Milline on hea nali?
-
Külaline
Milline on hea nali?
Üritan tabada, milline on hea huumor või nali eestlastel tänapäeval. Varem ma oskasin nalja teha, oma arust. Aga nüüd tundub kõik solvav neile kelle üle tehakse nalja. Muidugi võib alati enda üle teha nalja, aga seda ka psühholoogid enam ei soovita, sest see on sage enesekriitika. Räägitakse heast ja peenest inglise huumorist ka. Kas see pole solvav? Tahaks osata olla sõbralik ja teha head nalja. Aga ei taba enam ära, milline on sobiv. Nt nägin fb pilti, kus lambad aasal. Pealkiri 'riigikogu suvepuhkus'. On see hea nali? Millist nalja te teete või, mis teid on naerma ajanud? Tooge palun näiteid.
-
Külaline
Kui sa ei oska nalja teha muidu kui ainult kellegi kulul (enda või teise), siis sa tõepoolest ei oska head nalja teha.
-
Külaline
Kui hakata mõtlema, siis iga nali, või millegi naljaka leidmine, võib olla kellelegi solvav. Nii et tõesti,ma ei taba ära, milline on nüüd hea nali. Palun, too näide heast naljast ise ka.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 08:44 Kui sa ei oska nalja teha muidu kui ainult kellegi kulul (enda või teise), siis sa tõepoolest ei oska head nalja teha.
-
Külaline
Minu jaoks on naljakas spontaanselt kujunenud situatsioonikoomika, näiteks mõne süütu valestimõistmise pinnalt tekkinud absurdne olukord, mille üle kõik osapooled hiljem mõnusalt naerda saavad. Lihtsalt nalja teha ongi keeruline. Mulle isiklikult meeldib Kreisiraadio ja Monty Pythoni stiilis huumor, see on kohati ikka väga naljakas, aga ka mitte alati.
Hea nali on tehtud õigel ajal ja õiges kohas ning inimeste keskel, kel on sarnane hoomorimeel. Ühtset kõigile meeldivat ja naljakana tunduvat nalja ei olegi olemas. Situatsioonikoomika meeldib mulle aga ka terav ja kohati vägagi must huumor. Eneseiroonia ja teiste üle nalja heitmine on selline kahe otsaga asi, osa mõistab, osa mitte. Seda saab tegelikult teha ka ilma, et teine end halvasti tunneks, ilma solvamata ja seda piiri igaüks ei taju. Sarkasmi ei mõista nooremapoolsed enam ja roppnaljadest on ka suurem osa tänapäeval välja kasvanud. No ei ole sellised onu heinolikud naljad naljakad.
-
Külaline
Ei ole hea nali. Meie riigikogu on nii hale, er neid pole üldse mõtet millegagi võrrelda, ja milles need lambaf nüüd süüdi on.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 08:29 Üritan tabada, milline on hea huumor või nali eestlastel tänapäeval. Varem ma oskasin nalja teha, oma arust. Aga nüüd tundub kõik solvav neile kelle üle tehakse nalja. Muidugi võib alati enda üle teha nalja, aga seda ka psühholoogid enam ei soovita, sest see on sage enesekriitika. Räägitakse heast ja peenest inglise huumorist ka. Kas see pole solvav? Tahaks osata olla sõbralik ja teha head nalja. Aga ei taba enam ära, milline on sobiv. Nt nägin fb pilti, kus lambad aasal. Pealkiri 'riigikogu suvepuhkus'. On see hea nali? Millist nalja te teete või, mis teid on naerma ajanud? Tooge palun näiteid.
-
Külaline
SIIn ei ole mõtet head nalja üritada demonstreerida, sest inimesed on liiga erinevad ja 100% kindel, et keegi tõmbab mokad krimpsu ja halvakspanevalt "mis SEE on hea nali või!?!" plärtsatab. Hea nali peab tajuma vastast/publikut ja tabama just parasjagu, aga mitte solvama.
-
Külaline
Ma olen lastevahelistes suhetes ja ka täiskasvanute puhul öelnud: hea nali on siis kui kõik südamest naeravad. Kui keegi kõris krampi tunneb, on nali ebaõnnestunud.
