Tinder

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Tinder

Postitus Postitas Külaline »

Mul olid lootused suured kui tegin Tinderi. Aga tundub et enamus otsivad sealt ainult seksi ja lihtsalt lõbu. On mehed, kes on seal olnud pikka aega. Kas siis soovitakse proovida lihtsalt erinevaid naisi?
Piisab kui panna näiteks lille pilt ja tuleb üle 100 meeldimise😄
Kellel seal konto, siis kuulaks teie kogemusi🙂
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 16:44 Mul olid lootused suured kui tegin Tinderi. Aga tundub et enamus otsivad sealt ainult seksi ja lihtsalt lõbu. On mehed, kes on seal olnud pikka aega. Kas siis soovitakse proovida lihtsalt erinevaid naisi?
Neid tinderiteemasid on siin foorumis ka varem olnud. Mina ei ole seal seigelnud, aga lugedes internetiavarustest Tinderi kohta, siis liigub seal kõike. Kes otsib ainult seksi ja lõbu, kes lihtsalt tutvusi, äkki mõni otsib ka tõsist suhet. Mõni naine pakub seal ilmselt ka tasulisi teenuseid.
Külaline

Kas seal peab olema kindlasti oma päris nimega?

Tean mitut inimest, kes leidsid sealt kaaslase kogu eluks.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 18:02 Kas seal peab olema kindlasti oma päris nimega?

Need inimesed on juba kõik surnud või kuidas nad teavad, et see kaaslane neil kogu eluks on?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 18:02 Kas seal peab olema kindlasti oma päris nimega?

Ei pea olema oma päris nimega.
Külaline

Olen ka mõelnud sellele Tinderi teemale. Kui istud niisama kodus..magavale kassile ju hiir suhtu ei jookse! Tegutseda on vaja! End nähtavaks teha.

Sõbranna tinderdas omale mehe sealt. Rääkis värvikalt oma kohtingutest. Kuidas ei lubanud mitte kõige meeldivamatemal meestel end peale deiti kohvikus (ise maksis enda eest) koju sõidutada, et nad ei näeks, kus ta elab. Saab äkki veel mingid ahistajad sealt!

Eelmine mees oli temast 10 a noorem. Nüüd ahhetaski, olles 45, et "issand, peab hakkama varsti 50-aastaseid mehi vaatama." See uus mees tal on 43.
Mulle tundub see mees veidi imelik: naiselike maneeridega. Aga kui sõbrannale sobib, on ju hästi!
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 18:35
Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 18:02 Kas seal peab olema kindlasti oma päris nimega?

Suppa, kui võib lillepilt ja naabrinaise nimi!
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 18:34
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 18:02 Kas seal peab olema kindlasti oma päris nimega?

Need inimesed on juba kõik surnud või kuidas nad teavad, et see kaaslane neil kogu eluks on?

Kui kari lapsi taha tehtud, on see vend nii või naa sulle kogu eluks laste isa.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 18:35

Alles oli ju Delfis mingi jutt naisest, kes sai Tinderi poolt blokeeringu, kuna oli oma vanuse märkinud tegelikust vanusest kaks aastat nooremaks.
Külaline

Seal võid kõike valetada. Vanust, nime, pikkust jne..
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 16:44 Mul olid lootused suured kui tegin Tinderi. Aga tundub et enamus otsivad sealt ainult seksi ja lihtsalt lõbu. On mehed, kes on seal olnud pikka aega. Kas siis soovitakse proovida lihtsalt erinevaid naisi?
Tinderist nüüd küll lõbu ei saa. Kui sul igav on, siis jah, jama oskab korraldada seal pea iga mees.
Selle meeldimise koha pealt mõtle nüüd ise, oleks see sinu arust mehelik, kui kõik lillepildid hirmsasti meeldivad?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 16:44Aga tundub et enamus otsivad sealt ainult seksi ja lihtsalt lõbu.
Aga kas arvad, et kui paned endale lillepildi, siis leiad kedagi püsisuhteks?
Ma ise olen ka mõelnud teha sinna konto, aga ka ei taha panna oma päris pilti kuna siis võib oma kaasa teada saada.
Ehk need lillepiltidega kõik tahavad varjata end.
Ehk sa ju ise ka nagu otsiks lõbu ja seksi, tulge võtke mind.
Külaline

Ma ju räägingi seda, et meestel pole nagu üldse oluline kellega nad suhtlevad. Kui suvalise pildi peale juba pannakse💚
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 08:53 Ma ju räägingi seda, et meestel pole nagu üldse oluline kellega nad suhtlevad. Kui suvalise pildi peale juba pannakse💚
Äkki näkkab. VB on seal keegi kes meeldib, kui suhtlema hakata. Vähesed ju vastavad kui üldse. Siis laigibki kõike. Ehk üks sajast kirjutab vastu.
Külaline

Ma tean kohtumisäpiks vaid tinderit. Aga mu lapsed on öelnud et neil on veel üks äpp, kus on eesmärgiks lihtsalt tutvumine. Tinder on nagu rohkem suhte otsimine. A see teine, mingi B tähega vist oli, on pigem nagu tuttavaks saamine.
Ja ega kus üldse tänapäeval tutvuda? Klubides enam ei käida. Jah kool, töö ja sõprade kaudu küll. Aga seal on need inimesed kes on. Kus tutvuda uute inimestega tänapäeval?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 09:02A see teine, mingi B tähega vist oli
Bumble ma palun.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 07:55
Külaline kirjutas: 26 Mär 2026 16:44Aga tundub et enamus otsivad sealt ainult seksi ja lihtsalt lõbu.
Aga kas arvad, et kui paned endale lillepildi, siis leiad kedagi püsisuhteks?
Ma ise olen ka mõelnud teha sinna konto, aga ka ei taha panna oma päris pilti kuna siis võib oma kaasa teada saada.
Ehk need lillepiltidega kõik tahavad varjata end.
Ehk sa ju ise ka nagu otsiks lõbu ja seksi, tulge võtke mind.
Lillepildiga on võimalik sisulist tutvust luua, milleks visata end mingile prahile pakkumiseks oma pärisnäoga? Oleks nagu enda solvamine suisa. Milleks?
Need pärispilti nõudvad inimesed on ise veel kõige valelikumad argpüksid.
Külaline

hm - mis sinna siis üldse kobida, kui pärispiltigi ei julge panna?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 09:19 hm - mis sinna siis üldse kobida, kui pärispiltigi ei julge panna?
Aga kui nägu just kõige ilusam ei ole...siis nii tehakse. Rõhutakse sisemisele ilule.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 09:24
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 09:19 hm - mis sinna siis üldse kobida, kui pärispiltigi ei julge panna?
Aga kui nägu just kõige ilusam ei ole...siis nii tehakse. Rõhutakse sisemisele ilule.
aga kohtama lähed kartulikott peas? või mis selle tinderi mõte siis üldse on, kui oled kole, kui öö ja ennast hullupööra häbened?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 8 külalist