Epilepsia
-
Külaline
Minul endal pole epilepsiat (õnneks), aga tean kedagi, kellel on, ja tema järgib mingit väga kindlat proteiinirikast toitumiskava. Väidetavalt aitab ja hooge vâhem.
-
vihmapiisk
Ma migreeni teemas mainisin üht teist neuroloogilist haigust, mis mul on ja just epilepsiaga ongi tegu. Samuti geneetiline, enamus ajast ei häiri, kuna krambihooge aasta peale on vähe. Aga häirib metsikult, kui on nn väljalülitumised või tikid, eriti, kui mingi tegevus parajasti pooleli on või kellegiga räägin.
Ravimeid ei saaks öelda, et tervet hunnikut võtaks, hommikul ja õhtul Lamictali, aitab asja kontrolliall hoida.
Aga hoogude vältimiseks pean rangelt oma unegraafikut ja une kvaliteeti jälgima. Nii, kui unetunnid täis ei tule, tean ette juba, mida hommikul oodata.
-
Juustup
See on kohutav. Ma pidin täna allkirja andma ja käsi värises nagu oleks kuu aega joonud..vihmapiisk kirjutas: ↑04 Juun 2024 08:30Ma migreeni teemas mainisin üht teist neuroloogilist haigust, mis mul on ja just epilepsiaga ongi tegu. Samuti geneetiline, enamus ajast ei häiri, kuna krambihooge aasta peale on vähe. Aga häirib metsikult, kui on nn väljalülitumised või tikid, eriti, kui mingi tegevus parajasti pooleli on või kellegiga räägin.
Ravimeid ei saaks öelda, et tervet hunnikut võtaks, hommikul ja õhtul Lamictali, aitab asja kontrolliall hoida.
Aga hoogude vältimiseks pean rangelt oma unegraafikut ja une kvaliteeti jälgima. Nii, kui unetunnid täis ei tule, tean ette juba, mida hommikul oodata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 4 külalist