Kanal 2 saade Kristjan Gold teeb, praegu teles ja saates on ta Rootsis. Püüab ja keedab homaare.
Miks tuleb homaarid visata keeva vette? Küsis veel et kas külma või keeva vette peab. Keevasse, et tunneks vähem valu.
Kas enne ei võiks neid ära koksata, et nad ei tunneks valu.
Ma ei mõista, rootslased kes väga mõtlevad kõige ja kõigi heaolule, kuidas nad homaarid nii ära unustanud on?
Homaaride valmistamine
-
Külaline
Aga kuidas sinu arvates siis neid enne ära koksata saaks? Lämmatada kuidagi kilekotis? Pea maha? Sama julm ikka.
Olen kuulnud, et eelnevalt maha koksatuna ei pidanud homaar enam nii maitsev olema, kui ikka nö elusast peast valmistada. Ikka keevasse vette, see on, nagu vähkidegagi, neid ka eelnevalt keegi kutuks ei tee.
-
Külaline
Tegelikult on (vähemalt suuremaid homaare) keelatud sedasi valmistada. Vaatasin ka saadet ja kuigi ma armastan mereande, eriti homaare, oli see õõvastav vaatamine.
Paljudes Euroopa riikides ei tohi sellisel viisil homaare enam valmistada. Nad uimastatakse / tapetakse enne keetmist elektriga, et valu võimalikult vähe oleks. Kas restoranid seda nõuet alati järgivad, pole kindel
Paljudes Euroopa riikides ei tohi sellisel viisil homaare enam valmistada. Nad uimastatakse / tapetakse enne keetmist elektriga, et valu võimalikult vähe oleks. Kas restoranid seda nõuet alati järgivad, pole kindel
Väidetavalt olla vanasti enne seatappu kah perenaine notsikule samakat jootnud, et too rahulikum oleks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist