Mehe kulul elamine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Mehe kulul elamine

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas suhtute mehe kulul elamisse? Aktsepteeritav?
Mees maksab kõik arved, toidukulud, deidid?
Külaline

Kui mees aktsepteerib, siis on aktsepteeritav. Mis küsimus see selline on. Üleüldse maailmas tervikuna, st väljaspool lääneriike, elab naine peaaegu alati mehe ülalpidamisel.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Igale oma, ma ise olen rohkem võrdse panustamise pooldaja. Muidu oleks selline alaväärne tunne, noh nagu "Kes maksab, tellib muusika" ja teisel polegi sõnaõigust.
Külaline

Ma olen juba 15 aastat mehe kulul ilusat elu elanud. Peale esimest last enam tööle ei läinud. Meile sobib, aga osad kõrvalseisjad on häiritud. Et kas mul igav või ebameeldiv ei ole. Ei ole.
Külaline

Kui soovid Tinderist seksisuhet saada, siis pead nende kuludega arvestama, kuidas siis veel?

Muidu aga, mees läheb välja kaaslasega, kellega ta tahab minna ja see on temapoolne rõõm kõik kulud kanda. Kui naine näitab üles valmidust ka ise maksta, tõstab ta sellega normaalse mehe silmis oma väärtust ja seda enam lükkab mees naeratusega selle pakkumise tagasi
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 18:53 Kui soovid Tinderist seksisuhet saada, siis pead nende kuludega arvestama, kuidas siis veel?

Muidu aga, mees läheb välja kaaslasega, kellega ta tahab minna ja see on temapoolne rõõm kõik kulud kanda. Kui naine näitab üles valmidust ka ise maksta, tõstab ta sellega normaalse mehe silmis oma väärtust ja seda enam lükkab mees naeratusega selle pakkumise tagasi
Nii on. Aga on oht, et mehele jääbki ainult tasumise vaev. Lisaks ei ole enamus naiste pakkumine siiras. Loodetakse ikka, et mees maksab. Mina annan ju seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:24
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 18:53 Kui soovid Tinderist seksisuhet saada, siis pead nende kuludega arvestama, kuidas siis veel?

Nii on. Aga on oht, et mehele jääbki ainult tasumise vaev. Lisaks ei ole enamus naiste pakkumine siiras. Loodetakse ikka, et mees maksab. Mina annan ju seksi.
Siin käib jutt mitmuses. Kui mees veab palju naisi välja, siis peabki iga episoodi eest tasumisega arvestama. Eks mees peab oma valikute eest vastutama. Mõni teine mees teab keda välja kutsuda tahab, igaühega just aega ei viida, seega tasumine on siiras rõõm, mitte vaev.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Siin ju vahe, kas tegu on nö kohtingufaasiga või elatakse koos. Koos elades ja olled pere, võiks ja peaks olema ühine rahakott. Kui on kohtingufaas, siis oleks aus üle ühe maksta või kumbki enda eest.

/Juustup
Külaline

Mees kes kohtingutel ei maksa on kooner. kooselus muutub veel ihnemaks. Sendisaagijaga pole midagi peale hakata. Mina tavaliselt arvestan ainult takso rahaga, et kohtingule ja tagasi saaks.
Juustup

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:53 Mees kes kohtingutel ei maksa on kooner. kooselus muutub veel ihnemaks. Sendisaagijaga pole midagi peale hakata. Mina tavaliselt arvestan ainult takso rahaga, et kohtingule ja tagasi saaks.
Puhtalt uudishimust, miks mees maksma peab?

/Juustup
Külaline

Näitab sellega hoolimist. Et ma pakun talle huvi. See on ka viisaks ja ilus traditsioon. Pealegi mehed teenivad rohkem ja neil pole lapsi ülal pidada. Tõestab, et suudab peret ülal pidada ja tal ikka on raha. Mitte ei tule minu kaela peale elama.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:53 Mees kes kohtingutel ei maksa on kooner. kooselus muutub veel ihnemaks. Sendisaagijaga pole midagi peale hakata. Mina tavaliselt arvestan ainult takso rahaga, et kohtingule ja tagasi saaks.
Kahjuks ta nii on. Kohtusin mehega, kelle eest esimesel kohtingul maksin, pakkusin ise ja ta võttis selle rõõmuga vastu. No proovisin ka olla kaasaegse suhtumisega. Kahjuks mees osutus ikka jubedaks koonriks. Kuigi oli minusse armunud, siis natuke pigistas oma rahakotist midagi välja, aga see käis nii, et kui seks oli eriti hea või oli mingi käki keeranud, ainult siis kutsus mind sööma ja maksis mingi 10 eurot mu salati eest. Ja pärast viskas seda nina peale ka veel, et näe, tegin sulle välja. Muidu käia kuskil ei tahtnud, kui mina tahtsin minna, siis mina maksin. Kõige parem meelelahutus oli tema arust see, kui sai minu juures olla, mina toitsin ja ostsin veini, tema ei pidanud sentigi kulutama. Kui ta mul külas käis, ootas alati rikkalikku toitlustamist, kui mina temal külas käisin, siis sain tassi kohvi. Kui seks oli eriti suurepärane, siis pakuti ka võileiba. Ükskord kinkis mulle kapsapea, et poes tulin mina meelde, et tahtis mulle midagi osta. Ühe korra kinkis lilli ka meie tutvuse jooksul. Kui mulle külla tuli, siis mõni harv kord võttis ka toitu või snäkki kaasa ja kõik, mis üle jäi, viis endale koju. Ükskord tõi kaks pudelit veini, üks pudel jäi üle, selle viis lahkudes kaasa Ja see kõik oli alles armumisperioodil, kui ta ikka enda arust kõvasti pingutas. Ma ei kujuta ette, kuidas ta pärast veel oleks koonerdama hakanud. Igatahes hullult lõi särama, kui midagi minu käest või minu kulul sai ja mossitas, kui pidi ise paar eurot välja käima.
Juustup

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:58 Näitab sellega hoolimist. Et ma pakun talle huvi. See on ka viisaks ja ilus traditsioon. Pealegi mehed teenivad rohkem ja neil pole lapsi ülal pidada. Tõestab, et suudab peret ülal pidada ja tal ikka on raha. Mitte ei tule minu kaela peale elama.
Alati ju pole nii, näiteks kui mehel on eelmisest abielust lapsed, kellele ta elatist maksab+ üür(või kasvõi ainult kommunaalid)

Huvitav lähenemine, et maksmine näitab hoolimist. Hoolimist saab muud moodi ka ju näidata.

Minul näiteks oleks imelik, kui mees kellega ma alles kohtingufaasis olen, minu eest kõik kinni maksaks. Vahel on see kena, aga pidevalt hakkaks juba imelik.

Mulle meeldib kui rahaasjad on võrdsed

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 12:06
Kahjuks ta nii on. Kohtusin mehega, kelle eest esimesel kohtingul maksin, pakkusin ise ja ta võttis selle rõõmuga vastu. No proovisin ka olla kaasaegse suhtumisega. Kahjuks mees osutus ikka jubedaks koonriks. Kuigi oli minusse armunud, siis natuke pigistas oma rahakotist midagi välja, aga see käis nii, et kui seks oli eriti hea või oli mingi käki keeranud, ainult siis kutsus mind sööma ja maksis mingi 10 eurot mu salati eest. Ja pärast viskas seda nina peale ka veel, et näe, tegin sulle välja. Muidu käia kuskil ei tahtnud, kui mina tahtsin minna, siis mina maksin. Kõige parem meelelahutus oli tema arust see, kui sai minu juures olla, mina toitsin ja ostsin veini, tema ei pidanud sentigi kulutama. Kui ta mul külas käis, ootas alati rikkalikku toitlustamist, kui mina temal külas käisin, siis sain tassi kohvi. Kui seks oli eriti suurepärane, siis pakuti ka võileiba. Ükskord kinkis mulle kapsapea, et poes tulin mina meelde, et tahtis mulle midagi osta. Ühe korra kinkis lilli ka meie tutvuse jooksul. Kui mulle külla tuli, siis mõni harv kord võttis ka toitu või snäkki kaasa ja kõik, mis üle jäi, viis endale koju. Ükskord tõi kaks pudelit veini, üks pudel jäi üle, selle viis lahkudes kaasa Ja see kõik oli alles armumisperioodil, kui ta ikka enda arust kõvasti pingutas. Ma ei kujuta ette, kuidas ta pärast veel oleks koonerdama hakanud. Igatahes hullult lõi särama, kui midagi minu käest või minu kulul sai ja mossitas, kui pidi ise paar eurot välja käima.
Tark mees ju. Pani sind pingutama, et seks hea oleks :lol:
Aga asjast. Kas siis alati, kõikjal ja koguaeg peab mees kõik kinni maksma? Lähete nädalavahetuseks Spa-sse. See ju koos söökide ja kõige muuga 500 € väljaminek. Mina mehe asemel hakkaks eemale hoidma. Vähemalt ühistest reisidest, spa-st jne. Kulukaks läheb ja ma usun, et mehele jääb endast ka lõpuks lolli mulje keda lihtsalt lüpstakse. Kui rahalised võimalused erinevad võiks ju olla viisakas, et näiteks õhutusöök maksumusega 150 € mees maksab. Viisakusest kutsud ta lõunale ja maksad lõuna maksumusega 25 € ise kinni. Mitte ei maksa seda ka mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:58 Näitab sellega hoolimist. Et ma pakun talle huvi. See on ka viisaks ja ilus traditsioon. Pealegi mehed teenivad rohkem ja neil pole lapsi ülal pidada. Tõestab, et suudab peret ülal pidada ja tal ikka on raha. Mitte ei tule minu kaela peale elama.
:D :D :D :D mida ma just lugesin

