Seks pikas suhtes
-
Külaline
Seks pikas suhtes
Küsimus 20+ aastat koos olnud paaridele. Kui tihti te seksite? Ise olen oma elukaaslasega koos olnud 25 aastat ja me eriti sagedasti ei tee seda enam. Mõni paus on isegi mitu kuud kestnud. Minule tundub see ka selline loomulik ja paratamatu nii pikas suhtes. Aga kuidas teistel on?
-
Külaline
21a koos ja kord nädalas, vahel ka kahe nädala tagant. Mees ei eruta lihtsalt.
Kui seks pikas suhtes ära vajub, kas see siis on põhjus, miks meestel teine noorus peal käib? Uus on erutav ja huvitav, saab ennast veel noorekesena tunda..
-
Külaline
Umbes sama palju koos elanud. Ei mäletagi kaua pole koos seksinud. Miski 10 aastat umbes.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 08:29Küsimus 20+ aastat koos olnud paaridele. Kui tihti te seksite? Ise olen oma elukaaslasega koos olnud 25 aastat
Aga kas muidu kellegi teisega tahaksid asja teha?
-
Külaline
Jah see on tõesti üks põhjus, miks varakad mehed otsustavad oma vana naise noorema vastu välja vahetada. Hiljaaegu üks linnu nimega mees sõudis abieluranda endast 26 aastat noorema modelliga. kroonika kirjutas sellest. Ilmselt oli veel lisaks suur armastus mängus.
-
Külaline
Järeldan, et seksite eraldi? Eraldi seksimine tähendab siis seksi teise inimesega ehk petmist, olen õigel teel?Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 09:06Ei mäletagi kaua pole koos seksinud. Miski 10 aastat umbes
-
Külaline
Ei ole enam selles eas, et hormoonid nii palju möllaks.
-
Külaline
Elad siis juba 10 aastat seksivaba elu? Ka nii võib.Kuigi elu koos seksiga on toredam.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 09:13Ei ole enam selles eas, et hormoonid nii palju möllaks.
-
Külaline
Jah oled õigel teel.
Kohe saab 30 aastat täis kooselu. Vahekord enam-vähem täpselt kord nädalas (nädalavahetusel, kui pole vaja tööle minna), kuid puhkuse ajal või kui muidu lebom ja stressivabam periood, siis tihedamini. Mõned aastad tagasi, kui meil oli suurem kriis ja lahutus kaalumisel, siis üllatuslikult viskas see libiido üles ja olime pikema perioodi jooksul vahekorras mitu korda päevas, tülitsemiste vahel.
-
Külaline
Vot see on asi, mida ma üldse ei mõista, kuidas sellised olukorrad saavad erutavalt mõjuda. Isiklikult on nii, et kui on mingi probleem/konflikt olnud, siis libiido on täielikult allpool nulli.
Selline nähtus on olemas, nagu hea seks halbades suhetes. Mis selle põhjus on, ei mäleta. Vbl et nagu stress ja siis pinge langus. Konfliktid mõjuvad ärritavalt, siis libiido ka aktiivsem selle ärrituse (erutuvuse) foonil.
-
Külaline
Eriti kõrgele tõuseb libiido siis, kui partner on armukesega vahele jäänud.
-
Külaline
Libiido viskab üles siis, kui on mängus keegi kolmas. Sellel on isegi nimi olemas, midagi nagu omandiseks või ma ei mäleta, kuidas see täpne mõiste oli. Märgistad partnerit, minu oma. Otse loodusest, loomariigist pärit.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 11:48Vot see on asi, mida ma üldse ei mõista, kuidas sellised olukorrad saavad erutavalt mõjuda. Isiklikult on nii, et kui on mingi probleem/konflikt olnud, siis libiido on täielikult allpool nulli.
-
Külaline
Meie pole seksinud aastat 3 vist, suhet ennast on 20+. Mina ei soovigi seksida, arvan, et mehel mingid variandid on, aga olgu peale. Suhe ise on korras, saame hästi läbi.
-
Külaline
Ma arvan, et selliseid 50+ vanuses paarikesi on Eestis palju.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 14:58 Meie pole seksinud aastat 3 vist, suhet ennast on 20+. Mina ei soovigi seksida, arvan, et mehel mingid variandid on, aga olgu peale. Suhe ise on korras, saame hästi läbi.
-
Külaline
Ma arvan ka.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 16:21Ma arvan, et selliseid 50+ vanuses paarikesi on Eestis palju.Külaline kirjutas: ↑25 Mär 2026 14:58 Meie pole seksinud aastat 3 vist, suhet ennast on 20+. Mina ei soovigi seksida, arvan, et mehel mingid variandid on, aga olgu peale. Suhe ise on korras, saame hästi läbi.
Tõepoolest, kõlab usutavalt, sest tõesti selle kriisi põhjuseks oligi keegi kolmas.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 14:56Libiido viskab üles siis, kui on mängus keegi kolmas. Sellel on isegi nimi olemas, midagi nagu omandiseks või ma ei mäleta, kuidas see täpne mõiste oli. Märgistad partnerit, minu oma. Otse loodusest, loomariigist pärit.Guest kirjutas: ↑25 Mär 2026 11:48Vot see on asi, mida ma üldse ei mõista, kuidas sellised olukorrad saavad erutavalt mõjuda. Isiklikult on nii, et kui on mingi probleem/konflikt olnud, siis libiido on täielikult allpool nulli.
-
Külaline
Mind ajab see sageduse jutt alati veidi närvi, teades et seksimine algusest lõpuni kestab inimestel 10 sek-1,5 h või rohkem. Mitu korda näiteks käiakse saunas, kui mingis spordiklubis mõni istub 5 korda nädalas 2 minutit saunalaval, teine kütab kord kuus 8 tundi oma maakodu suitsusauna ja saunatab seal pärast kah vähemalt tunni, saunarituaalid ja kogu trall veel seal lisaks.
Meie seksime mõlema jaoks piisavalt ja abielu on üle 20a.
Meie seksime mõlema jaoks piisavalt ja abielu on üle 20a.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 8 külalist