Kevad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kevad

Postitus Postitas Külaline »

Kas teile ei tundu, et peale selleaastast väga ühtlast talve, kui vana-aasta lõpus läks külmaks ja lumiseks ja nii jäigi kuni veebruari lõpuni, on ka kevad sel aastal väga ühtlane ja meeldiv? Ma saan muidugi rääkida ainult Pärnu eest ja eriti soe siin ei ole, sest meri on jääs, aga iga päev paistab päike, kõik mutukad ja putukad lendavad ringi ja linnud laulavad. Väga ilus on. Ei ole olnud seda tavapärast "sulab ära-sajab tagasi-kiilasjää-lage vesi" olukorda.
Ei tea muidugi, mis aprill toob, aga praegu on küll selline õige kevad nagu nad kunagi lapsepõlves olid. Väga-väga meeldiv kõigi nende muude s.ttade uudiste taustal.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 14:03 Kas teile ei tundu, et peale selleaastast väga ühtlast talve, kui vana-aasta lõpus läks külmaks ja lumiseks ja nii jäigi kuni veebruari lõpuni, on ka kevad sel aastal väga ühtlane ja meeldiv? Ma saan muidugi rääkida ainult Pärnu eest ja eriti soe siin ei ole, sest meri on jääs, aga iga päev paistab päike, kõik mutukad ja putukad lendavad ringi ja linnud laulavad. Väga ilus on. Ei ole olnud seda tavapärast "sulab ära-sajab tagasi-kiilasjää-lage vesi" olukorda.
Ei tea muidugi, mis aprill toob, aga praegu on küll selline õige kevad nagu nad kunagi lapsepõlves olid. Väga-väga meeldiv kõigi nende muude s.ttade uudiste taustal.
Vastupidi, mega külm ja tuuline on, iga päev ükssama.
Külaline

TA olen. Teema läks kogemata valesse alafoorumisse. Aga ehk kannatab ka siin lugeda tervisemuredele vahelduseks.
Külaline

on tõesti meeldiv. Märtsi kohta täitsa paras temperatuur ka. Nüüd ootan ühte korralikku vihma, mis tolmu maha peseks ja kõik roheliseks lööks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 14:05Vastupidi, mega külm ja tuuline on, iga päev ükssama.
Ma ka olen mõelnud, et varem nagu nii kõledad märtsi ilmad ei olnud. Isegi päikese paistel ei tunne soojust.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 14:03 Kas teile ei tundu, et peale selleaastast väga ühtlast talve, kui vana-aasta lõpus läks külmaks ja lumiseks ja nii jäigi kuni veebruari lõpuni, on ka kevad sel aastal väga ühtlane ja meeldiv? Ma saan muidugi rääkida ainult Pärnu eest ja eriti soe siin ei ole, sest meri on jääs, aga iga päev paistab päike, kõik mutukad ja putukad lendavad ringi ja linnud laulavad. Väga ilus on. Ei ole olnud seda tavapärast "sulab ära-sajab tagasi-kiilasjää-lage vesi" olukorda.
Ühinen, Tallinnas samamoodi. Mõnus ja päikeseline kevad, mitte tavapärane lörts-tuul-vihm-pori mitu kuud. Igasugused kuusetaadid ja sünoptikud varem küll lubasid, et läheb ikka veel korra külmaks, aga nüüd on isegi Kairo Kiitsak FB-s rääkima hakanud, et prognoosid on muutunud ja soojema ilma kasuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 14:05Vastupidi, mega külm ja tuuline on, iga päev ükssama.
Kus see hull tuul sul pidevalt on? Vahepeal oli jah past päeva, aga nii eelmisel kui üle-eelmisel nädalavahetusel oli fantastiliselt soe päikeseline ilm ja piisavalt tuulevaikne, et sain aias lõket teha.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 14:05
Vastupidi, mega külm ja tuuline on, iga päev ükssama.
Pärnus pole mingit tuult, jumala vaikne iga päev. Ja päike paistab.
Külaline

Tallinnas oli ÜKS soe ilm, 14 kraadi. Enne ja seda on olnud ainult aknast ilus vaadata, kõle tuul nagu sügisel enne lume tulekut kui maa veel paljas.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 19:13 Tallinnas oli ÜKS soe ilm, 14 kraadi. Enne ja seda on olnud ainult aknast ilus vaadata, kõle tuul nagu sügisel enne lume tulekut kui maa veel paljas.
No märtsis ei saagi ju veel mingit sooja oodata! Hea, kui lund maas ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 19:13 Tallinnas oli ÜKS soe ilm, 14 kraadi. Enne ja seda on olnud ainult aknast ilus vaadata, kõle tuul nagu sügisel enne lume tulekut kui maa veel paljas.
Ma arvan, et teid eksitab see, et harilikult on märtsis veel lumi maas sellel ajal. Märts ei ole kunagi soe, no mõni üksik päev välja arvatud. Aprillis hakkab soojemaks ja päris soojaks minema. Märtsi kohta on ilm ikka päris hea olnud, harilikult on lisaks kõledusele ka löga ja jää ja lumi ja vihm olnud.
Mõnus talv ja mõnus kevad. Loodetavasti tuleb ka mõnus suvi.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mis soe kevad?? Täna oli Tallinnas napilt 3 c.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 30 Mär 2026 20:00 Mis soe kevad?? Täna oli Tallinnas napilt 3 c.
TA olen. Mitte soe, vaid ühtlane: lumi sulas järjest ära ja nii jäigi, ei olnud lörtsi ega kiilasjääd, mis tavapäraselt kevadega kaasas käib. Pärnus on paistnud päike pea terve märtsi, tuulevaikne, linnud laulavad. Päeval on liblikad ja muud putukalised juba väljas. Sooja on märtsis ikka vara tahta, aga muidu igati tore mu meelest.
Külaline

Meil Tartumaal täna 12° ja päike. Ainult ühel päeval paari viimase nädala jooksul on tuuline olnud, päike kogu aeg. Väga mõnus kevad.
Ei mäleta aastat, mil oleksin märtsis kõigi kevadtöödega aias maha saanud.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 30 Mär 2026 20:00 Mis soe kevad?? Täna oli Tallinnas napilt 3 c.
No kuskohas kirjutati, et on soe kevad?! Loed ikka teemat ka enne vastamist?
Külaline

Minu arust oli isegi talv erakordselt normaalne, mitte mingi lörts-plöga ja järgmisel päeval sügavalt külmunud kraatrid sõiduteel, nagu varasematel aastatel on tihti olnud. Paksud püsivad lumehanged, aga ei mingit appi-me-upume-lumme olekut, maja eest tänavaltki pidi vaid paar korda lund lükkama, muul ajal püsis ise niisama puhas. Nüüd võiks selle peale mingi normaalne suvi ka veel tulla, oleks veel toredam.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 19:25
Ma arvan, et teid eksitab see, et harilikult on märtsis veel lumi maas sellel ajal. Märts ei ole kunagi soe, no mõni üksik päev välja arvatud. Aprillis hakkab soojemaks ja päris soojaks minema. Märtsi kohta on ilm ikka päris hea olnud, harilikult on lisaks kõledusele ka löga ja jää ja lumi ja vihm olnud.
Nüüd on oi kui mõnus talv. Alles ulgusite kuude viisi, kuidas inimesed külmuvad oma kodudes surnuks ja kütte-ning elektriarved on tohutu suured. Otsustage lõpuks ära.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Mär 2026 23:57
Nüüd on oi kui mõnus talv. Alles ulgusite kuude viisi, kuidas inimesed külmuvad oma kodudes surnuks ja kütte-ning elektriarved on tohutu suured. Otsustage lõpuks ära.
Mhmh, maailmas ongi peale sinu täpselt üks inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2026 23:57
V-o mõni ulgus. Kui keegi külmus surnuks, siis väga kahju neist.
Jah, küttearved olid suured, aga talv oli ise ikkagi väga mõnus! See ühtlane lumi läbi talve oli hea. Ei mingit sula ega vihma ega ms jama. Talv nagu vanasti!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2026 01:33Jah, küttearved olid suured, aga talv oli ise ikkagi väga mõnus! See ühtlane lumi läbi talve oli hea. Ei mingit sula ega vihma ega ms jama. Talv nagu vanasti!
Talv oli RÕVE. R.Õ.V.E.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist