paljusid nn meestetöid olen teinud terve elu: nt juba algklassilapsena puid kirvega lõhkunud ja saaginud, teismelist alates remonti teinud ( abielludes selgus, et mu mees polnud elus kordagi veel ise tapeeti pannud, ma siis pidin teda õpetama), värvinud, aknaid renoveerinud (käisin isegi vanade akende renoveerimise kursusel peale vana maja omakuks saamist), ukselukke vahetanud, elektripistikuid vahetanud, maja katust aidanud vahetada, tegelenud ka rõdu hüdroisolatsiooni, aia paigaldamise, trepi betoneerimise ja krohviparandustega.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2026 17:15 Milliseid "meestetöid" te kodus ise teha suudate? Vaja oleks vannitoavalamu segisti välja vähetada ja mõtlen, kas saaksin sellega ise hakkama.
torutöid ei ole (veel!) elus ette tulnud, aga ma olen kindel, et kui vaja, siis suudan ka need ära teha.
minu enda eriala on ka nn meeste amet: õpetan koolis/ülikoolis ainet, mida peetakse ühiskonnas pigem meeste erialaks, kuigi... tegelikult minu kunagiste kursusekaaslaste hulgas oli kunagi lausa 2/3 naisi ja vaid 1/3 mehi.