Eks siis loodetakse, et äkki mees ei pööra tähelepanu. Üks nipp veel. Tasub koos kohtingul natukene napsi võtta ja varsti kehtib vana tõde- ei ole olemas koledaid naisi, on vaid vähe viinaKülaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 09:31aga kohtama lähed kartulikott peas?
Tinder
-
Külaline
-
Külaline
Valetada võid, aga pilti tahetakse küll. Proovisin kontot luua ja mingi suva kriipsu Juku pilt ei läinud läbi.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 05:42 Seal võid kõike valetada. Vanust, nime, pikkust jne..
Nüüd tahavad selfi videot saada, et ma ikka olen päris inimene. Ja et paneks sobiva profiilifoto.
Kas siis mõnel on lille pildid läbi läinud?
-
Külaline
Paljud mehed panevad automaatselt kõigile tuimalt laigi ära ja alles pärast hakkavad saadud matche täpsemalt uurima.
Aga üldiselt kui mees enne kokku saamist pildi vastu huvi ei tunne, siis on tegu kas väga meeleheitel tegelasega, või siis kellegagi kes on jõudnud elustaadiumisse kus naise füüsiline atraktiivsus ongi kolmandajärguline märksa tähtsamate küsimuste kõrval, nagu kuidas su seapraad maitseb jms.
Aga üldiselt kui mees enne kokku saamist pildi vastu huvi ei tunne, siis on tegu kas väga meeleheitel tegelasega, või siis kellegagi kes on jõudnud elustaadiumisse kus naise füüsiline atraktiivsus ongi kolmandajärguline märksa tähtsamate küsimuste kõrval, nagu kuidas su seapraad maitseb jms.
-
Külaline
Huvitav, et miks läbi ei läinud.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 11:35Valetada võid, aga pilti tahetakse küll. Proovisin kontot luua ja mingi suva kriipsu Juku pilt ei läinud läbi.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 05:42 Seal võid kõike valetada. Vanust, nime, pikkust jne..
Nüüd tahavad selfi videot saada, et ma ikka olen päris inimene. Ja et paneks sobiva profiilifoto.
Kas siis mõnel on lille pildid läbi läinud?
Kui sa teaksid kui palju on seal lille, mere, oksakese jms pilte.
-
Külaline
Tahavad, et laeksin selfivideo, kasutavad näotuvastust, et kontrollida kas olen inimene. Ja kui laen fotod, siis kontrollivad selfivideoga ja lõpuks käsitsi vaatavad üle.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 17:41Huvitav, et miks läbi ei läinud.
Ma algselt joonistasin kollasele märkmepaberile kriipsujuku millest laadisin üles.
Ma jätan asja pooleli, kuigi ma oleks päris hea mees paljudele naistele. Päris pilti ma ei paneks praegu.
-
Külaline
Kui sa oleksid midagi väärt, paneksid sa oma pildi ja kirjeldaksid ausalt iseennast. Inimene, kes seda ei tee, on mõttetu kiibitseja, argpüks, madala enesehinnanguga tühikargaja. Mitte midagi sellist, kellest ilmajäämine haiget teeks. Need lillepiltidega tolad on omaette tase. Võta üks ja viska teist.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 19:10Tahavad, et laeksin selfivideo, kasutavad näotuvastust, et kontrollida kas olen inimene. Ja kui laen fotod, siis kontrollivad selfivideoga ja lõpuks käsitsi vaatavad üle.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 17:41Huvitav, et miks läbi ei läinud.
Ma algselt joonistasin kollasele märkmepaberile kriipsujuku millest laadisin üles.
Ma jätan asja pooleli, kuigi ma oleks päris hea mees paljudele naistele. Päris pilti ma ei paneks praegu.
-
Külaline
No vot jah, need vanemad mehed on nii nõmedad. Mis seapraad, ega ma meest selle jaoks ei otsi, et talle hakata päevad otsa süüa vaaritama. Üks kirjutas mulle ka, et noh, kas sa kotletti ka teha oskad. Oskan-oskan, aga milleks selline mees. Tehku ise oma kotletti, selleks küll naist pole vaja. Mõni otsib teenijat, selle asemel, et palgaku siis mingi koduabiline. Raha ka pole.Guest kirjutas: ↑27 Mär 2026 17:37 Paljud mehed panevad automaatselt kõigile tuimalt laigi ära ja alles pärast hakkavad saadud matche täpsemalt uurima.