-
Külaline
Selle lammastega aasal nalja peale tuli meelde pilt, mille kolleeg tööjuures välja oli printinud peale EL valimisi. Pildil kari lambaid ja ende ees poodiumil seisab hunt, kes ütleb, et on nüüd taimetoitlane. See ajas küll veits naerma.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 08:29 Üritan tabada, milline on hea huumor või nali eestlastel tänapäeval. Varem ma oskasin nalja teha, oma arust. Aga nüüd tundub kõik solvav neile kelle üle tehakse nalja. Muidugi võib alati enda üle teha nalja, aga seda ka psühholoogid enam ei soovita, sest see on sage enesekriitika. Räägitakse heast ja peenest inglise huumorist ka. Kas see pole solvav? Tahaks osata olla sõbralik ja teha head nalja. Aga ei taba enam ära, milline on sobiv. Nt nägin fb pilti, kus lambad aasal. Pealkiri 'riigikogu suvepuhkus'. On see hea nali? Millist nalja te teete või, mis teid on naerma ajanud? Tooge palun näiteid.
-
Külaline
Hea nali on lühike, lööv , mitte selline nagu meil tänapäeval tehakse-pisike mõtteiva nämmutatakse sadat kanti läbi, surnuks.
-
7FDD
Steve Harvey ja Sander Õigus on minu jaoks perfektsed koomikud. Oskus lühidalt ja tabavalt lugusi rääkida, pausid, ilmed, pisiasjade õhust püüdmine.... Mingi korrektsus mind ei huvita ja solvumine veel vähem.
-
Külaline
Just. Ja siis veel naerdakse ise kaasa.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 17:18 Hea nali on lühike, lööv , mitte selline nagu meil tänapäeval tehakse-pisike mõtteiva nämmutatakse sadat kanti läbi, surnuks.
-
Külaline
Kutselised näitlejad tänapäeval nalja eriti enam ei tee või on see suht mage. Nii et oled leidnud sotsiaalmeedia naljastaarid, asjaarmastajad, kes on spetsialiseerunud nalja tegemisele ja uskumatu, et ajavad kõva häälega ja südamest naerma. Ka varjatud kaamera formaadis tehtud klipid võivad päris muhedad olla. Benny Hilli vaatan aeg-ajalt mitme-setme sajandat korda ja mina naisena küll ei arva, et šovinistlik või nii.
Mind need lambad aasal (riigikogulased suvepuhkusel) ja Niinemetsa eurovisiooni nali naerma ei aja. Need on pigem sellised nalja sildi all iroonitsemised. Küll aga meeldis mulle seriaal "Riigimehed". Hea näide, kuidas saab poliitika ja poliitikute teemal nalja teha muhedal moel ja neutraalselt.
Mind need lambad aasal (riigikogulased suvepuhkusel) ja Niinemetsa eurovisiooni nali naerma ei aja. Need on pigem sellised nalja sildi all iroonitsemised. Küll aga meeldis mulle seriaal "Riigimehed". Hea näide, kuidas saab poliitika ja poliitikute teemal nalja teha muhedal moel ja neutraalselt.
-
Külaline
Tarbin nalja Facebookis. Ise hüppavad. Mida rohkem vaatad, seda rohkem pakub. Andekaid inimesi leidub, kes üpris nappide vahenditega tehtud videodes naerutavad inimesed kringliks.
-
Külaline
-
Külaline
Kõige naljakam on minu jaoks selline nali, kui see on peaaegu solvav. Samas muidugi naudin ka näiteks Ricky Gervaisi huumorit, mis liigitub vist täiesti solvava alla. Mõned 2000ndate alguse briti komöödiad on vist juba ära keelatud, seal oli ikka kõik poliitiliselt ebakorrektne ja meeldisid väga. Eesti koomikutest ei oska eriti kedagi esile tõsta, ehk Poliitika ja Pullisitt on enam vähem tasemel, Meediakriitika paneb vahel turtsuma. Eesti stand upi asju pole suutnud üle 5 minuti vaadata, samas mõned välismaa lemmikud selles vallas on, aga see ongi naljategemises üks raskemaid žanre minu meelest.
-
Külaline
Olen Ismo fänn. Lihtne huumor. Meeldivad ka Etta May ja Jeff Dunham. Ja veel paljud, kelle nimi hetkel ei meenu.
Aga need siin on valitud 2024nda aasta parimateks. Kõiki saab jälgida.
https://netizensreport.com/these-are-th ... right-now/
Aga need siin on valitud 2024nda aasta parimateks. Kõiki saab jälgida.
https://netizensreport.com/these-are-th ... right-now/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 10 külalist