Uus telefon

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Uus telefon

Postitus Postitas Külaline »

vaja osta uus nutitelefon.
SIM kaardi tostan ümber, sellega ok. Kontaktid ka loodetavasti kik SIM-il. Aga äpid? Kas pean neeed uuesti tõmbama voi on mingi moodus kogu kupatus uude telefoni kopeerida?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2026 11:33 vaja osta uus nutitelefon.
SIM kaardi tostan ümber, sellega ok. Kontaktid ka loodetavasti kik SIM-il. Aga äpid? Kas pean neeed uuesti tõmbama voi on mingi moodus kogu kupatus uude telefoni kopeerida?
Ei usu, et sul simil kontaktid on.
Kui osad uue telefoni, siis see pakub ise kõik andmed ümber kopeerida. Miskid äpid pead panema mõlemasse telefoni. Telefon ise juhendab.
Kui smart id on, siis selle pead uuesi regama.
Külaline

I Phone'i puhul on kogu info kuskil pilves ja logid sisse, täpselt sama, nagu su eelmine telefon oli.
Külaline

Androidil ka nii.
Smardi ja pangaäpid peab kõigil uuesti tegema.
Külaline

android telefonid molemad, uus ja vana.
Külaline

Siis logid oma gmailiga telefoni ja vaata mida telefon pakub. Seal pakub ka andmete toomist vanast telefonist.
Külaline

Kui vana su laps on? Mul oli just kaks kuud tagasi telefoni vahetus, laps oli mul see, kes minu telefonidest kontod ümber tõstis.

Osa kontakte oli simi peal, osa telefonis, kõik sai umbes poole tunniga korda.
Arvutis oli vaja lubada google konto ümbertõstmine uude seadmesse, kõik äpid läksid üle suht automaatselt.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Küsi ChatGPT käest, ütle talle, mis on vana telefon ja mis on uus ja see teeb sulle detailse juhendi, mida teha, et kõik oma sodi üle tõsta, väga mugav.
Külaline

Kui on Android ja sul on Google konto siis kopeerib enamus asjad ümber. Samsungidel näiteks ka osad äpid tõmbab uude. Kui uut nutikad seadistad siis peaks pakkuma ka varianti, et kopeeri asjad uude seadmesse üle. Bluetoothi kaudu minu teada teeb seda. Aga see eeldab, et vana telefon veel töötab.
Külaline

Jah, mul ka laps kopib kõik üle, ma ei hakka sellele ise aega raiskamagi. Tema vahetab meil telefone max iga kahe aasta tagant, seega teeb seda juba kinnisilmi. See kasu neist noortest on, et kui arvutiski mingi ootamatu probleem tekib, tuleb kohale, klõbistab kaks minutit ja korras. :D
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 11:33 vaja osta uus nutitelefon.
Mis see teine variant oleks, kuhu oma "kupatus" üle kanda?
Külaline

Nt Samsungid omavahel tõmbavad kõik üle, ka äpid. Aga mõnda äppi pead lihtsalt uuesti sisse logima. Ma mõnda ei pidanud, mis tundus suht imelik, et mis turva sellistes siis on.
Külaline

Kas te tõesti arvate, et TA on 10 päeva telefoni sahtlis hoidnud ja teie nõuandeid oodanud?! Või mis muu mõte on sellele vanale teemale enam vastata?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 06:15 Kas te tõesti arvate, et TA on 10 päeva telefoni sahtlis hoidnud ja teie nõuandeid oodanud?! Või mis muu mõte on sellele vanale teemale enam vastata?
No äkki on kellelegi teisele ka veel kasulik.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mär 2026 12:17 android telefonid molemad, uus ja vana.
Kontaktid saad ka simile tõsta vanas telefonis juba. Ja kui margid klapivad, siis uus telefon tõstab ise vanast andmed üle bluetoothiga, kui hakkad seadistama. Osa äppe vast jah peab uuesti laadima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist