Kuidas olete leppinud sellega, et
-
Külaline
Kuidas olete leppinud sellega, et
... teie partner on loll? Lihtsalt ongi pinnapealsem, rumalam, ei huvita teda ei kultuur, poliitika ega enesetäiendamine. Haridust kesiselt. Panite kunagi suhte alguses mööda ja keemia tegi oma töö. Elu teist poolt aga lolliga mööda saata nukker.
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas sul enesearenguga lood on? Suhtetes, tunnetes, emotsioonides, armastuses.
Ma pakun, et su naine peegeldab sulle su vajakajäämisi.
Ma pakun, et su naine peegeldab sulle su vajakajäämisi.
No kui on loll, saad ju intelligentsemate sõpradega aega veeta, või (intellektuaalne) töö pakub väljakutseid. Ega ühe inimese käest kõike ei saa. Kui temaga midagi eriti rääkida pole, see-eest aitab üüri maksta, ronib otsa, tassib poekotte, panustab laste kasvatamisse.. Mis siis, et loll. Kui paremat pole võtta, kärab see lollgi. Lollist võib ka lugu pidada, eriti, kui temagi sust lugu peab.
-
Külaline
Tolmukübe kirjutas: ↑23 Mär 2026 14:37 No kui on loll, saad ju intelligentsemate sõpradega aega veeta, või (intellektuaalne) töö pakub väljakutseid. Ega ühe inimese käest kõike ei saa. Kui temaga midagi eriti rääkida pole, see-eest aitab üüri maksta, ronib otsa, tassib poekotte, panustab laste kasvatamisse.. Mis siis, et loll. Kui paremat pole võtta, kärab see lollgi. Lollist võib ka lugu pidada, eriti, kui temagi sust lugu peab.
Aga kui see loll sööb sul ja lastel enamasti toidu ka eest ära? Mis sest poekottide tassimisest siis kasu. Eraldi elades jagub toitu naisele, lastele ka.
-
Külaline
Lastekasvatamise abi puhul on see viga. Lastele jäävad lolli kombed külge. Pole neil tarvis seda näha.
No kui toidu ka eest ära sööb, siis on selge, et teda ei huvita, kas sul ja lastel ka kõht täis saab. Sellisel juhul, kui isikut huvitab ainult enda heaolu, milleks temaga koos elada.. ? Siin pole tegu otseselt lolliga, vaid ka egoistiga. Mina olen kuulnud sellist lauset, et egoisti vabadus on üksindus. Kui teistega arvestatud ei saa, siis...Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 14:43Tolmukübe kirjutas: ↑23 Mär 2026 14:37 No kui on loll, saad ju intelligentsemate sõpradega aega veeta, või (intellektuaalne) töö pakub väljakutseid. Ega ühe inimese käest kõike ei saa. Kui temaga midagi eriti rääkida pole, see-eest aitab üüri maksta, ronib otsa, tassib poekotte, panustab laste kasvatamisse.. Mis siis, et loll. Kui paremat pole võtta, kärab see lollgi. Lollist võib ka lugu pidada, eriti, kui temagi sust lugu peab.
Aga kui see loll sööb sul ja lastel enamasti toidu ka eest ära? Mis sest poekottide tassimisest siis kasu. Eraldi elades jagub toitu naisele, lastele ka.
-
Külaline
Samas ma mõtlen, et keegi peab ju nende eksvangidega ka abielluma...vahel mõni selline eksvang osutub aga "praagiks". Naine saab peksa, mees ei too raha koju jneKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 12:53 ... teie partner on loll? Lihtsalt ongi pinnapealsem, rumalam, ei huvita teda ei kultuur, poliitika ega enesetäiendamine. Haridust kesiselt. Panite kunagi suhte alguses mööda ja keemia tegi oma töö. Elu teist poolt aga lolliga mööda saata nukker.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑23 Mär 2026 14:56Samas ma mõtlen, et keegi peab ju nende eksvangidega ka abielluma...vahel mõni selline eksvang osutub aga "praagiks". Naine saab peksa, mees ei too raha koju jneKülaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 12:53 ... teie partner on loll? Lihtsalt ongi pinnapealsem, rumalam, ei huvita teda ei kultuur, poliitika ega enesetäiendamine. Haridust kesiselt. Panite kunagi suhte alguses mööda ja keemia tegi oma töö. Elu teist poolt aga lolliga mööda saata nukker.
Oled ka loll? Miks peab loll just eksvang olema? Kõik maakad ja muidu lihtsamad on eksvangid sul? No väga loll, järgmine loll siis.
-
Külaline
Siin on see oht, et lolli mehega ei tule ka lapsed targad, eriti kui naine ka selline keskpärane on. Lollist peab lugu pidama, sest eksvangidel on kombeks nuga anda neile, "kto ne uvazajut". Vaat nii. Teles Krimi saates ikka näidatakse vahel lugusid...
-
Külaline
Mina arvan, et väga inetu on oma partnerit lolliks nimetada. Ja siis veel seda lolli ära kasutada ja temaga koos elada, kui tegelikult mingit austust pole.
-
Külaline
Inetu jah. Siin ta ka vingub, et pole asjalikke teemasid.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 18:19 Mina arvan, et väga inetu on oma partnerit lolliks nimetada. Ja siis veel seda lolli ära kasutada ja temaga koos elada, kui tegelikult mingit austust pole.
-
Külaline
Ma ei lepiks sellega, ei oleks saanud selliselt mööda panna. Viimane aeg maha jätta ja keegi targem võtta.Külaline kirjutas: ↑23 Mär 2026 12:53 ... teie partner on loll? Lihtsalt ongi pinnapealsem, rumalam, ei huvita teda ei kultuur, poliitika ega enesetäiendamine. Haridust kesiselt. Panite kunagi suhte alguses mööda ja keemia tegi oma töö. Elu teist poolt aga lolliga mööda saata nukker.
-
Külaline
Poleks ka saanud nii hullusti mööda panna. Ei kujuta hästi ettegi, kuidas ma sellisega sebima hakkaks, kuna alla magistri pole niikuinii kunagi vaadanud.
-
Külaline
Alati pole konkreeetne haridus oluline, minu kogemuse järgi ja ma olen väga seltsiv. Tunnen mehi, kes kõrgharidust pole, aga loevad palju, on kursis maailma asjadega, tehnilise taibuga ja laia silmaringiga. Ja siis kõrgharidusega selliseid, kes sõna suust ei saa ja teavad ainult oma konkreetsest erialast, millest meelsasti räägivadki. Üks peretuttav teeb suu lahti ainult siis, kui küsid tema hobi kohta.
Selles mõttes on kõik suhteline, aga mis siiski mängib rolli, on mehe sõpruskond või tema tööga kaasnev seltskond. Kui oled ise ekstravert, tark ja haritud, siis ühel hetkel hakkad igatsema sarnast sõpruskond ja selliseid koosviibimisi, kus endasuguseid seltsimiseks. See küll ei tarvitse tähelepanu äratada enne, kui väikelastega kiired aja möödas ja tuleb koos mehega rohkem aega veetma hakata.
Selles mõttes on kõik suhteline, aga mis siiski mängib rolli, on mehe sõpruskond või tema tööga kaasnev seltskond. Kui oled ise ekstravert, tark ja haritud, siis ühel hetkel hakkad igatsema sarnast sõpruskond ja selliseid koosviibimisi, kus endasuguseid seltsimiseks. See küll ei tarvitse tähelepanu äratada enne, kui väikelastega kiired aja möödas ja tuleb koos mehega rohkem aega veetma hakata.