Miks jooksjal

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 24 Mär 2026 00:45
Külaline kirjutas: 24 Mär 2026 00:41sa ju ilmselgelt ei saanud aru, mida ta ütles. ta EI öelnud, et sportlane ise fitness-ilust unistab.
Ei saanud jah. Kas tõesti pani TA selle pildi selleks, et keegi saaks selle sportlase keha vaadates fitnessist unistada? No nii lolle ju pole. Üldse pole seotud ju.
Ei. TA pani pildi selleks, et küsida, miks tal on suured käelihased. Kas sa jood või millest see tuleb, et sa nii keeruliselt maailma näed?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mär 2026 00:55TA pani pildi selleks, et küsida, miks tal on suured käelihased.
Sellele ka vastati täiesti adekvaatselt kohe.
Mis põhjus oleks selle pildi põhjal mingi imelik fitnessi unelm teemaks võtta?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mär 2026 01:01
Külaline kirjutas: 24 Mär 2026 00:55TA pani pildi selleks, et küsida, miks tal on suured käelihased.
Sellele ka vastati täiesti adekvaatselt kohe.
Mis põhjus oleks selle pildi põhjal mingi imelik fitnessi unelm teemaks võtta?
Ja mis põhjust on sul arvata, et unelmast rääkis teemaalgataja? Ja mis põhjust on sul arvata, et kellelgi ei tohi tulla mõnda uut mõtet sama pildi kohta, mis on totaalselt algsest mõttest erinev?
Ainsana on siin praegu imelikud sinu mõttekäigud.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 20:56 Õel näeb õelust igal pool.
Kas ma olen ainus imelik kes AI-le vastuse eest Aitäh kirjutab?
Teemaväline, aga mina tänan seda pisikest nunnut valget pakirobotit, kes mulle ukse taha paki toob. Pärast soovin turvalist edasikulgemist ka ja palun, et ta ristmikul auto alla ei jääks.
Külaline

Olen ka kuulnud et ai- ei maksa tänada, see risustavat ja võtab mingit digienergiat?.
Samas ma ei saa sellest risustamisest või mingi energia kulust aru, sest ise ta vastab küll emotsiooni vahus- kiidab, lohutab, tunnustab
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], kahupea ja 6 külalist