-
Külaline
Millist meest sa siis tahaksid või miks sa meest tahad?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 08:58Üks kirjutas mulle ka, et noh, kas sa kotletti ka teha oskad. Oskan-oskan, aga milleks selline mees.
Arvad, et ta sind ainult kotlettide pärast tahab? Võis jutu jätkuks seda küsida. Tundis huvi sinu vastu, et millega tegeled või mida teed. Millised lilled sulle meeldivad jne. Sa ju tunneks ka huvi teise vastu.
-
Külaline
Ma Tinderis küll pole, aga kui hakkaks oma soovmeest siin kirjeldama, paistaks kotletitegemise oskuse nõue mehe poolt selle kõrval nagu ei midagi märkimisväärset. Iseasi muidugi jah, et tegelik teema pole siin mitte kotlettides, vaid suhtumises.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 09:19Millist meest sa siis tahaksid või miks sa meest tahad?
Seega ei hakkagi kusagil midagi kirjeldama ega mingeid nõudmisi välja tooma. Aga kui tahaks, siis võrdset partnerit igal tasemel.
-
Külaline
Mhm, mitte ainult kotlettide pärast. See see häda ongi.
-
Külaline
Et tahab seksi asja ka saada?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 10:30Mhm, mitte ainult kotlettide pärast. See see häda ongi
-
Külaline
Ma oskan erinevaid kotlette teha. Mida sina oskad? Kas sa seksida oskad?
-
Külaline
Siis sa vist ikka nii hea mees ei oleks naistele, kui piltigi ei taha panna. Sellisel puhul tekib alati mulje, et mees on suhtes ja ei taha, et välja tuleks, et ta naisi jahib.Ma jätan asja pooleli, kuigi ma oleks päris hea mees paljudele naistele. Päris pilti ma ei paneks praegu.
-
Külaline
Siin on asi suhtumises. Muud ei oska küsida, kas kotlette oskad teha, Ma ei küsi võõra inimese käest, et puulusikaid oskad teha või, katust parandada oskad? See jätab mulje, et tahan remondimeest, mitte päris meest. Minu arust koduabilist saad palgata mujalt, ei pea kuskilt Tinderist otsima.Guest kirjutas: ↑28 Mär 2026 09:19Millist meest sa siis tahaksid või miks sa meest tahad?Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 08:58Üks kirjutas mulle ka, et noh, kas sa kotletti ka teha oskad. Oskan-oskan, aga milleks selline mees.
Arvad, et ta sind ainult kotlettide pärast tahab? Võis jutu jätkuks seda küsida. Tundis huvi sinu vastu, et millega tegeled või mida teed. Millised lilled sulle meeldivad jne. Sa ju tunneks ka huvi teise vastu.
-
Külaline
Kui ma sind armastaks, siis ma tahaksin sinuga koos olla ja midagi teha. Sel ajal kui sa kotette teeksid, siis ma kooriks ja paneks kartulid keema.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 10:49Ma oskan erinevaid kotlette teha. Mida sina oskad? Kas sa seksida oskad?
Veedaks sinuga kvaliteetaega. Vahepeal kallistaks ja suudleks sind.
Õhtul kui koos magama läheksime, siis oleksime kaisus, ma silitaks ja masseriks sind. Oleks üksteise vastus, armatseksime, räägiks oma tunnetest ja soovidest. Ilmselt läheks seksiks ka. Omavahelised oskused tuleksid kui me rohkem tundma teineteist õpime.
-
Külaline
Mina vastan:Guest kirjutas: ↑28 Mär 2026 12:15Kui ma sind armastaks, siis ma tahaksin sinuga koos olla ja midagi teha. Sel ajal kui sa kotette teeksid, siis ma kooriks ja paneks kartulid keema.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 10:49Ma oskan erinevaid kotlette teha. Mida sina oskad? Kas sa seksida oskad?
Veedaks sinuga kvaliteetaega. Vahepeal kallistaks ja suudleks sind.
Õhtul kui koos magama läheksime, siis oleksime kaisus, ma silitaks ja masseriks sind. Oleks üksteise vastus, armatseksime, räägiks oma tunnetest ja soovidest. Ilmselt läheks seksiks ka. Omavahelised oskused tuleksid kui me rohkem tundma teineteist õpime.
Mees, kes niimoodi räägib, ei tee seda. Selline jutt teeb valvsaks.
