Armastavas suhtes seksitakse siis, kui mõlemad tahavad, mitte ei ole nii, et "naine annab end kätte". Selline väljend viitab sellele, et naine tuleb lihtsalt mehele vastu.
Millised abielud on õnnelikud?
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan, et mõlemad on väga õnnelikud. Ja kui enam ei ole, lähevad laiali.Guest kirjutas: ↑21 Veebr 2026 13:35See on ju see vanamehenäss, kes arvab, et abielu on õnnelik siis, kui naine ei nõua midagi ja vajadusel jalgu hargitab. Salleri abielu kohta arvab ta, et no kui naine on 30 aastat noorem, siis see ongi ju õnn.
-
Külaline
See jälgimine on üsna tühi töö. See mis päriselt suhtes toimub, seda ei tea iial.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 11:27Ma olen viimasel ajal jälginud teiste kooselusid ja olen kuidagi pettunud.
-
Külaline
Mina võin armsale mehele ka vastu tulla, kuigi ise parajasti ei taha. Ei võta tükki küljest.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2026 13:36Armastavas suhtes seksitakse siis, kui mõlemad tahavad, mitte ei ole nii, et "naine annab end kätte". Selline väljend viitab sellele, et naine tuleb lihtsalt mehele vastu.
-
Külaline
Lugesin just brittide lehest artiklit, kus ajakirjanik sai oma sõbranna vanadusse surnud ema matustel teada, et emal oli olnud kõrvalsuhe 50 aastat sugulase mehega ja see polnud kunagi välja tulnud. Ajakirjanik saatis pärast esimest jahmatust anonüümse küsitluse oma tutvusringkonna naistele ja sai teada, et kõrvasuhteid oli või oli olnud enamusel. Mitte keegi ei läinud lahku ega kavatsenudki seda. Suhted tekkisid keskeas, kui oma mees enam ei panustanud, ega piisavalt huvitunud. Üldine hinnang oli, et kõrvasuhted päästsid abielu, võimaldas kodusest suhtest ootused ja vajadused välja lükata, sest abivahend oli olemas. Mainiti isegi, et abielu muutus paremaks ja mitte keegi ei armunud kõrvalsuhtesse. See oli teadlik otsus ja oli põhjus, miks suhe välja ei tulnud. Seeeest sai selgeks, et naised on palju paremad planeerijad, on hrajunud mitu asja korraga tegema ega unusta ennast hetkekski.
Et siin siis üks põhjus, miks abielud võivad olla õnnelikud. Päriselt ka!
Et siin siis üks põhjus, miks abielud võivad olla õnnelikud. Päriselt ka!
Lugesin kuskilt, kus üks mees kirjutas, et aeg-ajalt esinevad üheöösuhted päästavad tema abielu. Aga kuidas, sellest ma aru ei saanudki. Mis see viis minutit kargutamist talle siis nii väga annab. Või istub kodus täiesti kuival, et siis vaatab, kust saab.
-
Külaline
Keskealisena tundub see armumiseta kõrvalsuhe kuidagi eriti veider. Mis osa oma elust mingi keskealise mehenässiga, kes isegi väga ei meeldi, seal siis erguatamas käiakse? Käiakse lihtsalt tasuta keppi andmas mõnele natuke tiirasemale ja aktiivsemalt nässile, kelle teenindualas on neid õnnetuid naisi ilmselt hulgi. Mingu see igavlev naine siis parem juba seeniorite bordelli tööle vms, saab väikse lisakopikagi perele, ei tundu sugulastele-tuttavatele ka nii naeruväärne kogu see lugu. Abielu päästmine aja panustamise ja huvi tundmise abil suvalistesse vanameestesse - sellist asja annab ikka välja mõeldaGuest kirjutas: ↑25 Mär 2026 18:09 Lugesin just brittide lehest artiklit, kus ajakirjanik sai oma sõbranna vanadusse surnud ema matustel teada, et emal oli olnud kõrvalsuhe 50 aastat sugulase mehega ja see polnud kunagi välja tulnud. Ajakirjanik saatis pärast esimest jahmatust anonüümse küsitluse oma tutvusringkonna naistele ja sai teada, et kõrvasuhteid oli või oli olnud enamusel. Mitte keegi ei läinud lahku ega kavatsenudki seda. Suhted tekkisid keskeas, kui oma mees enam ei panustanud, ega piisavalt huvitunud. Üldine hinnang oli, et kõrvasuhted päästsid abielu, võimaldas kodusest suhtest ootused ja vajadused välja lükata, sest abivahend oli olemas. Mainiti isegi, et abielu muutus paremaks ja mitte keegi ei armunud kõrvalsuhtesse. See oli teadlik otsus ja oli põhjus, miks suhe välja ei tulnud. Seeeest sai selgeks, et naised on palju paremad planeerijad, on hrajunud mitu asja korraga tegema ega unusta ennast hetkekski.
Et siin siis üks põhjus, miks abielud võivad olla õnnelikud. Päriselt ka!![]()
-
Külaline
Nüüd juba viis minutit? Vanasti kirjutasid ju koguaeg, et mis see kolm minutit nühkimist ikka nii väga ära ei ole, et naine peaks seda oma petvale mehele ette heitma.
-
Külaline
Mis 5 minutit? Äkki hoopis 1 tund või isegi 2 tundi, tehakse mitu tihi. Mis annab? Väike vaheldus oma vanamoorist, keda pole enam nii põnev kargutada (kasutan meelega sinu väljendit).
-
Külaline
Sellisel mehel ju polegi abielu, mida päästa.
-
Külaline
Küll mõne maailm on ikka lihtne ja ise veel uhke ka. Hoolimine võib esineda ka ilma seksita, inimtunnete spekter ei taandu ainult valikule "on armunud / ei ole armunud". Peamine, mida kõrvalsuhetest otsitakse, on nagunii tähelepanu, aga ka seks. Tihti on kõrvalsuhe inimesega, kellega on ühised huvid, mida oma abikaasaga ei ole (sest abikaasaga ollakse koos nii pika aja vältel, et selle jooksul jõutakse areneda eri suundades - armukesi aga vahetatakse vastavalt enda muutumisele). Mina saan absoluutselt aru sellest, et kõrvalsuhe võib päästa suhte - kuid see nõuab võimet mitte ära armuda, hoida asjad lahus. Mina ise selleks suuteline ei ole.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 08:15Keskealisena tundub see armumiseta kõrvalsuhe kuidagi eriti veider. Mis osa oma elust mingi keskealise mehenässiga, kes isegi väga ei meeldi, seal siis erguatamas käiakse? Käiakse lihtsalt tasuta keppi andmas mõnele natuke tiirasemale ja aktiivsemalt nässile, kelle teenindualas on neid õnnetuid naisi ilmselt hulgi. Mingu see igavlev naine siis parem juba seeniorite bordelli tööle vms, saab väikse lisakopikagi perele, ei tundu sugulastele-tuttavatele ka nii naeruväärne kogu see lugu. Abielu päästmine aja panustamise ja huvi tundmise abil suvalistesse vanameestesse - sellist asja annab ikka välja mõeldaGuest kirjutas: ↑25 Mär 2026 18:09 Lugesin just brittide lehest artiklit, kus ajakirjanik sai oma sõbranna vanadusse surnud ema matustel teada, et emal oli olnud kõrvalsuhe 50 aastat sugulase mehega ja see polnud kunagi välja tulnud. Ajakirjanik saatis pärast esimest jahmatust anonüümse küsitluse oma tutvusringkonna naistele ja sai teada, et kõrvasuhteid oli või oli olnud enamusel. Mitte keegi ei läinud lahku ega kavatsenudki seda. Suhted tekkisid keskeas, kui oma mees enam ei panustanud, ega piisavalt huvitunud. Üldine hinnang oli, et kõrvasuhted päästsid abielu, võimaldas kodusest suhtest ootused ja vajadused välja lükata, sest abivahend oli olemas. Mainiti isegi, et abielu muutus paremaks ja mitte keegi ei armunud kõrvalsuhtesse. See oli teadlik otsus ja oli põhjus, miks suhe välja ei tulnud. Seeeest sai selgeks, et naised on palju paremad planeerijad, on hrajunud mitu asja korraga tegema ega unusta ennast hetkekski.
Et siin siis üks põhjus, miks abielud võivad olla õnnelikud. Päriselt ka!![]()
![]()
-
Külaline
Huvitav, et sa seda “hoolimiseks” nimetad. Sinu nüansirohke maailmapildi ja omapärase arvamuse valguses ei tundugi igasugune vanemate, natuke lihtsameelsete prouade massiline ärakasutamine armukelmide jms seltskonna poolt just kuigi keeruline ettevõtmine. Kuskil on ju karjadena need kenad härrad, keda nii väga huvitavad mingid muttide hobid ja kes on, erinevalt pikaaegsest tuimast abikaasast, nii hoolivadKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 11:54Hoolimine võib esineda ka ilma seksita, inimtunnete spekter ei taandu ainult valikule "on armunud / ei ole armunud". Peamine, mida kõrvalsuhetest otsitakse, on nagunii tähelepanu, aga ka seks. Tihti on kõrvalsuhe inimesega, kellega on ühised huvid
-
Külaline
Lisan veel täpsustusi: ühe naise armuke oli tema aednik, kes kord nädalas käis raskemaid aiatöid tegemas, väga viriilne ja mehelik mees, noorem ka. Naine kirjutas, et mees pole aednikku iial näinud, sest on pikad päevad tööl ja koju jõudes ei huvitu naise päevast. 
Keskealistel on ka varad sageli nii segunenud, et lahutus võib elu segi paisata, tuleks kolida majast korterisse, muutuks keskkond ja sageli sõpruskondki, lastest rääkimata, seega sageli on ikka palju targem on püsida. Muide, osad mehed olid ise ka abielus.
