Miks jooksjal

vana hea klassika
Külaline

Miks jooksjal

Postitus Postitas Külaline »

on sellised vägevad õlalihased ja kätel punnitavad veresooned?

Pilt
Külaline

Kuna trenni tehakse üldkehaliselt, mitte nii, et jooksja ainult jalgadele ja sõudja ainult ülakehale.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 18:41 on sellised vägevad õlalihased ja kätel punnitavad veresooned?

Pilt
Jälle sina. Kas nüüd oled juba noorematele naistele ümber spetsialiseerunud? Progress seegi.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 18:41 on sellised vägevad õlalihased ja kätel punnitavad veresooned?
Sest jooksmisel, eriti lühimaal, on ka õlalihaste ja käelihaste roll oluline. Kui oled kunagi näinud sprindidistantside või tõkete jooksimst, siis võiks ju olla silme ees, kuidas käed töötavad sportlastel.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 19:09Jälle sina. Kas nüüd oled juba noorematele naistele ümber spetsialiseerunud? Progress seegi.
https://peaasi.ee/
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 19:45
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 19:09Jälle sina. Kas nüüd oled juba noorematele naistele ümber spetsialiseerunud? Progress seegi.
Sulle vist tuttav sait. Ikka parem, kui üks õel teema teise järel postitada. Jäta inimesed rahule juba ükskord.
Külaline

TA näeb vist esimest korda elus sprinterit.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 20:36 TA näeb vist esimest korda elus sprinterit.
Aga miks mitte? Küsib ja saab teada
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 20:35
Guest kirjutas: 23 Mär 2026 19:45
Sulle vist tuttav sait. Ikka parem, kui üks õel teema teise järel postitada. Jäta inimesed rahule juba ükskord.
Selles teemas küll õelat pole ju.
Külaline

Õel näeb õelust igal pool.
Kas ma olen ainus imelik kes AI-le vastuse eest Aitäh kirjutab?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 20:56 Õel näeb õelust igal pool.
Kirjutasin ka, kui olin algajam. Nüüd olen aru saanud, et kui soovin täpset infot, siis on parem mitte viisakusvormeleid kasutada.
Külaline

Kas siin pole mitte fitnesstibide unelmat näha? Kõik lihased ju kenasti punnis ja rasvakiht olematu.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:07Kirjutasin ka, kui olin algajam. Nüüd olen aru saanud, et kui soovin täpset infot, siis on parem mitte viisakusvormeleid kasutada.
Ma tänan alles siis kui info kõik käes.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 20:36TA näeb vist esimest korda elus sprinterit.
Miks kõike halvustada püüad?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mär 2026 21:55
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:07Kirjutasin ka, kui olin algajam. Nüüd olen aru saanud, et kui soovin täpset infot, siis on parem mitte viisakusvormeleid kasutada.
Ma tänan alles siis kui info kõik käes.
Esiteks sa ei tea, kas hetke pärast midagi uut pole vaja küsida ja teiseks annab iga sõna, mida sa kasutad, talle konteksti. Konkreetne küsimus annab konkreetset konteksti, viisakusvormelid annavad lobakonteksti ja udujutukonteksti. Oma vastused koostab ta konteksti alusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:07
Kirjutasin ka, kui olin algajam. Nüüd olen aru saanud, et kui soovin täpset infot, siis on parem mitte viisakusvormeleid kasutada.
Sellest on ammu ja palju räägitud, et AI teretamine ja tänamine jm viisakusvormelid tekitavad vaid mõttetut digiprügi. Küsi konkreetseid küsimusi ja piirdu sellega.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mär 2026 00:06
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:07
Sellest on ammu ja palju räägitud, et AI teretamine ja tänamine jm viisakusvormelid tekitavad vaid mõttetut digiprügi. Küsi konkreetseid küsimusi ja piirdu sellega.
Ammu ja palju on igasuguseid asju räägitud, aga viisakus on siiski inimlik ja selleks läheb aega, et aduda, et see pole AI puhul tegelikult ei kasulik, õige ega vajalik.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:11 Kas siin pole mitte fitnesstibide unelmat näha? Kõik lihased ju kenasti punnis ja rasvakiht olematu.
Kuidas selline sportlane, kes võistleb maailma tugevamate jooksjatega, peaks sinu arvates fitnessist unistama? See on ju hoopis teistsugune teema ja täiesti erinev treening. Rääkimata toitumisest.
Vaata teiste sprinterite fotosid, ära trolli nii lollilt.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mär 2026 00:38
Külaline kirjutas: 23 Mär 2026 21:11 Kas siin pole mitte fitnesstibide unelmat näha? Kõik lihased ju kenasti punnis ja rasvakiht olematu.
Kuidas selline sportlane, kes võistleb maailma tugevamate jooksjatega, peaks sinu arvates fitnessist unistama? See on ju hoopis teistsugune teema ja täiesti erinev treening. Rääkimata toitumisest.
Vaata teiste sprinterite fotosid, ära trolli nii lollilt.
sa ju ilmselgelt ei saanud aru, mida ta ütles. ta EI öelnud, et sportlane ise fitness-ilust unistab.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mär 2026 00:41sa ju ilmselgelt ei saanud aru, mida ta ütles. ta EI öelnud, et sportlane ise fitness-ilust unistab.
Ei saanud jah. Kas tõesti pani TA selle pildi selleks, et keegi saaks selle sportlase keha vaadates fitnessist unistada? No nii lolle ju pole. Üldse pole seotud ju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist