Juhtub ka naistel. Väga tüüpiline olukord, et näiteks saadakse laps. Naine pühendub sada protsenti, ka tema keha pole sünnitusest taastunud. Seksida ei soovi, sest looduse poolt on nii seatud, et kui keha pole valmis, siis ei ole mõistlik uuesti rasedaks jääda. Ja siis hakkab mees mõtlema, et näe, ma pole enam naisele tähtis, seksida minuga ei taha. Kui siis vahele ujub mingi mõistev "hingesugulane", ongi vääratamine väga kerge. Ja naine mõtleb sellest teada saades, et kuidas võib selline reetur olla. Minul on nii raske, aga see mõtleb ainult seksile, mina ja laps pole tähtsad. Ja paljud lähevadki lahku, kuigi armastus on olemas.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:00Tuulelipu tunnete ja mõtlemisega juhtub kindlasti niimoodi. Nemad ongi petjad.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:33Igapäevaelus on ju suhted keerulisemad. See armastus pole ju konkreetne asi, et ta on iga päev sajaprotsendiliselt kohal. Igasugu tundeid käib inimese seest läbi. Näiteks minnakse tülli, öeldakse halbu sõnu, mees on vihane ja mõtleb, et minu naine mind küll ei armasta. Läheb kuskile baari, joob nina täis ja keegi kena naine juhtub külge lööma, sest äkki läks ka just oma mehega tülli. Satuvad siis voodisse, mida kaine peaaga kahetsema hakkavad. Kui ollakse pikemalt koos, juhtub ju igasuguseid asju, vahepeal tundub, et olen oma kaaslasest vaimustuses, siis jälle vaatad, et üldse ei meeldi. Samas kui kellegi teisega hakkad koos olema, siis tuleb tunne, et ei, tegelikult ma armastan ikka seda oma partnerit.Arvad, et kui mees armastab oma naist, siis läheb ta teise naise juurde?
Uskumatu, kui paljud inimesed on välisest mõjutatud, aga oma siseelu ei tunne ega tahagi tunda.
Sõimab naisel näo täis, ja siis mõtleb pärast, et mul on teda ikka vaja.
No see ei olnud ilus tegu ikkagi
-
Külaline
-
Külaline
Hea näide sellest, et mees ei mõtle ja naine mõtleb. Kui mees natukenegi mõtleks, oleks mõtleja mees...saaks ta aru mis olukorras nad MÕLEMAD viibivad.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:04Juhtub ka naistel. Väga tüüpiline olukord, et näiteks saadakse laps. Naine pühendub sada protsenti, ka tema keha pole sünnitusest taastunud. Seksida ei soovi, sest looduse poolt on nii seatud, et kui keha pole valmis, siis ei ole mõistlik uuesti rasedaks jääda. Ja siis hakkab mees mõtlema, et näe, ma pole enam naisele tähtis, seksida minuga ei taha. Kui siis vahele ujub mingi mõistev "hingesugulane", ongi vääratamine väga kerge. Ja naine mõtleb sellest teada saades, et kuidas võib selline reetur olla. Minul on nii raske, aga see mõtleb ainult seksile, mina ja laps pole tähtsad. Ja paljud lähevadki lahku, kuigi armastus on olemas.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:00Tuulelipu tunnete ja mõtlemisega juhtub kindlasti niimoodi. Nemad ongi petjad.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:33
Igapäevaelus on ju suhted keerulisemad. See armastus pole ju konkreetne asi, et ta on iga päev sajaprotsendiliselt kohal. Igasugu tundeid käib inimese seest läbi. Näiteks minnakse tülli, öeldakse halbu sõnu, mees on vihane ja mõtleb, et minu naine mind küll ei armasta. Läheb kuskile baari, joob nina täis ja keegi kena naine juhtub külge lööma, sest äkki läks ka just oma mehega tülli. Satuvad siis voodisse, mida kaine peaaga kahetsema hakkavad. Kui ollakse pikemalt koos, juhtub ju igasuguseid asju, vahepeal tundub, et olen oma kaaslasest vaimustuses, siis jälle vaatad, et üldse ei meeldi. Samas kui kellegi teisega hakkad koos olema, siis tuleb tunne, et ei, tegelikult ma armastan ikka seda oma partnerit.
Uskumatu, kui paljud inimesed on välisest mõjutatud, aga oma siseelu ei tunne ega tahagi tunda.
Sõimab naisel näo täis, ja siis mõtleb pärast, et mul on teda ikka vaja.
-
Külaline
Kahjuks käib paljudel meestel elu ümber nende tilli. Seks võrdub armastus, muud varianti pole.Hea näide sellest, et mees ei mõtle ja naine mõtleb. Kui mees natukenegi mõtleks, oleks mõtleja mees...saaks ta aru mis olukorras nad MÕLEMAD viibivad.
-
Külaline
Korraks vaid sain ma tunda armastustGuest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:12Kahjuks käib paljudel meestel elu ümber nende tilli. Seks võrdub armastus, muud varianti pole.Hea näide sellest, et mees ei mõtle ja naine mõtleb. Kui mees natukenegi mõtleks, oleks mõtleja mees...saaks ta aru mis olukorras nad MÕLEMAD viibivad.
-
Külaline
Mina arvan sama! Ja ma olen 54.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:12Kas sina arvad, et petavad need, kes oma kaaslast ei armasta?![]()
![]()
Kui vana sa oled?
Armastuse all pean ma silmas muidugi puhast, siirast, sügavat, jäägitut armastust, mitte lihtsalt soovi elada küll ühe-sama naisega koos elu lõpuni, aga vahelduseks käia teisi naisi kablutamas.
-
Külaline
Kas sind on petetud? Kas sa oled ise petnud?Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:23Mina arvan sama! Ja ma olen 54.
Armastuse all pean ma silmas muidugi puhast, siirast, sügavat, jäägitut armastust, mitte lihtsalt soovi elada küll ühe-sama naisega koos elu lõpuni, aga vahelduseks käia teisi naisi kablutamas.
-
Külaline
Minul on üks tuttav mees, kes on Epust tohutult sissevõetud. Miks? Sellepärast, et Epp lubab suure suuga igasugu põnevaid seksiasju. Ta on seksiteemal vabameelne - järelikult on voodis hea, on selle mehe loogika.
See mees kirjutas Epule tutvumissooviga. Ja siis Epu mees sekkus (seesama, kes pettis).
See minu tuttav mees aga on ise tegelikult impo. Ilmselt ongi ettekujutus, et meelas seksitädi paneb tal asjad tööle.
Unistab ta Epust aga siiani
See mees kirjutas Epule tutvumissooviga. Ja siis Epu mees sekkus (seesama, kes pettis).
See minu tuttav mees aga on ise tegelikult impo. Ilmselt ongi ettekujutus, et meelas seksitädi paneb tal asjad tööle.
-
Külaline
Avalikult ka tunnistab seda, või ütleb, et Epp on nõme?Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:31 Minul on üks tuttav mees, kes on Epust tohutult sissevõetud. Miks? Sellepärast, et Epp lubab suure suuga igasugu põnevaid seksiasju. Ta on seksiteemal vabameelne - järelikult on voodis hea, on selle mehe loogika.
Teenusepakkujad ei pane asja tööle? Oleks aus sellise tähtsa abi eest maksta ka ju.
