Beverly Hills, 90210
-
Külaline
Beverly Hills, 90210
Kuidas Eesti telekanalid vabaduse alguses nii jõukad olid, et sellist hittsarja näidata suutsid?
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... sse-saanud
Minu praeguseks 28-aastane laps oli siis beebi kui ma hilisõhtutel tema magamise ajal seda vaatasin. See oli ju sarja edu tippaeg. Ei mäleta enam milliselt kanalilt.
Minu praeguseks 28-aastane laps oli siis beebi kui ma hilisõhtutel tema magamise ajal seda vaatasin. See oli ju sarja edu tippaeg. Ei mäleta enam milliselt kanalilt.
-
Külaline
Mina vaatasin seda Soome mtv3 pealtKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 16:43 Kuidas Eesti telekanalid vabaduse alguses nii jõukad olid, et sellist hittsarja näidata suutsid?
-
Külaline
Minu meelest näitas seda ka mingi eesti kommertskanal, ei mäleta kahjuks milline. Nii kanal2 kui tv3 on ju pikalt eksisteerinud, ilmselt siis üks neist. Olin suur Beverly Hillsi ja Melrose Place'i fänn.
-
Külaline
Mina maal Soome kanalilt kindlasti ei vaadanud. Ikka mingi Eesti oma oli. Nüüd ei tasu telekat enam lahtigi teha, ainult sodi näeb.
Sari jooksis alguses ETV-s, hiljem Kanal 2-s. Kust nii palju raha saadi, see on hea küsimus. Ei usu, et ETV seda õiget hinda maksis, küllap mingi skeem oli.
-
Külaline
ETV-s jooksis. Ju siis muu maailm jagas nö humanitaarabi korras välismaa seriaale.
-
Külaline
-
Külaline
Sellest on kunagi meedias juttu olnud, et vanemad hooajad on tihtipeale odavamad.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 18:16 Eesti kanalis oli sari mitu hooaega maas, ilmselt oli ka seetõttu odavam
Pakun, et kõik need Mehhiko seebid nagu "Metsik roos", "Tahmanägu" jms tulid samuti odavalt kätte, sest polnud oma esimeses värskusastmes.
No see rämps oli juba ka algselt ilmselt üliodav.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 19:11Sellest on kunagi meedias juttu olnud, et vanemad hooajad on tihtipeale odavamad.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 18:16 Eesti kanalis oli sari mitu hooaega maas, ilmselt oli ka seetõttu odavam
Pakun, et kõik need Mehhiko seebid nagu "Metsik roos", "Tahmanägu" jms tulid samuti odavalt kätte, sest polnud oma esimeses värskusastmes.
-
Külaline
No see rämps oli juba ka algselt ilmselt üliodav.km70 kirjutas: ↑16 Juul 2024 19:12
[/quote]
Võimalik, sest seda toodetakse massides. Igal aastal tuleb välja mitukümmend uut pisarakuskujat, mis siis seriaalinäljasele Euroopale maha müüakse. Sama on Türgi sarjadega. Ma ise vaatan pigem Mehhiko telenovelat kui neid Türgi jubedaid sarju.
-
Külaline
Praegu näidatakse neid Mehhiko seebikaid mingitel kõrvalkanalitel või päeval, aga lapsepõlvest mäletan, et nö. prime time’il näidati mingit Santa Barbarat ja siis tuli Tahmanägu kohe otsa 
-
Külaline
Issand jah, see Santa Barbara. Kõik meie suguvõsa mutikesed vaatasid seda andunult. Vahel kellelegi "valel ajal" külla sattununa juhatati küll viisakalt tuppa ja diivanile istuma, aga siis tuli kuss olla, kuni pererahvas Santa Barbara õhtuse osa ära on vaadanud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:25 Praegu näidatakse neid Mehhiko seebikaid mingitel kõrvalkanalitel või päeval, aga lapsepõlvest mäletan, et nö. prime time’il näidati mingit Santa Barbarat ja siis tuli Tahmanägu kohe otsa![]()
-
Külaline
Mõni aasta tagasi näidati päris põnevaid Türgi seepe, ei olnud lääged armastused. Vahepeal kadusid seebikad üldse kavast, nüüd ei ole meeldegi enam tulnud kava uurida.
-
Külaline
Mis seal türgi seebikates siis nii põnevat on? Niipalju, kui mul pilk peale on jäänud, siis alati käib seal mingi tohutu peredraama.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 22:17 Mõni aasta tagasi näidati päris põnevaid Türgi seepe, ei olnud lääged armastused. Vahepeal kadusid seebikad üldse kavast, nüüd ei ole meeldegi enam tulnud kava uurida.
-
Külaline
See Santa Barbara hullus oli niivõrd suur, et Eestis oli isegi teemakohane missivõistlusKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:48Issand jah, see Santa Barbara. Kõik meie suguvõsa mutikesed vaatasid seda andunult. Vahel kellelegi "valel ajal" külla sattununa juhatati küll viisakalt tuppa ja diivanile istuma, aga siis tuli kuss olla, kuni pererahvas Santa Barbara õhtuse osa ära on vaadanud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:25 Praegu näidatakse neid Mehhiko seebikaid mingitel kõrvalkanalitel või päeval, aga lapsepõlvest mäletan, et nö. prime time’il näidati mingit Santa Barbarat ja siis tuli Tahmanägu kohe otsa![]()
Olid ikka ajad.
https://epl.delfi.ee/artikkel/50732041/ ... alice-toom
-
Külaline
Ok, sina kui karmima põnevuse huviline, sulle sobib siis seeKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 22:20
Mis seal türgi seebikates siis nii põnevat on? Niipalju, kui mul pilk peale on jäänud, siis alati käib seal mingi tohutu peredraama.
https://www.youtube.com/watch?v=pcUcKN8dwVs
-
Külaline
Appikene, see oli küll omapärane lugemine. Ei tea, kas võitnud neiu oma auhinnaks saadud iluoperatsiooni ikka õigel ajal ära kasutas? 90ndad olid tõesti üks imetabane aeg.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 22:30See Santa Barbara hullus oli niivõrd suur, et Eestis oli isegi teemakohane missivõistlusKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:48Issand jah, see Santa Barbara. Kõik meie suguvõsa mutikesed vaatasid seda andunult. Vahel kellelegi "valel ajal" külla sattununa juhatati küll viisakalt tuppa ja diivanile istuma, aga siis tuli kuss olla, kuni pererahvas Santa Barbara õhtuse osa ära on vaadanud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:25 Praegu näidatakse neid Mehhiko seebikaid mingitel kõrvalkanalitel või päeval, aga lapsepõlvest mäletan, et nö. prime time’il näidati mingit Santa Barbarat ja siis tuli Tahmanägu kohe otsa![]()
Olid ikka ajad.
https://epl.delfi.ee/artikkel/50732041/ ... alice-toom
-
Külaline
Tore on kui midagi rahvast ühendab, kasvõi see Santa Barbara. Nüüd on ainult kraaklemine ja ärapanemine jäänud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 10 külalist