Kaatriõnnetus Kreekas

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 10:28
Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 21:44 Teemaalgataja, sa tegid ju selle Riina Kionka teema ka, natuke enne seda veel Ieva Ilvese teema.

Käekiri on ju üks. Ikka selleks, et rahulikult, viisakalt, üksteist toetavalt arutleda :lol:

Mis värk sul nende naistega on?
Ma ei usu, et sama inimene, käekiri hoopis teine.
Ära ähvarda, et samasuguseid madusid rohkem kui üks siin meie seas on.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 13:27Ära ähvarda, et samasuguseid madusid rohkem kui üks siin meie seas on.
Ma ei ähvarda, eks siin foorumis liigub igasugu inimesi. Viimasel ajal uudistes enam ei räägita sellest, ilmselt soovitakse juhtum vaikselt kalevi alla lükata.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:15Viimasel ajal uudistes enam ei räägita sellest, ilmselt soovitakse juhtum vaikselt kalevi alla lükata.
Millest selline imelik arvamus?
Igasuguste õnnetuste uurimine võtab väga kaua aega tehnilisest küljest.
Millest oleks kirjutada, kui keegi veel midagi täpselt ei tea, ekspertiisid alles algasid?
Kannatanute tervislikku olukorda tahad teada?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:15Ma ei ähvarda, eks siin foorumis liigub igasugu inimesi. Viimasel ajal uudistes enam ei räägita sellest, ilmselt soovitakse juhtum vaikselt kalevi alla lükata.
Kas ajad uurimise ja uudised segi?
Külaline

Imelik vaikus on küll selle suure õnnetuse teemaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:19Millest selline imelik arvamus?
Igasuguste õnnetuste uurimine võtab väga kaua aega tehnilisest küljest.
Proovin vastata. Ma ei mõtlegi seda, et keegi poole aasta pärast kirjutab kuskil ajalehes nupukese, et ametlik juurdlus on nüüd lõppenud ja tulemus oli selline ja selline. Meil on ju küll teles näiteid, et mingis riigis toimub midagi erakorralist ja siis luuakse videosild ja inimene siis räägib, mis toimus. Suursaadik peaks olema haritud inimene, kellel kõlbab kaamera ette tulla küll. Näiteks kui algas ukr vene sõda, siis meie suursaadik Ukrainas Kaimo Kuusk esines tihti teles ja rääkis asjadest. Meie suursaadik Kreekas võiks ka videosilla kaudu pajatada, mis siis juhtus seal mere peal, aga ....näe ei räägi midagi. Miks? Kas on juhtunud midagi, millest ei saa ja ei tohi rääkida? Ma arvan, et VÄM-i PR osakonnad töötavad praegu selle nimel, et mingeid uudiseid sellest teemast ei tehtaks ja et see asi ununeks ja keegi seda ei teemat ei torgiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:45Proovin vastata. Ma ei mõtlegi seda, et keegi poole aasta pärast kirjutab kuskil ajalehes nupukese, et ametlik juurdlus on nüüd lõppenud ja tulemus oli selline ja selline. Meil on ju küll teles näiteid, et mingis riigis toimub midagi erakorralist ja siis luuakse videosild ja inimene siis räägib, mis toimus. Suursaadik peaks olema haritud inimene, kellel kõlbab kaamera ette tulla küll. Näiteks kui algas ukr vene sõda, siis meie suursaadik Ukrainas Kaimo Kuusk esines tihti teles ja rääkis asjadest. Meie suursaadik Kreekas võiks ka videosilla kaudu pajatada, mis siis juhtus seal mere peal, aga ....näe ei räägi midagi. Miks? Kas on juhtunud midagi, millest ei saa ja ei tohi rääkida? Ma arvan, et VÄM-i PR osakonnad töötavad praegu selle nimel, et mingeid uudiseid sellest teemast ei tehtaks ja et see asi ununeks ja keegi seda ei teemat ei torgiks.
No anna siis teada, mis sinu arust juhtus? Epsteini olla pardal nähtud?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:48No anna siis teada, mis sinu arust juhtus? Epsteini olla pardal nähtud?
Vaata mina ei saa teada anda, sest mina ei olnud seal kohapeal ja seega ei tea, mis juhtus.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:03
Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:48No anna siis teada, mis sinu arust juhtus? Epsteini olla pardal nähtud?
Vaata mina ei saa teada anda, sest mina ei olnud seal kohapeal ja seega ei tea, mis juhtus.
Aga seda tead, et midagi juhtus, mida nüüd kinni mässitakse?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:45Ma arvan, et VÄM-i PR osakonnad töötavad praegu selle nimel, et mingeid uudiseid sellest teemast ei tehtaks ja et see asi ununeks ja keegi seda ei teemat ei torgiks.
Miks sa seda arvad? Mis sinu arust ühe paadiõnnetuse puhul nii eriline on, et varjama peab? Põhjenda täpselt, miks selline arvamus?
Paari päeva jooksul ei saa ju ometi tulla mingeid täpseid andmeid, mis paadiga juhtus.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:09Miks sa seda arvad? Mis sinu arust ühe paadiõnnetuse puhul nii eriline on, et varjama peab? Põhjenda täpselt, miks selline arvamus?
Ma juba kommentaaris kell 22.45 vastasin sellele küsimusele, kordama ei hakka, loe sealt.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:18
Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:09Miks sa seda arvad? Mis sinu arust ühe paadiõnnetuse puhul nii eriline on, et varjama peab? Põhjenda täpselt, miks selline arvamus?
Ma juba kommentaaris kell 22.45 vastasin sellele küsimusele, kordama ei hakka, loe sealt.
Anna ikka teistele ka võimalus.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:48Ma arvan, et VÄM-i PR osakonnad töötavad praegu selle nimel, et mingeid uudiseid sellest teemast ei tehtaks ja et see asi ununeks ja keegi seda ei teemat ei torgiks.
Sa arvad, et suursaadikut taheti tappa ja pardale pandi pomm? Sellist kahtlust küll keegi maha ei vaikiks.
Või et suurdaadik ise viis pommi pardale ja tahtis meeskonda tappa?
Milline teooria sul sündmusest on, mis mahavaikimist tahaks? Käi välja!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 23:18
See 22.45 oli ju lihtsalt mula, mitte sinu arvamus, et mis siis tegelikult su arvates juhtus ja miks seda varjama peaks.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 23:03
Aga vandenõuteooriaid susida saad küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 20:56 Mina pakun puusalt, et hakati esinema ja kaatri võimeid näitama.
Ka mina kaldun arvama, et see võib olla üks kõige tõenäolisemaid põhjuseid. Huvitav et suursaadik sattus sellele "õnnetule" paadiretkele. Kas see oli juhus? Või toimus sõit "tema auks"? Selle võiks uurimisorganid välja selgitada.
Külaline

Sa oleksid nagu miilitsauurija, kogu aeg aga pärid. Paku parem omalt poolt midagi välja, mis võis juhtuda.
Külaline

Ehk suursaadik lasti juhtima.
Külaline

Imelik vaikus on küll, tavaliselt huvitavamate/suuremate liiklusõnnetuste osaliste tervisestki ikka kirjutatakse enne kui kuude pärast uurimistulemused avaldatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 22:45 Näiteks kui algas ukr vene sõda, siis meie suursaadik Ukrainas Kaimo Kuusk esines tihti teles ja rääkis asjadest. Meie suursaadik Kreekas võiks ka videosilla kaudu pajatada, mis siis juhtus seal mere peal, aga ....näe ei räägi midagi. Miks? Kas on juhtunud midagi, millest ei saa ja ei tohi rääkida? Ma arvan, et VÄM-i PR osakonnad töötavad praegu selle nimel, et mingeid uudiseid sellest teemast ei tehtaks ja et see asi ununeks ja keegi seda ei teemat ei torgiks.
Üks kaatriõnnetus on sinu arvates siis sama tähtis kui see, et üks riik teist riiki ründas ja seda riiki anastada püüab? Sa tee õige ERR'ile ettepanek, et nad teeks saate "Kreeka kaatriõnnetuse stuudio". Sest "Ukraina stuudio" ju on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], dmy, Google [Bot], Semrush [Bot], Triibu ja 6 külalist