Kevad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

siit on väga kenasti näha, kuidas üks ja sama asi (ehk märtsikuine ilm) on osadele mõnus ja kena, teistele aga vingumist väärt.
Ehk see pooltäis/pooltühi klaas (või siis Oh ja Ah matkal). Olen õnnelik, et mul klaas enamasti ikka pooleldi täis!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 01:33
Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 23:57
Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 19:25 Ma arvan, et teid eksitab see, et harilikult on märtsis veel lumi maas sellel ajal. Märts ei ole kunagi soe, no mõni üksik päev välja arvatud. Aprillis hakkab soojemaks ja päris soojaks minema. Märtsi kohta on ilm ikka päris hea olnud, harilikult on lisaks kõledusele ka löga ja jää ja lumi ja vihm olnud.
Mõnus talv ja mõnus kevad. Loodetavasti tuleb ka mõnus suvi.
Nüüd on oi kui mõnus talv. Alles ulgusite kuude viisi, kuidas inimesed külmuvad oma kodudes surnuks ja kütte-ning elektriarved on tohutu suured. Otsustage lõpuks ära.
V-o mõni ulgus. Kui keegi külmus surnuks, siis väga kahju neist.
Jah, küttearved olid suured, aga talv oli ise ikkagi väga mõnus! See ühtlane lumi läbi talve oli hea. Ei mingit sula ega vihma ega ms jama. Talv nagu vanasti!
Sula on mõnus ja paar kraadi külma on mõnus. Jube külm talv on jäle.
Külaline

Talv oli väga mõnus, lumerohke ja rõõmupakkuv.

Kena kevadet kõigile! 🦋
Külaline

Guest kirjutas: 01 Apr 2026 11:50 Talv oli väga mõnus, lumerohke ja rõõmupakkuv.

Kena kevadet kõigile! 🦋
Talv oli okse.
Külaline

Minu arust ka see talv oli täitsa okei. Sai üle mitme aasta esimest korda ka kelgutada lastega. Mul väiksem 2.5a ja keögutama saime esimest korda.
Ja nüüd kevad ka kuiv. Pole seda soppa ja läga. Päeval sulatas ja öösel veidi külmetas. Kuigi kliima on veidi tuulisemaks muutunud aga üldiselt võib rahule jääda.
Külaline

Jõuab see lörts ja läga veel nagunii maha tulla. See ongi jube, kui kõik teed on juba puhtad, lilled veits õitsevad, selline mõnus 10 kraadi ja päike. Ja siis tuleb faking lumetorm. Lilled külmuvad, kõik on lägas ja selline masendav tunne tuleb. Aga ta kahjuks veel tuleb. Hoiatavad juba.
Õnneks ehk mitte kauaks :)
Külaline

rahune maha, ei tule mingisugust lumetormi. Kui kuskil Eesti otsas sajab pool tundi lörtsi, siis see enamikku isegi ei puuduta ning mingi ekstreemse tormi alla ka ei liigitu. Tavaline heitlik aprilli algus.

Ja kes siin oksendas, MIS täpsemalt selle aasta talve juures oksele ajas? Tundub et enamiku meelest üle keskmise meeldiv talv oli.
Külaline

Minu kandis sajab lörtsi, aga no lumetormiks seda küll nimetada ei saa. Aprill on ju alati heitlik kuu olnud. Homme on jälle ilus ilm, seega ma ei mõista seda ilma üle vingumist. Imeilus talv ja kevad on olnud.
Külaline

Asi pole vingumises, osad inimesed lihtsalt on soojalembsed ja teised külmalembsed. Meie näiteks mehega ei saa samas toas magada, isegi reisil on kõigil oma magamistoad. Mina ja laps oleme nimelt soojalembsed, mees mitte. Kui tema magamistoa uks soojamaareisil lahti teha, siis tuleb kohe kõrvale hüpata, kuna toast tulvab välja arktilise külma voog, nii et nina võib ära külmuda. :D Meie lapsega magame ilma kliimaseadmeteta, pole mingit probleemi. Seega meie ootame pikisilmi neetud talve lõppu.
Külaline

Miks mõnele arutelud vingumisena tunduvad ja nii hirmus valusad on. Nagu nende tööd (ilma tegemist) teised kritiseeriks :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 03 Apr 2026 21:59 Miks mõnele arutelud vingumisena tunduvad ja nii hirmus valusad on. Nagu nende tööd (ilma tegemist) teised kritiseeriks :lol:
Isegi parima tahtmise juures ei saa aruteluks pidada "talv on okse" laadseid väljendusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 22:32Isegi parima tahtmise juures ei saa aruteluks pidada "talv on okse" laadseid väljendusi.
Miks talle tähelepanu pöörad, temal on lühis ülemisel korrusel.
Külaline