"mehed teenivad rohkem" - asi ikka inimeses kinni, mitte soos. nii universaalne see tõde küll ei ole

"neil pole lapsi üleval pidada" - kellega huvitav need lapsed tehakse, üksinda? Kui pead silmas neid, kes doonorspermat kasutavad/ salaja valetades (valetavad, et söövad pille/ ei saa lapsi/steriliseeritud vms), siis tõesti. Aga no ilmselt neil naistel ei ole mingit alust vinguda, et peavad üksinda lapsed ülal pidama ja on juba algusest peale sellega arvestanud.

"suudab peret ülal pidada ja tal ikka on raha" - igaüks peaks ikka olema võimeline ise ennast ülal pidama (lapsed muidugi erand - nende rahaliste vajaduste eest vastutavad mõlemad võrdselt). Kuidas ise mehele tõestad, et suudad peret ülal pidada ja raha ikka on?

"mitte ei tule minu kaela peale elama" - tahad ise tema kaela peale elama minna?

PS - ei ole kibestunud mees, olen naine ja meestest küll kahju, et kuidas pääseda sellistest naistest
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 13:23 "mitte ei tule minu kaela peale elama" - tahad ise tema kaela peale elama minna?
Mitte keegi ei peaks üritama kellegi kaela peale elama minna, oled sellega rahul? Naised teenivad tänapäeval ise palka ja iga täiskasvanud inimene võiks siiski ise ennast (miinimumina) suuta üleval pidada. Lapsed on iseasi, nemad peab ka mõlemate vanemate abil üles kasvatatama.
Mingit liaani, kes ise endagagi hakkama ei saa, ei ole vaja "kaela peale" kellelegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 13:29
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 13:23 "mitte ei tule minu kaela peale elama" - tahad ise tema kaela peale elama minna?
Mitte keegi ei peaks üritama kellegi kaela peale elama minna, oled sellega rahul? Naised teenivad tänapäeval ise palka ja iga täiskasvanud inimene võiks siiski ise ennast (miinimumina) suuta üleval pidada. Lapsed on iseasi, nemad peab ka mõlemate vanemate abil üles kasvatatama.
Mingit liaani, kes ise endagagi hakkama ei saa, ei ole vaja "kaela peale" kellelegi.
tema oli ju see kes ülalpidamisest rääkis? et mees peab suutma peret ülal pidada. sellist väljendit ei kasutata mitte kuskil selles kontekstis, et kulud tasutakse võrdselt.
Külaline

Loomulikult kasutatakse! Peret peavad üleval kõik pere täiskasvanud liikmed. Muu on su oma peas.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 13:29
Naised teenivadki palka, aga millegipärast eeldavad, et keegi tasuks nende arved. Antud juhul siis mees. Huvitav kuidas see nii on kujunenud? Kas see on mingi ääretu ahnuse ja apluse geen mis 40-ks eluaastaks välja areneb. Ja mis asi on "mingi liaan"?
Mina nagu olen täheldanud, et üldjuhul mehed kes 40 ja enam teenivad enamus vägagi korraliku palka. Ja on ikka väga lahked ning ei veereta senti. Loomulikult on neil ka piir. Näiteks kui uus kaaslane räägib, et talle meeldib ainult kõige parem ja kõikjal valib kõige kallima roa, hotellitoa vms ja mees maksab. Tegelikult on see ju alatu ja hoopis naine on sendkikoi.
Külaline

Tark mees ju. Pani sind pingutama, et seks hea oleks :lol:
Absoluutselt mitte, mind tõesti ei huvita see 10 eurone salat, ma oleks võinud selle ise ka osta ja ka tema toidu kinni maksta, lihtsalt inimene jättis endast koonri ja veidra mulje. Mingeid spaasid poleks temalt olnud oodata ka siis, kui ma oleks maksnud sealt pool või kolmveerand.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline