Riidepoed kaubanduskeskustes

vana hea klassika
Külaline

Riidepoed kaubanduskeskustes

Postitus Postitas Külaline »

Milliseid riidepoode suurtes kaubanduskeskustes alati külastate ning mis on teie lemmikud rõivabrändid?
Külaline

Mitte ühtegi. Sest saan osta vaid 1-3 eurot maksvaid asju ja neid peale sokkide-pesu neis niikuinii pole, eriti just XS-S suurusest suuremat
Külaline

Mustamäe Magistralis käin alati Humanas ja Sõbralt sõbrale poes. Lemmik brände pole, ostan, mis seljas kenad ja mugavad.
Külaline

Ma ei käi üldse kaubanduskeskuste poodides, kõik tellin neti kaudu.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 17:17 Mustamäe Magistralis käin alati Humanas ja Sõbralt sõbrale poes. Lemmik brände pole, ostan, mis seljas kenad ja mugavad.
Humanas käin küll, aga ainult 1 -2 euro päevadel. Sõbralt Sõbrale on riided kalts, ja midagi muud ma ei osta, pole vaja ja pole ruumi ega raha lihtsalt träni jaoks. Nõud kestavad aastaid, kodutekstiilist kasutan vaid voodipesu ja kardinaid, ja needki kestavad aastaid üldiselt.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 17:17 Mustamäe Magistralis käin alati Humanas ja Sõbralt sõbrale poes. Lemmik brände pole, ostan, mis seljas kenad ja mugavad.
Humanas käin küll, aga ainult 1 -2 euro päevadel. Sõbralt Sõbrale on riided kalts, ja midagi muud ma ei osta, pole vaja ja pole ruumi ega raha lihtsalt träni jaoks. Nõud kestavad aastaid, kodutekstiilist kasutan vaid voodipesu ja kardinaid, ja needki kestavad aastaid üldiselt.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 17:44
Duši alt tulles kuivatad end kardinasse? Või oled nii vaene, et vett ka ei kuluta :?
Külaline

Eestis olles ma riideid ei osta. Liiga kallid. Koduriigi poodidest Tom Taylor, Kappa, Esprit, Vila jne.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 18:21
Duši alt tulles kuivatad end kardinasse? Või oled nii vaene, et vett ka ei kuluta :?
No mina pole küll see, kellele sa vastad, aga mis nende saunalinadega siis juhtub, et neid muudkui juurde tuleb osta? Osta kvaliteetne saunalina ja see kestab aastaid, kui mitte kümneid. Mul on veel nõukaajast Pärnu Linavabriku käterätid ja saunalinad käigus.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 18:43
Guest kirjutas: 05 Apr 2026 18:21
No mina pole küll see, kellele sa vastad, aga mis nende saunalinadega siis juhtub, et neid muudkui juurde tuleb osta? Osta kvaliteetne saunalina ja see kestab aastaid, kui mitte kümneid. Mul on veel nõukaajast Pärnu Linavabriku käterätid ja saunalinad käigus.
“kodutekstiilist kasutan vaid voodipesu ja kardinaid, ja needki kestavad aastaid üldiselt”
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 16:41 Mitte ühtegi. Sest saan osta vaid 1-3 eurot maksvaid asju ja neid peale sokkide-pesu neis niikuinii pole, eriti just XS-S suurusest suuremat
Jumal küll, mis sa tööle ei lähe?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 17:17 Mustamäe Magistralis käin alati Humanas ja Sõbralt sõbrale poes. Lemmik brände pole, ostan, mis seljas kenad ja mugavad.
Jumal küll, miks sa tööle ei lähe. Saaksid kordki elus omale uusi asju lubada.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 18:24 Eestis olles ma riideid ei osta. Liiga kallid. Koduriigi poodidest Tom Taylor, Kappa, Esprit, Vila jne.
Jumal küll, miks sa seal välismaal pead abirahadest elama, kas sinuga juhtus midagi halba?
Külaline

Ma enam ei mäleta, millal kodulinnas e Tallinnas kaubanduskeskuse riidepoodides käisin. 50ndates ei ole enam igaks reedeks vaja uut komplekti riideid “välja” minekuks. Paari kuu eest käisin maailma suurimas kaubanduskeskuses ja suutsin peale mitut tundi ajaveetmist tulla sealtki välja ühegi ostuta. Ajas aga tagasi minnes, kui H&M, Vero Moda jm olid minu jaoks “premium brändid”, mida Eestis ei müüdud, sai sõidetud allahindluste ajal spetsiaalselt Soome-Rootsi poodlema. Leidsin kolides kasti riideid sellest ajast. Välismaalt toodud riided olid ilusad ja hoidsin neid väga.
Aga vastates, siis võimalusel astun välismaal alati läbi kohalikest teise ringi poodidest ja vanakraamiturgidelt. Usas viibides käin linna äärsetes outlet-linnakutes (mida suurem linn, seda parem kaubavalik). Eestis on minugi lemmik Humana kett. Väikelinnade kaltsukad, kust kõrgmoe pärleid nopitud, on enamasti kahjuks aastakümne eest suletud.
Külaline

Humanas kannatab vaid 1 euro päevadel käia. Tavapäevadel on seal kaupadel kallimad hinnad kui kuskil H ja M-s või New Yorkeris.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 14:59 Milliseid riidepoode suurtes kaubanduskeskustes alati külastate ning mis on teie lemmikud rõivabrändid?
Lemmikuid brände pole. Kaubakeskustest on mees leidnud Lõunakeskuses ühe pisikese poe, kus temale sobivaid pintsakuid ja pükse müüakse.
Ma ise vihkan šoplemist. Kui midagi on väga vaja, siis jalutan poed läbi. Kui leian sobiva asja, ega ei mäletagi, kust ostsin ja mis bränd. Mingi asi lihtsalt sobis hästi selga.
Palju olen ka reisidelt ostnud, seal võtan ühe päeva aega poodlemiseks. Huvitav on eri riikide väikepoode külastada. Käid nagu muuseumis.
Olen ka kohalikelt laatadelt riideid ostnud, neid poodides ei müüda.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Apr 2026 19:58
Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 17:17 Mustamäe Magistralis käin alati Humanas ja Sõbralt sõbrale poes. Lemmik brände pole, ostan, mis seljas kenad ja mugavad.
Jumal küll, miks sa tööle ei lähe. Saaksid kordki elus omale uusi asju lubada.
Tervise pärast. Korra-kaks nädalas suudan mõni tund töötada, aga kuna elan üürikas ja seda kogu oma elu, siis kõik sissetulekud lähevad omanikule, kommunaalideks ,söögiks ja ravimiteks (viimastegagi on nii et ilma retseptita rohtusid peaaegu ei saa lubada)
Külaline

Saunalinu ja üldse käterätikuid ei pea ju ostma, sest inimene kuivab niisama ka ära. Jooksed veidi aega toas ringi (tasuta) ja kuivadki ära (tasuta).
Külaline

Huvitav, kes siis koguaeg neis kaubanduskeskustes käivad ja ostavad? Tundub, et kõik ostavad asju ainult Humanas.
Külaline

shoppamist ei armasta, aga kuna natuke ikka peab siis Viru keskuses ja selle läheduses ikkagi käin vahel. Kaubamaja, Zara, Mango, H&M. COS.
Reisil, kui aega on, on põnevam poodides käia. Kuigi ega seal ka ei viitsi:)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Kirile ja 10 külalist