Siin foorumis on üldse kummaline fenomen (erinevates teemades) - märgitakse punaseks täiesti arusaamatul põhjusel. Keegi kirjutab oma kogemusest või oma elust või teeb nalja ja juba kellelegi ei meeldi. Võimalik muidugi, et taustal mingi diagnoos ja kõik paistabki arusaamatu.
Kuidas see ütlus oligi: naer on terviseks, aga kui naerad üksi, tuleks tablette lisaks võtta! Paraku pole vastupidinegi variant sugugi parem... :D
Külaline

Guest kirjutas: 04 Apr 2026 22:51 Siin foorumis on üldse kummaline fenomen (erinevates teemades) - märgitakse punaseks täiesti arusaamatul põhjusel. Keegi kirjutab oma kogemusest või oma elust või teeb nalja ja juba kellelegi ei meeldi. Võimalik muidugi, et taustal mingi diagnoos ja kõik paistabki arusaamatu.
Kuidas see ütlus oligi: naer on terviseks, aga kui naerad üksi, tuleks tablette lisaks võtta! Paraku pole vastupidinegi variant sugugi parem... :D
Kus selles teemas see naljavastus siis on? Nalja peab ka oskama teha, mitte et plärtsatad midagi välja ja siis on suu kõver, et teised aru ei saanud sinu naljast.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 07:29Kus selles teemas see naljavastus siis on? Nalja peab ka oskama teha, mitte et plärtsatad midagi välja ja siis on suu kõver, et teised aru ei saanud sinu naljast.
Ah, mine magama oma vinguva olemisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Apr 2026 22:51 Siin foorumis on üldse kummaline fenomen (erinevates teemades) - märgitakse punaseks täiesti arusaamatul põhjusel. Keegi kirjutab oma kogemusest või oma elust või teeb nalja ja juba kellelegi ei meeldi. Võimalik muidugi, et taustal mingi diagnoos ja kõik paistabki arusaamatu.
Mina ei sasellest punaste reaktsuoonide paanikast üldse aru. Mul jumala savi, kes mis pöidla pannud on. Juba perekooli ajal aru ei saanud. Mõni võtab seda punast(miinustamist/allapoole ) pöialt ikka väga hinge. Ja mõni just selleoärast neid panebki, et siis saab nö "ära susata".
Külaline

Guest kirjutas: 03 Apr 2026 23:46
Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 22:32Isegi parima tahtmise juures ei saa aruteluks pidada "talv on okse" laadseid väljendusi.
Miks talle tähelepanu pöörad, temal on lühis ülemisel korrusel.
Mul ei ole lühist mitte ühelgi korrusel. TALV OLI OKSE ja selle juurde ma jään, see on kirjutatud täiesti normaalse ajutegevusega inimese poolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 21:07Mul ei ole lühist mitte ühelgi korrusel. TALV OLI OKSE ja selle juurde ma jään, see on kirjutatud täiesti normaalse ajutegevusega inimese poolt.
"See, et sa ise usud oma jutu normaalsusesse, ongi tavaliselt esimene märk sellest, et reaalsustaju on natuke nihkes. Ükski 'terve mõistus' ei klammerdu nii meeleheitlikult nii primitiivse väljenduse külge."
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Apr 2026 21:07Mul ei ole lühist mitte ühelgi korrusel. TALV OLI OKSE ja selle juurde ma jään, see on kirjutatud täiesti normaalse ajutegevusega inimese poolt.
AI ütleb veel:
"Kui sa arvad, et 'talv on okse' on märk kõrgest intellektist ja normaalsest ajutegevusest, siis meil on lihtsalt väga erinevad standardid sellele, mida üks terve mõistus toota võiks. Aga noh, igaühele oma."

"Sa võid ju jääda oma 'okse' juurde, aga fakt on see, et suuline eneseväljendus peegeldab otseselt seda, mis seal 'korrustel' toimub. Praegu paistab sealt pigem tühja koha kaja kui mingit suurt loogikat."
:lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 23:16 Jõuab see lörts ja läga veel nagunii maha tulla. See ongi jube, kui kõik teed on juba puhtad, lilled veits õitsevad, selline mõnus 10 kraadi ja päike. Ja siis tuleb faking lumetorm. Lilled külmuvad, kõik on lägas ja selline masendav tunne tuleb. Aga ta kahjuks veel tuleb. Hoiatavad juba.
Õnneks ehk mitte kauaks :)
Ja ikkagi tuleb, nagu ma kirjutasin. Sain lasu punaseid pöidlaid, aga nüüd tuleb välja, et õigesti arvasin.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist