Kui te kellegi heaks midagi teete

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Jah, mul oli üks sõbranna, sellel oli meestuttav, küsis, kas sa restorani tahad minna. Sõbranna tahtis. Aga mees siis küsis kohe ausalt ära, et kas pärast keppi saab. Sõbranna ütles, et ei saa. No ja siis nad restorani ei läinud. Aga oli vähemalt aus inimene, mitte ei hakanud mingit armastuse jama ajama.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 09:15 Jah, mul oli üks sõbranna, sellel oli meestuttav, küsis, kas sa restorani tahad minna. Sõbranna tahtis. Aga mees siis küsis kohe ausalt ära, et kas pärast keppi saab. Sõbranna ütles, et ei saa. No ja siis nad restorani ei läinud. Aga oli vähemalt aus inimene, mitte ei hakanud mingit armastuse jama ajama.
Selline käitumine on ikka matslik. Enne restorani minemist küsida- kas pärast k*ppi saab. Nii ei tehta. Minnakse restorani ja kui õhtu sujub kenasti, siis saab ümber nurga ju ka küsida või tegutseda. Selline otse küsimine, no ma ei tea. nagu porutsiku anekdoot.
Anekdoot ise on selline (ma ei kiida sellist käitumist heaks)
Korra küsitud porutšik Rzevskilt, et kuidas seletada teie edu naiste juures? Rzevski: ma lihtsalt lähen naise juurde ja küsin kas keppi saab? No niiviisi võib ju vastu kõrvu saada? Rzevski: võib muidugi, aga võib ka keppi saada :D
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 25 Mär 2026 09:28
Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 09:15 Jah, mul oli üks sõbranna, sellel oli meestuttav, küsis, kas sa restorani tahad minna. Sõbranna tahtis. Aga mees siis küsis kohe ausalt ära, et kas pärast keppi saab. Sõbranna ütles, et ei saa. No ja siis nad restorani ei läinud. Aga oli vähemalt aus inimene, mitte ei hakanud mingit armastuse jama ajama.
Selline käitumine on ikka matslik. Enne restorani minemist küsida- kas pärast k*ppi saab. Nii ei tehta. Minnakse restorani ja kui õhtu sujub kenasti, siis saab ümber nurga ju ka küsida või tegutseda. Selline otse küsimine, no ma ei tea. nagu porutsiku anekdoot.
Korra küsitud porutšik Rzevskilt, et kuidas seletada teie edu naiste juures? Rzevski: ma lihtsalt lähen naise juurde ja küsin kas keppi saab? No niiviisi võib ju vastu kõrvu saada? Rzevski: võib muidugi, aga võib ka keppi saada :D
Aga kui õhtu ei suju kenasti ja mees on hulga raha hakkama pannud ja tal ka rahakott puuga seljas ei ole? Või otse ei küsi, ütled, et matslik, aga siis ehk naisterahvas mõistatagu, kas ma mehele võlgu ka nüüd olen, ja kas ja kuidas tasuma peab. Oleks oma mees, sellega selge, asja ajavad nagunii, aga nii vahepealne.. Kas otsekohesus võrdub siis matslikkus? Või teatud asjust ei räägita? Aga ikka peaks rääkima, siis vähemalt mõlemil asjad selged. Selgus maksab ka midagi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 12:04
Aga kui õhtu ei suju kenasti ja mees on hulga raha hakkama pannud ja tal ka rahakott puuga seljas ei ole? Või otse ei küsi, ütled, et matslik, aga siis ehk naisterahvas mõistatagu, kas ma mehele võlgu ka nüüd olen, ja kas ja kuidas tasuma peab. Oleks oma mees, sellega selge, asja ajavad nagunii, aga nii vahepealne.. Kas otsekohesus võrdub siis matslikkus? Või teatud asjust ei räägita? Aga ikka peaks rääkima, siis vähemalt mõlemil asjad selged. Selgus maksab ka midagi.
Mina küll end kuidagi võlgu ei tunne, kui mõne mehega kuskil einestan. Naised, kus teie enesehinnang küll on?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 12:04Aga kui õhtu ei suju kenasti ja mees on hulga raha hakkama pannud ja tal ka rahakott puuga seljas ei ole?
Siis nii lihtsalt on. Mees sai naisega koos õhtustada ja kõik. See on nagu kalalkäik. Alati ei näkka. Nii lihtsalt on, midagi ei ole teha....või siiski...võib külastada tasulisi, seal saab raha eest ikka miskit.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 12:04
Tolmukübe kirjutas: 25 Mär 2026 09:15
Aga kui õhtu ei suju kenasti ja mees on hulga raha hakkama pannud ja tal ka rahakott puuga seljas ei ole? Või otse ei küsi, ütled
Ehk naisterahvas tahab samuti, aga no mis teha kui õhtu ei suju kenasti. Ei lähe ju sellise kaaslasega ometi miskit tegema peale seda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist