Õppetunnid
-
Külaline
Esimesena tuleb pähe, et tänaseid toimetusi ei peaks jätma homseks. Teiseks, et ära kunagi ütle "ei iial".
Mida see aitab, et tänaseid toimetusi ära jäta homseks? Aitab laiskuse vastu, või mis muu mõte sel on?
-
Külaline
Ära kunagi võta tööle sugulasi ega sõpru.
Ära kunagi laena raha.
Ära kunagi räägi mitte ühelegi inimesele midagi, mida tahad saladuses hoida.
Usalda, aga kontrolli alati, peab paika enamuses olukordades.
Iga ettevõtmise või projektiga, kuhu pead raha sisse panema, võta arvesse halvimat tulemust.
Ära kunagi laena raha.
Iga ettevõtmise või projektiga, kuhu pead raha sisse panema, võta arvesse halvimat tulemust.
-
Külaline
See sobib ka siia, et kui on seest siiru-viiruline, siis on pealt kullakarvaline!Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 16:17 Esimesena tuleb pähe, et tänaseid toimetusi ei peaks jätma homseks. Teiseks, et ära kunagi ütle "ei iial".
-
Külaline
Sellele vastaks: tark ei torma ja mõnikord on see toimetus homseks oma vajalikkuse üldse kaotanud.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 16:17Esimesena tuleb pähe, et tänaseid toimetusi ei peaks jätma homseks.
-
Külaline
Jube, olen täiesti vastupidise kogemusega, sa oled ikka mega negatiivne ja ärakasutatav.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 16:42 Ära kunagi võta tööle sugulasi ega sõpru.
Ära kunagi laena raha.
-
Külaline
Mida pead silmas "ärakasutava" all?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 21:04Jube, olen täiesti vastupidise kogemusega, sa oled ikka mega negatiivne ja ärakasutatav.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 16:42 Ära kunagi võta tööle sugulasi ega sõpru.
Ära kunagi laena raha.
-
Külaline
Midagi peab sul ju viga olema, kui sind petavad sugulased, sõbrad, laenuvõtjad, lähedased, kesiganes.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 21:36Mida pead silmas "ärakasutava" all?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 21:04Jube, olen täiesti vastupidise kogemusega, sa oled ikka mega negatiivne ja ärakasutatav.Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 16:42 Ära kunagi võta tööle sugulasi ega sõpru.
Ära kunagi laena raha.
-
Külaline
Minu elu on näidanud, et kui asi tuleb nagunii ära teha, siis pigem kohe, mitte edasi lükata. Toimetuste edasi lükkamine ei ole hea, sest homme on juba uued toimetused. Pole mõtet omale asju kuhjata.
-
Külaline
Aga kuidas see "ärakasutaja" ikkagi teemasse puutub? Kuidas ja keda ta ära kasutab, kui laenu ei anna, sõpru tööle ei võta, oma töötajaid kontrollib ja raha paigutades on valmis halvimaks?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 22:20Midagi peab sul ju viga olema, kui sind petavad sugulased, sõbrad, laenuvõtjad, lähedased, kesiganes.Mida pead silmas "ärakasutava" all?
-
Külaline
Toida hunti mis sa toidad, ikka vaatab metsa poole. Nii ongi.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 16:17 Esimesena tuleb pähe, et tänaseid toimetusi ei peaks jätma homseks. Teiseks, et ära kunagi ütle "ei iial".
Mul just hea meel, et homme on ka olemas. Kui ikka korra elus läbipõlenud oldud, oskad neid homseid kohe paremini hinnata ja seda teiste jooksmist, rassimist rahulikult pealt vaadata.
-
Külaline
Ära hõiska enne õhtut.
-Asjad võivad väga kiiresti teise suuna võtta.
Tark ei torma.
-Osad asjad tuleb rahulikult läbi mõelda. Tugevate emotsioonidega tehtud otsused võivad olla liiga rutakad ja valed/kahjulikud.
-Asjad võivad väga kiiresti teise suuna võtta.
Tark ei torma.
-Osad asjad tuleb rahulikult läbi mõelda. Tugevate emotsioonidega tehtud otsused võivad olla liiga rutakad ja valed/kahjulikud.
-
Külaline
Mitte tema ei ole ärakasutaja, vaid teda on ära kasutatud. Küsimus on miks?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 22:51Aga kuidas see "ärakasutaja" ikkagi teemasse puutub? Kuidas ja keda ta ära kasutab, kui laenu ei anna, sõpru tööle ei võta, oma töötajaid kontrollib ja raha paigutades on valmis halvimaks?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 22:20Midagi peab sul ju viga olema, kui sind petavad sugulased, sõbrad, laenuvõtjad, lähedased, kesiganes.Mida pead silmas "ärakasutava" all?
-
Külaline
Jumal küll, te ei oska lugeda? Öeldi: ärakasutatav. Ä-ra-ka-su-ta-tav. Mitte ärakasutav.Guest kirjutas: ↑24 Mär 2026 22:51Aga kuidas see "ärakasutaja" ikkagi teemasse puutub? Kuidas ja keda ta ära kasutab, kui laenu ei anna, sõpru tööle ei võta, oma töötajaid kontrollib ja raha paigutades on valmis halvimaks?Külaline kirjutas: ↑24 Mär 2026 22:20Midagi peab sul ju viga olema, kui sind petavad sugulased, sõbrad, laenuvõtjad, lähedased, kesiganes.Mida pead silmas "ärakasutava" all?
-
Külaline
Hommik on õhtust targem, on ka väga õige ütlus. Küll ma olen enne magama jäämist mõelnud, mida kõike ma ütleks ja teeks järgmisel päeval. Hommikul on hoopis rahulikumad ja teised mõtted.
Ühtegi suppi ei sööda nii kuumalt, kui keedetakse - ehk siis seesama "hommik on õhtust..."-asi.
Enne mõtle ja siis mõtle veel ühe korra, kui ütled.
Enne mõtle ja siis mõtle veel ühe korra, kui ütled.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, elke, kaegu ja 10 külalist