka kõvasti ilusam kui mehel.
-
Külaline
Saggy on loomulik. Rippuv mehel on üleloomulik.
-
Külaline
Katkised- ja/või hooldamata hambad, kitsad kriipshuuled, olematu tagumik, pikk torso-lühikesed jäsemed kombinatsioon, thigh-gap, kunstküüned, rinnaimplantaadid ja süstitud huuled, meeste puhul ka kitsad õlad-laiad puusad kombinatsioon.
-
Külaline
Meeste puhul vuntsid. Mu isa oli eluaeg vuntsidega ja no ei tõmba kohe üldse sellepärast. Ka lühikesed käed.
Ja lame tagumik.
Naiste puhul mul savi(kuna ise naine), kuna ei vaata sellise pilguga. Kuigi jah need pardimokad ja ebainimlikult pikad võltsripsmed hakkavad paratamatult silma. Need ei meeldi.
Ja lame tagumik.
Naiste puhul mul savi(kuna ise naine), kuna ei vaata sellise pilguga. Kuigi jah need pardimokad ja ebainimlikult pikad võltsripsmed hakkavad paratamatult silma. Need ei meeldi.
-
Külaline
Süstitud huuled, silmatorkavad kunstripsmed, blondeeritud juuksed, mis kollakaks muutunud, igasugu needid ja rõngad ninas, huultes, nähtavad tätoveeringud, retuusid ja miniseelikud paksude jalgadega.
Meeste puhul - lühikesed ja kiitsaka kehaehitusega, koledad hambad, sülg suunurkades, pikad salgud üle kiilineva pealae (juuste puudumine ei häiri), kortsus riided, lääpatallatud vanad kingad, ohtrad tätoveeringud, igasugune habe (va paaripäevane), ülekaal (igasugune rasvakõht).
Meeste puhul - lühikesed ja kiitsaka kehaehitusega, koledad hambad, sülg suunurkades, pikad salgud üle kiilineva pealae (juuste puudumine ei häiri), kortsus riided, lääpatallatud vanad kingad, ohtrad tätoveeringud, igasugune habe (va paaripäevane), ülekaal (igasugune rasvakõht).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 4 külalist