Antud oli ka mõned reeglit, mida tuli järgida:
1. Ära jää vahele.Ära räägi mitte kellelegi. Telefonis pane number naise nimele. Ära helista iial, kui pole üksi, pigem kasuta WahtsAppi.
2.Ära armu!
3. Ära ole algataja, las mees pingutab selle nimel, et kokku saaksite.
4. Kasuta seda oma enesehinnangu tõstmiseks. Kui mees kodus enam huvi üles ei näita, välimuse käest laseb vm, on see selleks hea võimalus.
Keskealistel on ka varad sageli nii segunenud, et lahutus võib elu segi paisata, tuleks kolida majast korterisse, muutuks keskkond ja sageli sõpruskondki, lastest rääkimata, seega sageli on ikka palju targem on püsida. Muide, osad mehed olid ise ka abielus.
Antud oli ka mõned reeglit, mida tuli järgida:
1. Ära jää vahele.Ära räägi mitte kellelegi. Telefonis pane number naise nimele. Ära helista iial, kui pole üksi, pigem kasuta WahtsAppi.
2.Ära armu!
3. Ära ole algataja, las mees pingutab selle nimel, et kokku saaksite.
4. Kasuta seda oma enesehinnangu tõstmiseks. Kui mees kodus enam huvi üles ei näita, välimuse käest laseb vm, on see selleks hea võimalus.
-
Külaline
Ei, minu arvamus ei ole omapärane, pigem levinud. Ärakasutamine on üks asi, kahe võrdse inimese suhe, kust mõlemad saavad midagi (näiteks üks saab tähelepanu, teine seksi, mõlemad ühist toredat aega), on teine asi. Ära avalda taas oma lihtsat maailmavaadet, kus kõik on täpselt ära lahterdatud nii umbes kolme kasti.Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 12:57Huvitav, et sa seda “hoolimiseks” nimetad. Sinu nüansirohke maailmapildi ja omapärase arvamuse valguses ei tundugi igasugune vanemate, natuke lihtsameelsete prouade massiline ärakasutamine armukelmide jms seltskonna poolt just kuigi keeruline ettevõtmine. Kuskil on ju karjadena need kenad härrad, keda nii väga huvitavad mingid muttide hobid ja kes on, erinevalt pikaaegsest tuimast abikaasast, nii hoolivadKülaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 11:54Hoolimine võib esineda ka ilma seksita, inimtunnete spekter ei taandu ainult valikule "on armunud / ei ole armunud". Peamine, mida kõrvalsuhetest otsitakse, on nagunii tähelepanu, aga ka seks. Tihti on kõrvalsuhe inimesega, kellega on ühised huvid![]()
-
Külaline
Sinu maailmas ehk vähelevinud õigus, aga minu maailmas ma võin omada ja avaldada sellist maailmavaadet, mida ma ise tahan. Ei pea kellegi käest enne luba küsima.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 13:51Ära avalda taas oma lihtsat maailmavaadet, kus kõik on täpselt ära lahterdatud nii umbes kolme kasti.
-
Külaline
Ei peagi. See oli soovitus, et sa arukam välja näeks. Aga oma valik, loomulikult. Feel free!Guest kirjutas: ↑26 Mär 2026 14:56Sinu maailmas ehk vähelevinud õigus, aga minu maailmas ma võin omada ja avaldada sellist maailmavaadet, mida ma ise tahan. Ei pea kellegi käest enne luba küsima.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 13:51Ära avalda taas oma lihtsat maailmavaadet, kus kõik on täpselt ära lahterdatud nii umbes kolme kasti.
-
Külaline
Klisheelikumat lugu ühest tülpinud abielupaarist annab muidugi välja mõelda, aga inimeste enda valik, mis nad oma ainsa eluga teevad ... Mehel olid need “väga pikad tööpäevad” ka ikka vast asja pärast. Pada leiab ikka sobiva kaane, nii et polegi sellise elustiili harrastajatele vist midagi ka ette heita.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 13:44 ühe naise armuke oli tema aednik, kes kord nädalas käis raskemaid aiatöid tegemas, väga viriilne ja mehelik mees, noorem ka. Naine kirjutas, et mees pole aednikku iial näinud, sest on pikad päevad tööl ja koju jõudes ei huvitu naise päevast.
-
Külaline
Mina omakorda soovitaksin, et kui on soov natuke arukam ja sõnaosavam välja paista, tasuks lihtsamate sõnade ja väljendite puhul eelistada emakeelseid vasteid.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 15:00Feel free!
-
Külaline
Feel free on üsna harilik tsitaatväljend, selle kasutuses pole siinses tähenduses midagi veidrat. Oluline on õige kirjapilt, ülejäänu on lugeja enda teha - kui võõrkeeli ei tunne, võib muidugi natuke imelik tunduda.
-
Külaline
Pikk tööpäev on tihti vabanduseks, kui soovitakse kohtuda silmarõõmuga, kellest oma naine ei tea.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 15:12Mehel olid need “väga pikad tööpäevad” ka ikka vast asja pärast
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, kiisu, Triibu ja 8 külalist