-
Külaline
Mina oma väga pikas abielus ei petnud kunagi, kuigi oli palju võimalusi ja kiusatusi. Minu mees pettis mind. Kuna see tuli välja aastaid hiljem, siis püüdis ta takkajärgi igasugu vabandusi ja selgitusi leida, miks ta seda tegi. Kord väitis, et me olime riius ja sellepärast .... (nagu päriselt ka, et kui tülitsed, siis annab see õiguse minna teisi naisi keppima?). Teinekord väitis, et ma olin rase ja sellepärast.... (vabandust, ma olin rase, mitte invaliid - mul ei olnud mitte mingit seksikeeldu raseduste ajal, ja me seksisime ka). Kolmas kord väitis, et see oli kambavaim - teised meelitasid teda rumalusi tegema. Jne... Minust aga ei tahtnud mees mitte mingil juhul ilma jääda, sest väidetavalt pidi ta mind nii meeletult armastama, et rohkem enam ei ole võimalik armastada. Tema tahab ikka koos olla kuni surm meid lahutab, sest olen maailma parim naine.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:28Kas sind on petetud? Kas sa oled ise petnud?Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:23Mina arvan sama! Ja ma olen 54.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 10:12
Kas sina arvad, et petavad need, kes oma kaaslast ei armasta?![]()
![]()
Kui vana sa oled?
Nüüd olen suhtes, kus mul ei ole mitte ainsatki korda tekkinud mingit kahtlust ega halba tunnet, et minu selja taga käib mingi topeltelu elamine.
Seega, mehel ja mehel on vahe! Ei mõtle kõik mehed täpselt ühtemoodi.
-
Külaline
Ma ei tea, kui avalikult, aga mulle on ta sellest Epust päris palju soigunud. Ja ikka nii, et meeldib, mitte ei pea teda nõmedaks.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:38Avalikult ka tunnistab seda, või ütleb, et Epp on nõme?Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:31 Minul on üks tuttav mees, kes on Epust tohutult sissevõetud. Miks? Sellepärast, et Epp lubab suure suuga igasugu põnevaid seksiasju. Ta on seksiteemal vabameelne - järelikult on voodis hea, on selle mehe loogika.
Teenusepakkujad ei pane asja tööle? Oleks aus sellise tähtsa abi eest maksta ka ju.
See mees on teenusepakkuja juures ka kunagi noorena. See oli tema jaoks esimene kord ja jutt oli selline, et läkski sellepärast, et keegi tark ja kogenud näitaks talle, mida voodis tehakse. Tema edasiseid asju ma ei tea, aga 36-aastaselt see mees voodis hakkama ei saanud. Ka mitte pärast korduvaid üritamisi.
Võimalik, et ta on nüüdki tasulist teenust tellinud, aga eriti ei usu. Kui ei tõuse, siis ei tõuse kellegi peale. Ja see oleks lihtsalt raha maha viskamine.
-
Külaline
See on reklaam: Näete, ka mina olen inimene nagu teie!Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 08:42Enne rääkida koolitustel suure raha eest, et naine, keda peteti või ka mees vaadaku peeglisse, edasi loed, et juba koolituste ajal peteti teda ennast ja lihtsalt varjas. Kas see on nüüd avalik pihtimine siis või mis?
-
Külaline
Jah, ta ütleb ju, et osad mehed ongi nõmedad ja petturid, olgu seal voodis kes tahes. Ja tegelikult on see ju tõsi ka.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 13:21See on reklaam: Näete, ka mina olen inimene nagu teie!Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 08:42Enne rääkida koolitustel suure raha eest, et naine, keda peteti või ka mees vaadaku peeglisse, edasi loed, et juba koolituste ajal peteti teda ennast ja lihtsalt varjas. Kas see on nüüd avalik pihtimine siis või mis?
-
Külaline
Naised halisevad kaastundest ja maksavad.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 13:21See on reklaam: Näete, ka mina olen inimene nagu teie!
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 11:56Siis äkki ei armasta piisavalt? Armastatu on kelle vastu on tunded ja on talle üks ja ainuke ja sa tahad temaga olla.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 11:42See ei ole nii. Petjat ei morjenda kas ta armastab või ei armasta.
Et kuidas sellisel juhul teed seda asja teisega, samal ajal mõtleb oma armastatu peale teisega tegemise ajal. Et küll oleks ikka praegu enda omaga.
No on jah täiesti susse mehi ka olemas. Need ei julge lapse klassikaaslaste emasidki teretada ega otsa vaadata. Ja nende naised siis õhkavad ja kiidavad siin kuis armastab näed. Kardab hoopis sind see mees. Emmekonpleks ka vb peal.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:31 Minul on üks tuttav mees, kes on Epust tohutult sissevõetud. Miks? Sellepärast, et Epp lubab suure suuga igasugu põnevaid seksiasju. Ta on seksiteemal vabameelne - järelikult on voodis hea, on selle mehe loogika.
Hahahaha, teeb suure suuga impotendil asja korda. Täiesti sooja inimese jutt.
-
Külaline
Eks sa pead kuidagi oma mehe ringitõmbamised omale söödavamaks tegema. Muidugi - kõik need mehed, kes ei peta on sussid ja emme-kompleksiga. Sinu ringitõmbav mees on aga tõeline mees!Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 14:21Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 11:56Siis äkki ei armasta piisavalt? Armastatu on kelle vastu on tunded ja on talle üks ja ainuke ja sa tahad temaga olla.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 11:42See ei ole nii. Petjat ei morjenda kas ta armastab või ei armasta.
Et kuidas sellisel juhul teed seda asja teisega, samal ajal mõtleb oma armastatu peale teisega tegemise ajal. Et küll oleks ikka praegu enda omaga.
No on jah täiesti susse mehi ka olemas. Need ei julge lapse klassikaaslaste emasidki teretada ega otsa vaadata. Ja nende naised siis õhkavad ja kiidavad siin kuis armastab näed. Kardab hoopis sind see mees. Emmekonpleks ka vb peal.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 14:31Eks sa pead kuidagi oma mehe ringitõmbamised omale söödavamaks tegema. Muidugi - kõik need mehed, kes ei peta on sussid ja emme-kompleksiga. Sinu ringitõmbav mees on aga tõeline mees!Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 14:21Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 11:56
Siis äkki ei armasta piisavalt? Armastatu on kelle vastu on tunded ja on talle üks ja ainuke ja sa tahad temaga olla.
Sul mees tissude vahele ära lämbunud juba, lase teisel ometi telkustki vaadata veidi naisi. Ma olen mees muide.
-
Külaline
Tüüpiline ossist mees, kes arvab, et kui tema ringi liiderdab, siis kõik teevad nii. Ega muidu pole ju mingi mees.Sul mees tissude vahele ära lämbunud juba, lase teisel ometi telkustki vaadata veidi naisi. Ma olen mees muide.
-
Külaline
Sinule väga lihtne küsimus. Kui Sinu arust mees, kes sind armastab, ei peta, siis miks olid koos mehega, kes sind ei armastanud? Saad ju isegi aru, et see sinu väide on jama.Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:40Mina oma väga pikas abielus ei petnud kunagi, kuigi oli palju võimalusi ja kiusatusi. Minu mees pettis mind. Kuna see tuli välja aastaid hiljem, siis püüdis ta takkajärgi igasugu vabandusi ja selgitusi leida, miks ta seda tegi. Kord väitis, et me olime riius ja sellepärast .... (nagu päriselt ka, et kui tülitsed, siis annab see õiguse minna teisi naisi keppima?). Teinekord väitis, et ma olin rase ja sellepärast.... (vabandust, ma olin rase, mitte invaliid - mul ei olnud mitte mingit seksikeeldu raseduste ajal, ja me seksisime ka). Kolmas kord väitis, et see oli kambavaim - teised meelitasid teda rumalusi tegema. Jne... Minust aga ei tahtnud mees mitte mingil juhul ilma jääda, sest väidetavalt pidi ta mind nii meeletult armastama, et rohkem enam ei ole võimalik armastada. Tema tahab ikka koos olla kuni surm meid lahutab, sest olen maailma parim naine.Guest kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:28Kas sind on petetud? Kas sa oled ise petnud?Külaline kirjutas: ↑22 Mär 2026 12:23
Mina arvan sama! Ja ma olen 54.
Nüüd olen suhtes, kus mul ei ole mitte ainsatki korda tekkinud mingit kahtlust ega halba tunnet, et minu selja taga käib mingi topeltelu elamine.
Seega, mehel ja mehel on vahe! Ei mõtle kõik mehed täpselt ühtemoodi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 9 külalist