Kui minu käest küsiks mees, kas ma kotlette teha oskaks, ma vastaks sellise lihtsa asja peale, kuidas need lihtsad asjad on, aga ma ei tuleks selle peale, et teda sellega seostada. See, et ma kotlette teha oskan, ei tähenda, et ma neid temale tegema hakkaks. Onju nii? Miks mõni inimene seostab teise materiaalseid asju või teise oskusi või teise elu automaatselt endaga? Mina tean vastust.
-
Külaline
Kas need lille ja mere pildid on naiste või meeste profiilidel? Kui meeste omadel, siis nad vist küll pooldebiilikud. Pangu profiilipildiks oma viimati tehtud vannituba või saun, mis nad omale suvilasse ehitasid või siis hiljuti ehitatud terass või kasvuhoone ja mingeid naisi lendaks kohale nigu murdu.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 17:41Huvitav, et miks läbi ei läinud.
Ja need naised ilmselt oskaks tunduvalt kobedamat toitu teha kui kotletid, mida oskab vist iga 10-aastanegi, olenemata soost.
-
Külaline
Ma ise ka ei küsis, et mida naine teha oskab.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 12:34Mina vastan:
Kui minu käest küsiks mees, kas ma kotlette teha oskaks, ma vastaks sellise lihtsa asja peale, kuidas need lihtsad asjad on, aga ma ei tuleks selle peale, et teda sellega seostada. See, et ma kotlette teha oskan, ei tähenda, et ma neid temale tegema hakkaks. Onju nii? Miks mõni inimene seostab teise materiaalseid asju või teise oskusi või teise elu automaatselt endaga? Mina tean vastust.
Aga miks mu jutt teeb valvsaks?
-
Külaline
Tõsijutt.Guest kirjutas: ↑28 Mär 2026 12:41Kas need lille ja mere pildid on naiste või meeste profiilidel? Kui meeste omadel, siis nad vist küll pooldebiilikud. Pangu profiilipildiks oma viimati tehtud vannituba või saun, mis nad omale suvilasse ehitasid või siis hiljuti ehitatud terass või kasvuhoone ja mingeid naisi lendaks kohale nigu murdu.Külaline kirjutas: ↑27 Mär 2026 17:41Huvitav, et miks läbi ei läinud.
Ja need naised ilmselt oskaks tunduvalt kobedamat toitu teha kui kotletid, mida oskab vist iga 10-aastanegi, olenemata soost.
Ja eriti lendaksid peale just mehele süüa teha armastavad naised.
Mulle ennastreklaamivad mehed ei meeldi. Ootan mehelt kuidagi vaikimisi hakkamasaamisoskust.
Need vanema generatsiooni mehed on jubedad eputajad. Tutvudes hakkavad kohe sellise äraseletatud näoga, nagu muuseas, rääkima oma majanduslikust seisust või hakkamasaamise oskusest. See on nii tüüpiline. No näiteks oled kuskil suurel peol, näiteks pulmapeol. Kutsub mees siis tantsima, käed teevad mingeid kobavaid või lollakaid, omaarust flirtivaid kabistamisi, ise sealjuures nagu itsitavad, ja samal ajal lobisevad oma majast vmt. Kohe, esimese tantsu ajal! Lubage tantsida palun, teie flirt on lame, teie haip ei tõsta teid kuidagi, te olete ebameeldiv.
Olge puhas, kenasti riides, käituge lugupidavalt, siis võiks kahtlustada, et teil enda vastu on mingisugune lugupidamine (mis tekib endaga hakkamasaaval inimesel), et ei peaks end teisele inimesele müüma hakkama.
-
Külaline
See pole adekvaatne jutt. See on (õpitud, kuid mitte arusaadud) ettekujutluspilt ettesöötmiseks. See on naise jutt mehele, kes mingis kindlas situatsioonis on käitunud kohmakalt või metslasena.Guest kirjutas: ↑28 Mär 2026 12:53Ma ise ka ei küsis, et mida naine teha oskab.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2026 12:34Mina vastan:
Aga miks mu jutt teeb valvsaks?
Mees käitub vastavalt olukorrale, teeb, mis antud olukorras õige on. Mitte nii, et sel ajal kui peaks kallistama, läheb kartuleid koorima ja sel ajal kui peaks seksima, hakkab massaazi tegema, sest nii ju tehakse, kui midagi saada tahaks. Naine tahaks ikka meest tunda mitte mingist tüütusest tüdineda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 16 külalist