No see ei olnud ilus tegu ikkagi

vana hea klassika
Külaline

No see ei olnud ilus tegu ikkagi

Postitus Postitas Külaline »

Enne rääkida koolitustel suure raha eest, et naine, keda peteti või ka mees vaadaku peeglisse, edasi loed, et juba koolituste ajal peteti teda ennast ja lihtsalt varjas. Kas see on nüüd avalik pihtimine siis või mis?

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... HVldWYwJye
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 08:42 Enne rääkida koolitustel suure raha eest, et naine, keda peteti või ka mees vaadaku peeglisse, edasi loed, et juba koolituste ajal peteti teda ennast ja lihtsalt varjas. Kas see on nüüd avalik pihtimine siis või mis?

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... HVldWYwJye
Võib-olla Epp lõi mehe naiselt üle ja tegelikult mees armastas ikka oma eksnaist, mitte Eppu. Ega ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 09:08Võib-olla Epp lõi mehe naiselt üle ja tegelikult mees armastas ikka oma eksnaist, mitte Eppu. Ega ei tea.
Arvad, et kui mees armastab oma naist, siis läheb ta teise naise juurde?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 09:18
Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 09:08Võib-olla Epp lõi mehe naiselt üle ja tegelikult mees armastas ikka oma eksnaist, mitte Eppu. Ega ei tea.

Inimesed võivad üksteist väga armastada, aga see ei tähenda, et igapäevaelu alati klapib. Sellise lausega lohutavad end jah teise ringi partnerid, aga see pole tõsi.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mida keegi armastuseks nimetab. Mul oli tuttav mees, kes ütles, et armastada võib ka mitut naist korraga. Kas just lihalikult, seda ma ei täpsustanud. Või on nö erootiline armastus, säde hakkab kaduma, siis käiakse ennast vahepeal turgutamas, et oma naisega uue vungiga edasi minna.
Külaline

Võib-olla ootas, et Epp teeb ei tea mis imetrikke, peab ikka proovima, kui Epp hoolega külge lööb. Aga tegelikult on seks ikka kõige parem sellise inimesega, kelle vastu on tunded, üldjoontes teevad kõik ju seal voodis üht ja sama. Mingeid trikke on vaja siis, kui suhe on juba jahtunud. Aga mehed arvavad, et pean ikka kõike proovima, muidu pole õige mees.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 09:33
Võib-olla ootas, et Epp teeb ei tea mis imetrikke, peab ikka proovima, kui Epp hoolega külge lööb. Aga tegelikult on seks ikka kõige parem sellise inimesega, kelle vastu on tunded, üldjoontes teevad kõik ju seal voodis üht ja sama. Mingeid trikke on vaja siis, kui suhe on juba jahtunud. Aga mehed arvavad, et pean ikka kõike proovima, muidu pole õige mees.

Ma olen ka mõelnud, kui siin üks tuntud inimene oma värsket abikaasat kiitis, et parim mees voodis, et selle teeb ju ära see, kas inimese vastu on sügavad tunded ja ka algusaja keemia muidugi. Muus osas, no mida seal seksi juures ikka nii teistpidi teha annab, kui need tänaseks kõigile teada tegevused oma ja teise kehaga.

Kingsepp liistudeta juhtum.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 09:33Aga mehed arvavad, et pean ikka kõike proovima, muidu pole õige mees.
Kas just sellepärast, et muidu pole õige mees, aga kui võimalus on siis küll. Mõtleb, et prooviks järgi. Mõttes nagunii mõtleb, et kuidas teeks ja oleks kui on meeldiv naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 09:18
Kas sina arvad, et petavad need, kes oma kaaslast ei armasta? :lol: :lol: :lol: Kui vana sa oled?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 10:12
Kas sina arvad, et petavad need, kes oma kaaslast ei armasta? Kui vana sa oled?
Vanust on, aga see ei tähenda, et ma seda teaks miks teised petavad. Arvan, et kui armastusetunded kellegi vastu ja temaga saab olla ja asja teha, siis kedagi teist ei taha.
Külaline

Igapäevaelus on ju suhted keerulisemad. See armastus pole ju konkreetne asi, et ta on iga päev sajaprotsendiliselt kohal. Igasugu tundeid käib inimese seest läbi. Näiteks minnakse tülli, öeldakse halbu sõnu, mees on vihane ja mõtleb, et minu naine mind küll ei armasta. Läheb kuskile baari, joob nina täis ja keegi kena naine juhtub külge lööma, sest äkki läks ka just oma mehega tülli. Satuvad siis voodisse, mida kaine peaaga kahetsema hakkavad. Kui ollakse pikemalt koos, juhtub ju igasuguseid asju, vahepeal tundub, et olen oma kaaslasest vaimustuses, siis jälle vaatad, et üldse ei meeldi. Samas kui kellegi teisega hakkad koos olema, siis tuleb tunne, et ei, tegelikult ma armastan ikka seda oma partnerit.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 10:23
Vanust on, aga see ei tähenda, et ma seda teaks miks teised petavad. Arvan, et kui armastusetunded kellegi vastu ja temaga saab olla ja asja teha, siis kedagi teist ei taha.
Appi!

See ei ole nii. Petjat ei morjenda kas ta armastab või ei armasta.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:42

Appi!

Petjat, justnimelt petjat ei morjenda.
Millest arvamus, et kõik on petja isiksusetüübiga?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:42

Appi!

On ka selliseid jah, kes kasutavad alati juhust, kui võimalus tuleb.
Külaline

Ja on ka selliseid, kes peale enda ei armastagi kedagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 11:42See ei ole nii. Petjat ei morjenda kas ta armastab või ei armasta.
Siis äkki ei armasta piisavalt? Armastatu on kelle vastu on tunded ja on talle üks ja ainuke ja sa tahad temaga olla.

Et kuidas sellisel juhul teed seda asja teisega, samal ajal mõtleb oma armastatu peale teisega tegemise ajal. Et küll oleks ikka praegu enda omaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 11:56
Külaline kirjutas: 22 Mär 2026 11:42See ei ole nii. Petjat ei morjenda kas ta armastab või ei armasta.
Siis äkki ei armasta piisavalt? Armastatu on kelle vastu on tunded ja on talle üks ja ainuke ja sa tahad temaga olla.

Et kuidas sellisel juhul teed seda asja teisega, samal ajal mõtleb oma armastatu peale teisega tegemise ajal. Et küll oleks ikka praegu enda omaga.
Ei mõtle ta sel hetkel mingi armastatu peale, vaid naudingu peale. Sina oled nii naiivne inimene, et tundub, et üksik ja armastuse näljas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:56

Inimesi on erinevaid. Ja kui kaua koos olla, siis armastus on sügavam, aga mitte nii kirglik. Just võõras paneb püksis kihelema ja ongi tehtud.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 10:33
Igapäevaelus on ju suhted keerulisemad. See armastus pole ju konkreetne asi, et ta on iga päev sajaprotsendiliselt kohal. Igasugu tundeid käib inimese seest läbi. Näiteks minnakse tülli, öeldakse halbu sõnu, mees on vihane ja mõtleb, et minu naine mind küll ei armasta. Läheb kuskile baari, joob nina täis ja keegi kena naine juhtub külge lööma, sest äkki läks ka just oma mehega tülli. Satuvad siis voodisse, mida kaine peaaga kahetsema hakkavad. Kui ollakse pikemalt koos, juhtub ju igasuguseid asju, vahepeal tundub, et olen oma kaaslasest vaimustuses, siis jälle vaatad, et üldse ei meeldi. Samas kui kellegi teisega hakkad koos olema, siis tuleb tunne, et ei, tegelikult ma armastan ikka seda oma partnerit.
Tuulelipu tunnete ja mõtlemisega juhtub kindlasti niimoodi. Nemad ongi petjad.
Uskumatu, kui paljud inimesed on välisest mõjutatud, aga oma siseelu ei tunne ega tahagi tunda.
Sõimab naisel näo täis, ja siis mõtleb pärast, et mul on teda ikka vaja.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 11:55
Ja on ka selliseid, kes peale enda ei armastagi kedagi.
Selline asi pole võimalik.
Inimene, kes ennast ei armasta, pole võimeline kedagi armastama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Google [Bot], kahupea, kiisu, Küberneetiline karu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist